הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

השתתפות במחקר בנושא בניית גוף

שייקה

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום חברים,

אני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה ואני עורכת מחקר שמטרתו לחקור סיפורי חיים של אנשים אשר מקדישים תשומת לב לגוף שלהם.
לצורך המחקר אני מעוניינת לפגוש אדם אשר מפתח את גופו כדרך חיים (באופן מקצועי או חובבני) ולראיין אותו במסגרת מפגש חד פעמי.
באמצעות הראיון נוכל ללמוד רבות ממי שעוסק בתחום ולשמוע את סיפורו ואני מאמינה כי זו עשוייה להיות חוויה מלמדת ומהנה גם עבור המרואיין.
אשמח מאוד אם יש מישהו מכם מאיזור חיפה/קריות שיהיה מוכן להשתתף במחקר ולהקדיש כשעה-שעה וחצי מזמנו.

תודה רבה מראש!😃

היי
אני זה שנתן לך את הקישור בפורום תפוז.

אני בטוח לא אוכל לעזור לך כי רק עכשיו נכנסתי לעולם הזה אבל יש פה כמה חברה שבטוח יעזרו לך.

בהצלחה.

בהצלחה במחקר. אם תרצי כמה תובנות, אשמח לחלוק איתך תוצאות שקיבלתי כחלק ממחקר שערכתי בעצמי בנושא. את מוזמנת לפנות אלי במסר פרטי כאן באתר.

נערך לאחרונה:
אם את מגיעה לאזור ת"א או רוצה ראיון טלפוני/מסנג'ר או משהו בסיגנון אני מוכן להתנדב.

רגע, רק הפרדה, את מחפשת אנשים שכבר מתאמנים שנים/מפתחי גוף תחרותיים או אנשים בכלליות רציניים עם מטרות? כי יש גם צוציקים בני 16 ששוקלים 60 קילו שמאוד רציניים אבל עם ניסיון די דל, השאלה אם זה מה שאת מחפשת

• פותח/ת השרשור
מחדדת

אכן מחפשת אנשים אשר מתאמנים שנים ולא חבר'ה צעירים שמתחילים את דרכם בתחום

• פותח/ת השרשור
למשה

אני בהחלט אשמח גם באיזור ת"א
בגדול יותר נוח לי מאיזור חיפה ואני אשמח אם יש כאן מהאיזור
אבל אנחנו בכל מקרה זקוקים ל-4 אנשים , לפחות 3 מאיזור ת"א
ואני גם מגיעה כ-3 פעמים בשבוע לת"א..

בקיצור..אשמח מאוד 😃
הראיון מצריך פגישה פנים אל פנים
חייבת לצאת, כשאחזור אחה"צ אכתוב לך יותר פרטים
המון תודה על הנכונות!

רגע, רק הפרדה, את מחפשת אנשים שכבר מתאמנים שנים/מפתחי גוף תחרותיים או אנשים בכלליות רציניים עם מטרות? כי יש גם צוציקים בני 16 ששוקלים 60 קילו שמאוד רציניים אבל עם ניסיון די דל, השאלה אם זה מה שאת מחפשת
ולכן אני יוצא מהקטגוריה :(

עניתי לך בפרטי, אני לא מתאים לדעתי לפרוטוקול לא הרבה אנשים יאהבו לשמוע או אפילו את את הדרך שלי 😘

מחיפה והקריות יש לך את אסף אנגרסט שגם כותב פורום תחת השם GENOM
אין יותר מתאים ממנו לדעתי

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!
השאלה היא איך אני יוצרת איתו קשר דרך הפורום?
אני לא בקיאה עדיין ברזיי הפורום הזה 😳

למה הכינוי שלך זה שייקה ? :S אני יודע ששי עקירב תחת הכינוי הזה חשבתי בהתחלה הוא מסטלבט שהוא רשם את כל זה פה...

את יכולה גם לצעוק....

אאאאאאאסססססססףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איייפההההההההההההה אתההההה??!?!?!?!?!

את מוזמנת לדבר איתי אם תצטרכי עזרה
[email protected]
זה גם מסנג'ר וגם מייל שלי אולי אתאים אולי אוכל לעזור
יש לי עוד חבר'ה מהמרכז גם לתת לך אם אני עצמי לא אתאים לך

• פותח/ת השרשור
הכינוי הוא שייקה

כי זהו שמה של הכלבה שלי 😃
וחייבת לציין שכולכם כאן מאירי פנים ומקסימים
אז שוב תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית