הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ jack3d

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
אחרי שני אימונים שבהם לקחתי בכל אחד 3 סקופים ולא הרגשתי כלום,יש למישהו רעיון לשילוב של הג'ק עם משהו אחר? או שפשוט לוותר עליו..תודה

הייתי במשקל שלך לא לפני יותר מדי זמן ולקחתי 2 והרגשתי חזק את הההשפעה.

נסה אולי לתגבר את זה עם כדור קפאין 200 מ"ג.

למרות שאני די בספק גם ככה יש מספיק שם.

אני שוקל 90 ולוקח סקופ אחד מדי פעם וזה סבבה
מקסימום אני מוסיף קפאין בקפה בנוסף כי בג'ק אין הרבה קפאין

מהאתר של ג'ק

Other sources have been reported to be around 65mg and 100mg.

There are several Jack3d knock-offs, many of which overload on the caffeine, and they do NOT come close to working as smoothly as Jack3d.

Personally, I believe that there is MUCH less than 150mg of caffeine in a scoop of Jack3d, and that there is slighly more 1,3 Dimethylamylamine (germanium extract) and Schizandrol A than expected. Were there more caffeine per scoop, you’d get a much worse caffeine crash.
Another thing is that nobody else has the Schizandrol A extract that USPLabs uses. This extract works far better than anything else out there, and they have it under lock and key.
Our GUESS on the amount of caffeine per scoop of Jack3d? 80mg. – but it doesn’t matter because we also don’t know how much 1,3 dimethylamylamine and Schizandrol A there is… and we also can’t get our hands on Schizandrol A.​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית