הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפדיחה של האח הגדול

לא צופה בתוכנית הזאת,אבל איך שראיתי את המחשוף שלה,גם לי היה רצון בלתי נשלט לשחרר את האנקונדה בהרי האלפים

זו תוכנית ברמה גבוהה שמראה את התרבות הישראלית וכן היא מעבירה מסרים חינוכיים

לא יודע מה איתכם אבל התכנית מבדרת, לראות אנשים מכל מיני סיגונונים של חינוך, עם דעות ואג'נדות שונות, מנסים להסתדר / רבים בבית אחד זה די מעניין (לפחות אותי)

הדבר היחיד שמעצבן, זה שהדייריי "שכונה" נערצים ע"י העם הטיפש שלא רואה את המצב האמיתי (אני מדבר על נופר וג'קי בעיקר)

לא יודע מה איתכם אבל התכנית מבדרת, לראות אנשים מכל מיני סיגונונים של חינוך, עם דעות ואג'נדות שונות, מנסים להסתדר / רבים בבית אחד זה די מעניין (לפחות אותי)

הדבר היחיד שמעצבן, זה שהדייריי "שכונה" נערצים ע"י העם הטיפש שלא רואה את המצב האמיתי (אני מדבר על נופר וג'קי בעיקר)
תשמע אחי בידיוק כמו שאני חושב!! חח
תוכנית אחלה , בתכלס זה מעניין לפחות אותי ליראות איך אנשים מתנהגים שם זה הרוב מצחיק והריבים תכלס עושים תתוכנית .
מעצבן שכמעט בטוח שג'קי ינצח כי הוא פשוט דביל זה כבר לא מצחיק ואני זוכר שפעם הוא אמר "אמא שלי אמרה לי תתנהג שם טוב לכולם " משהו כזה.. במובן של יעני ללקק וזה בידיוק מה שהוא עושה לכולם ואני תופס אותו כהצגה מהלכת ורוב העם המפגר שלנו אומר "איזה חמוד" ... פשוט מצב מפגר.
אני הייתי רוצה שלי עוז ינצח רק בגלל שהוא עני ואני חושב שמגיע לו תכסף פשוט או עמיר.

לא סובל את התוכנית הזאת
חברים שלי אוהבים את הריבים האילו ומענין אותם ואותי זה סתם מעצבן שהם רבים ולא מעניין אותי בשיט.
אם אני רוצה לראות אקשן אני רואה פשוט איגרוף או ufc

פה הבעיה, שהנוער רואה את הבהמיות שיש שם זה לא תורם לחינוך זה בטוח.
אמממ לא כ"כ בטוח שזה בידיוק הגורם שישנה את החינוך, בינינו... אתה באמת חושב ככה?
ועזוב שיש תכנים יותר גרועים .
אבל אם זה מה שאתה חושב אז בכיף

נכון ההפקה מתערבת בכמה נושאים אבל לקרוא לזה מבויים? בלתי אפשרי לשחק משחק 24/7 3 חודשים, במיוחד שיש את השידור ב-LIVE

VoClaS - הרסת עם הקטע שאתה אוהד את עמיר, במיוחד אחרי מה שרשמתי שאתה שונא את ג'קי בגלל שהוא מתלקק, עמיר רק רוצה להתחבב ע"י כולם ובגלל זה הוא לא פותח ריבים ואומר את האמת בפנים, גם בגלל זה כל פעם מעמידים אותו להדחה כי "לא בוטחים בו", מה שדפוק בו זה שהוא משקר לדיירים בפנים ואז בחדר האח הגדול אומר את האמת, רק מראה את הצביעות שלו

עתי וליעוז היחידים שבאמת היה מגיע להם לנצח, עכשיו נשאר רק ליעוז

לא מדבר על התכנית כולה, מדבר ספציפית על הקטע הזה. אחלה דרך לעשות רעש.

נכון ההפקה מתערבת בכמה נושאים אבל לקרוא לזה מבויים? בלתי אפשרי לשחק משחק 24/7 3 חודשים, במיוחד שיש את השידור ב-LIVE

VoClaS - הרסת עם הקטע שאתה אוהד את עמיר, במיוחד אחרי מה שרשמתי שאתה שונא את ג'קי בגלל שהוא מתלקק, עמיר רק רוצה להתחבב ע"י כולם ובגלל זה הוא לא פותח ריבים ואומר את האמת בפנים, גם בגלל זה כל פעם מעמידים אותו להדחה כי "לא בוטחים בו", מה שדפוק בו זה שהוא משקר לדיירים בפנים ואז בחדר האח הגדול אומר את האמת, רק מראה את הצביעות שלו

חחחחחח למה הרסתי? אמרתי ליעוז עדיפות ראשונה ואם לא הוא אז מי נישאר פרידה? ג'קי? נופר? וכל שאר העלים שנידפים ברוח.? וואלה עדיף את עמיר לפחות ממה שאני ראיתי הוא יודע לעמוד על שלו.
ומה עתי ? מה הזין הזה מגיע לו שהוא אף איך אתה יכול להעוד "גבר" שמתנהג ככה לאישה נשואה..
טוב אני יודע שזה יכול להגרר לויכוח של מי צודק פה אז - אל . אין לי כוח לזה חחח
אהה תומר גם סבבה אני לא סובל את רם המסריח הזה.

אמממ לא כ"כ בטוח שזה בידיוק הגורם שישנה את החינוך, בינינו... אתה באמת חושב ככה?
ועזוב שיש תכנים יותר גרועים .
אבל אם זה מה שאתה חושב אז בכיף

כי הטלוויזיה אחראית על חינוך ילדיך?

פה הבעיה, שהנוער רואה את הבהמיות שיש שם זה לא תורם לחינוך זה בטוח.

ציטטתי את עצמי והבלטתי את כוונתי...לא אמרתי שהטלויזיה אחראית לחינוך וזה לא מה שישנה אותו, פשוט כל הבהמיות שיש באח הגדול בכל זאת יכולה להשפיע על הנוער שמקבל בדיוק את הדוגמא איך לא כדאי להתנהג, ישנם כאלה שכן יכולים לקחת את התחמנות שיש בתוכניות הראלטי כדרך חיים.

פדיחה שמפדיחה, סה"כ צחק עם החברים שלו בקונטרול - הבן אדם משועמם ומשקיף 24 שעות על בבונים, זה היה אמור להישאר בקונטרול ולא לצאת, זה לא מזיז גם לאף אחד ממש.
אגב - יורם זק אחד העורכים היותר מוכשרים בשוק.

מה שמבוים באמת זה ההדחות.
ההפקה קובעת מי ילך ומי לא בלי קשר להודעות של האנשים

ציטטתי את עצמי והבלטתי את כוונתי...לא אמרתי שהטלויזיה אחראית לחינוך וזה לא מה שישנה אותו, פשוט כל הבהמיות שיש באח הגדול בכל זאת יכולה להשפיע על הנוער שמקבל בדיוק את הדוגמא איך לא כדאי להתנהג, ישנם כאלה שכן יכולים לקחת את התחמנות שיש בתוכניות הראלטי כדרך חיים.

גם המוכר בפיצוציה ליד הבית שלך לא משפיע לטובה על החינוך, ואתה לא מציין את זה. אם הילד שלך משנה את ההתנהגות שלו מדברים שהוא רואה בטלויזיה, כהורה זו אשמתך ואשמתך בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית