נק' מוניטין:
230
- 220
- 13
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשמע אחי בידיוק כמו שאני חושב!! חחלא יודע מה איתכם אבל התכנית מבדרת, לראות אנשים מכל מיני סיגונונים של חינוך, עם דעות ואג'נדות שונות, מנסים להסתדר / רבים בבית אחד זה די מעניין (לפחות אותי)
הדבר היחיד שמעצבן, זה שהדייריי "שכונה" נערצים ע"י העם הטיפש שלא רואה את המצב האמיתי (אני מדבר על נופר וג'קי בעיקר)
והריבים תכלס עושים תתוכנית .
.
אמממ לא כ"כ בטוח שזה בידיוק הגורם שישנה את החינוך, בינינו... אתה באמת חושב ככה?פה הבעיה, שהנוער רואה את הבהמיות שיש שם זה לא תורם לחינוך זה בטוח.
נכון ההפקה מתערבת בכמה נושאים אבל לקרוא לזה מבויים? בלתי אפשרי לשחק משחק 24/7 3 חודשים, במיוחד שיש את השידור ב-LIVEמבוים.
פה הבעיה, שהנוער רואה את הבהמיות שיש שם זה לא תורם לחינוך זה בטוח.
חחחחחח למה הרסתי? אמרתי ליעוז עדיפות ראשונה ואם לא הוא אז מי נישאר פרידה? ג'קי? נופר? וכל שאר העלים שנידפים ברוח.? וואלה עדיף את עמיר לפחות ממה שאני ראיתי הוא יודע לעמוד על שלו.נכון ההפקה מתערבת בכמה נושאים אבל לקרוא לזה מבויים? בלתי אפשרי לשחק משחק 24/7 3 חודשים, במיוחד שיש את השידור ב-LIVE
VoClaS - הרסת עם הקטע שאתה אוהד את עמיר, במיוחד אחרי מה שרשמתי שאתה שונא את ג'קי בגלל שהוא מתלקק, עמיר רק רוצה להתחבב ע"י כולם ובגלל זה הוא לא פותח ריבים ואומר את האמת בפנים, גם בגלל זה כל פעם מעמידים אותו להדחה כי "לא בוטחים בו", מה שדפוק בו זה שהוא משקר לדיירים בפנים ואז בחדר האח הגדול אומר את האמת, רק מראה את הצביעות שלו
עתי וליעוז היחידים שבאמת היה מגיע להם לנצח, עכשיו נשאר רק ליעוז
אמממ לא כ"כ בטוח שזה בידיוק הגורם שישנה את החינוך, בינינו... אתה באמת חושב ככה?
ועזוב שיש תכנים יותר גרועים .
אבל אם זה מה שאתה חושב אז בכיף
כי הטלוויזיה אחראית על חינוך ילדיך?
פה הבעיה, שהנוער רואה את הבהמיות שיש שם זה לא תורם לחינוך זה בטוח.
נכון ההפקה מתערבת בכמה נושאים אבל לקרוא לזה מבויים? בלתי אפשרי לשחק משחק 24/7 3 חודשים, במיוחד שיש את השידור ב-LIVE
VoClaS - הרסת עם הקטע שאתה אוהד את עמיר, במיוחד אחרי מה שרשמתי שאתה שונא את ג'קי בגלל שהוא מתלקק, עמיר רק רוצה להתחבב ע"י כולם ובגלל זה הוא לא פותח ריבים ואומר את האמת בפנים, גם בגלל זה כל פעם מעמידים אותו להדחה כי "לא בוטחים בו", מה שדפוק בו זה שהוא משקר לדיירים בפנים ואז בחדר האח הגדול אומר את האמת, רק מראה את הצביעות שלו
עתי וליעוז היחידים שבאמת היה מגיע להם לנצח, עכשיו נשאר רק ליעוז
ציטטתי את עצמי והבלטתי את כוונתי...לא אמרתי שהטלויזיה אחראית לחינוך וזה לא מה שישנה אותו, פשוט כל הבהמיות שיש באח הגדול בכל זאת יכולה להשפיע על הנוער שמקבל בדיוק את הדוגמא איך לא כדאי להתנהג, ישנם כאלה שכן יכולים לקחת את התחמנות שיש בתוכניות הראלטי כדרך חיים.