הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בכירי הרבנים חתמו על פסק הלכה האוסר על חרדים להתנדב בארגון מד"א

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
בכירי הרבנים בהם הרב אליישיב, הרב קנייבסקי ורבנים נוספים, חתמו על פסק הלכה האוסר על חרדים להתנדב בארגון מד"א. בקריאה שתפורסם מחר בעיתונות החרדית נכתב, כי יש להתנדב רק בארגוני "הצלה" הכפופים לדעת תורה ושומרים על כללי ההלכה.

http://www.hnn.co.il/news_article79087.html

אני אומר שהחרדים צריכים להפסיק להיות תלויים במדינה ויחיו על חשבונם. טפילים.

אז כחכם מה אתה מציע? להמשיך לעשות בשבילם צבא ולשלם בשבילם מיסים?

אז תצא לרחוב, או תצביע בהתאם או תקים מפלגה. אתה מציע לעשות אזרחים סוג ב'? איך בכלל כל זה קשור לכך שהם לא מוכנים להתנדב? אתה יודע מה משמעות המושג התנדבות?

אז תצא לרחוב, או תצביע בהתאם או תקים מפלגה. אתה מציע לעשות אזרחים סוג ב'? איך בכלל כל זה קשור לכך שהם לא מוכנים להתנדב? אתה יודע מה משמעות המושג התנדבות?
אני לא מציע להפוך אותם לאזרחים סוג ב', אזרחים סוג ב' זה התפקיד שלנו.
וברצינות הכוונה של עצומה כזאת היא לא באמת שמד"א לא יטפלו בחרדים כי זה לא יקרה ,בטח שלא בגלל עצומה באינטרנט, אלא לעשות את זה כמחאה.(למרות שהייתי שמח שזה יקרה,כי מד"א הוא ארגון שבנוי על מתנדבים, ואם הם כקבוצה מחליטים שהם מחרימים את הארגון הזה אז שלא יהנו מהשירות שלו כי יש הבדל בין לא להתנדב לבין להחליט שאסור להתנדב)

אני בטוח שהרבנים לא פסקו את זה סתם ויש לזה סיבה מוצדקת

ברור.

יהוה בא בחלום לאחד מהם ואמר לו באוזן שהלפריקון מסר לו להגיד לטוב טוב הגמד שמד"א זה רע.😣

או שאתה בור או שאתה ציני, אני בטוח שלרבנים יש סיבה מספיק טובה למה אסור להתנדב במד"א ולעזור להציל חיים. הרי זאת מטרה נעלה להציל חיים אז להוציא נגד זה פסק הלכה? אני בטוח שמעורב שם חטא נוראי!

אני מציע לקחת להם את האזרחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית