הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשה לי עם החיטוב

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
אני בחיטוב כבר 50 יום ירדתי 6 וחצי קילו אני על 11 וחצי אחוזי שומן
היתי רוצה לרדת עוד 2-3 קילו משמע עוד 2-3 אחוזי שומן לאיזור ה9
אבל ממש קשה לי כבר אני עושה 6 יום דיאטה ויום אחד העמסה בשבוע
אני על 1600 קלוריות וRMR של 2000 ככה
אתמול עשיתי העמסה ככה שאני לא מורעב כרגע בטירוף אבל אני נפשית לא מסוגל כבר יושבים לי במגירה במטבח דברים שאני רק רוצה ליפול עליהם ולאכול כבר כמו בן אדם ולהיות שבע
ולא להיות כל היום לא מרוכז ומדוכדך.. זה תקופה ממש קשה
מה עושים :-[ נשבר לי הזין כבר

http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

wr124hst.jpg

אחרי חודשיים תצא לשבוע נייטרלי, זה יעזור לך ולגוף שלך להתמודד. אין מה לעשות, חיטוב זה חרא וכל מי שעושה חיטוב ארוך נשבע שהוא לא יעשה את זה יותר בחיים ("הפעם אני אעלה נקי!" כן בטח).

• פותח/ת השרשור
אחרי חודשיים תצא לשבוע נייטרלי, זה יעזור לך ולגוף שלך להתמודד. אין מה לעשות, חיטוב זה חרא וכל מי שעושה חיטוב ארוך נשבע שהוא לא יעשה את זה יותר בחיים ("הפעם אני אעלה נקי!" כן בטח).
חח הכי נכון שיש.. אבל באמת שלפני החיטוב הזה שמרתי שתהיה ממש נקייה כי לא רציתי את הסבל הזה שוב ולא יודע איך עליתי ככה ב%

האימונים הרבה יותר קשים, מתישים. אין ספק.

יש פה ממש קבוצת תמיכה 😛

😆😆😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית