הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפדיחה של האח הגדול

פעם ראית ילדה קטנה עם חצאית שככה מדבר? ......לא ניראלי.
דבר ראשון מי אמר שהצגה זה צביעות? בוא תסביר לי קצת...
אין לי כוח לדבר פה יותר אגב אז אני אחסוך בהסבר למה אתה ,שוב, טועה.
אחד הדברים הכי מעצבנים באינטרנט זה שמדברים מול מקלדת. אז אני אעצור פה.

אחד הדברים הכי מעצבנים באינטרנט שיש מתחכמים כמוך שלא יודעים מה הם אומרים ולא מוכנים לקחת אחריות על המילים שלהם.כי אני בטוח שפנים מול פנים היית מגמגם ולא יודע מה להגיב כי אתה פשוט מעמיס פה שטויות על גבי שטויות.
והצגה זה לא צביעות? זה מציג את מי שאתה באופן אחר..
אז לא ילדה קטנה עם חצאית.אתה מדבר כמו פרחה וכותב כמו ילדה שהרגע קיבלה את האיסיקיו שלה ומתלהבת מחיבור מילים "נראלי" ... -_-

אחד הדברים הכי מעצבנים באינטרנט שיש מתחכמים כמוך שלא יודעים מה הם אומרים ולא מוכנים לקחת אחריות על המילים שלהם.כי אני בטוח שפנים מול פנים היית מגמגם ולא יודע מה להגיב כי אתה פשוט מעמיס פה שטויות על גבי שטויות.
והצגה זה לא צביעות? זה מציג את מי שאתה באופן אחר..
אז לא ילדה קטנה עם חצאית.אתה מדבר כמו פרחה וכותב כמו ילדה שהרגע קיבלה את האיסיקיו שלה ומתלהבת מחיבור מילים "נראלי" ... -_-
ההצגה שאני מדבר זה שהאמת שלו שהוא פשוט מתנהג כמו ילד בן 4 אני לא חושב שהוא צבוע בהכל פשוט אני לא מתחבר אליו כי למה שמישהו שהוא ככה צריך לזכות.
דבר שני, אל תדבר אלי מאחורי מסך ככה למה אתה לא מכיר אותי אני לא מכיר אותך וזה סתם מעצבן לישמוע דיבורים באוויר ממישהו שאני לא מכיר.
אגב, אני מקווה שאתה לא סטאנדפיסט או משהו כי לא כ"כ הולך לך.
חחחחחחח חוץ מיזה מה אתה רב איתי פה על דייר באח הגדול חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רציני כאילו? אין לך יותר דברים טובים לעשות?

ההצגה שאני מדבר זה שהאמת שלו שהוא פשוט מתנהג כמו ילד בן 4 אני לא חושב שהוא צבוע בהכל פשוט אני לא מתחבר אליו כי למה שמישהו שהוא ככה צריך לזכות.
דבר שני, אל תדבר אלי מאחורי מסך ככה למה אתה לא מכיר אותי אני לא מכיר אותך וזה סתם מעצבן לישמוע דיבורים באוויר ממישהו שאני לא מכיר.
אגב, אני מקווה שאתה לא סטאנדפיסט או משהו כי לא כ"כ הולך לך.
חחחחחחח חוץ מיזה מה אתה רב איתי פה על דייר באח הגדול חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רציני כאילו? אין לך יותר דברים טובים לעשות?

ואני לא מבין מה הקטע שלך בלדבר מאחורי מסך?מה שאני אומר פה זה לא קללות או משהו שלא היה לי את ה"אומץ" להגיד לך פנים מול פנים.כי זה לא משהו פוגע.
וברגע שאתה אומר את דעתך קח בחשבון שיכול להיות מישהו שלא מסכים איתך ויחשוב שאתה מדבר שטויות.
תתבגר תעשה טובה.פה זה לא שעת שין או FXP.
רציני "כאילו"😣

ואני לא מבין מה הקטע שלך בלדבר מאחורי מסך?מה שאני אומר פה זה לא קללות או משהו שלא היה לי את ה"אומץ" להגיד לך פנים מול פנים.כי זה לא משהו פוגע.
וברגע שאתה אומר את דעתך קח בחשבון שיכול להיות מישהו שלא מסכים איתך ויחשוב שאתה מדבר שטויות.
תתבגר תעשה טובה.פה זה לא שעת שין או FXP.
רציני "כאילו"😣
אתה לא ניראה לי יכול להסיק מסקנות ממה שכתוב לך.... תיהיה בריא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית