הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וינסטרול בהתחלה או בסוף

Peroman

משתמש קבוע
1,784
76
נק' מוניטין:
5,694
1,784
76
אס''א תל אביב, סניף בת-ים
חבר שלי מתחיל עוד מעט סייקל חיטוב

Test Prop 100mgs EOD 1-10

HCG 500iu Week 1-10

PCT

10 days after last shot Nolvadex 40/40/20/20

עכשיו איפה הוא משלב וינסטרול בהתחלה או בסוף כדי לא להתפוצץ בנוזלים לקראת סוף החיטוב.

1. למה שהוא יתפוצץ בנוזלים.
2. גם עם כן למה אתה חושב שוינסטרול יעזור לו בזה?
3. למה הוא מתחיל עם הטמוקסיפן כל כך מאוחר?

• פותח/ת השרשור
1. למה שהוא יתפוצץ בנוזלים.
2. גם עם כן למה אתה חושב שוינסטרול יעזור לו בזה?
3. למה הוא מתחיל עם הטמוקסיפן כל כך מאוחר?

1.טסט מעלה בנוזלים, לא? למרות שזה פרופ, עדיין. אננטת פשוט פיצץ אותו בנוזלים, לא ראו אצלו את העניים מרב הנוזלים!
2.''...הייחודיות של ויני בכל אופן, נמצאת איפה שהוא מבטל את התופעות לוואי אסטרוגניות כמו ג'ינו וספיחת נוזלים...'' חוץ מזה חשבתי לקראת הסוף של הסייקל זה ייתן לו מראה יותר חטוב ויבש. אם אני טועה וחסר לי מידע אני אשמח להסבר.
3. טעות שלי. 4 יום לאחר הזריקה האחרונה ולהפסיק כוריגון 10 יום לפני הזריקה האחרונה.

נערך לאחרונה:
בסייקל של טסט' פרופ' את הPCT כדאי להתחיל כמה ימים לאחר הזריקה האחרונה ולא לחקות שבוע וחצי.

ווינסטרול בסוף הסייקל ייתן תוצאה טובה יותר אם מדובר בסייקל חיטוב.

1.טסט מעלה בנוזלים, לא? למרות שזה פרופ, עדיין. אננטת פשוט פיצץ אותו בנוזלים, לא ראו אצלו את העניים מרב הנוזלים!
2.''...הייחודיות של ויני בכל אופן, נמצאת איפה שהוא מבטל את התופעות לוואי אסטרוגניות כמו ג'ינו וספיחת נוזלים...'' חוץ מזה חשבתי לקראת הסוף של הסייקל זה ייתן לו מראה יותר חטוב ויבש. אם אני טועה וחסר לי מידע אני אשמח להסבר.
3. טעות שלי. 4 יום לאחר הזריקה האחרונה ולהפסיק כוריגון 10 יום לפני הזריקה האחרונה.
טסט מעלה בנוזלים, לא? למרות שזה פרופ, עדיין. אננטת פשוט פיצץ אותו בנוזלים, לא ראו אצלו את העניים מרב הנוזלים!
טסט מעלה בנוזלים אבל זה גם מאוד תלוי בתזונה במהלך הסייקל.
לוויני אין שום השפעות אנטי אסטרוגניות והוא לא מבטל על העליה בנוזלים שכבר קרתה. ויני הוא חומר טוב מאוד לסייקל חיטוב מפני שהוא מגביר vascularity ואולי יש לו אפקט משתן. צריך לזכור שיש לו לא מעט תופעות לוואי שצריך לקחת בחשבון. כגון עליה חדה בפרופיל שומנים בדם וכולסטרול. והצמדות מאוד חזקה לקצפטור האנררוגני בפרוסטטה.
3. טעות שלי. 4 יום לאחר הזריקה האחרונה ולהפסיק כוריגון 10 יום לפני הזריקה האחרונה

• פותח/ת השרשור
אז כדי לעדכן פה כמה מאמרים! כי הידע שלי מסתמך על המאמרים באתר. אגב הציטוט על ויני מגיע משם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית