הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בכירי הרבנים חתמו על פסק הלכה האוסר על חרדים להתנדב בארגון מד"א

סמסטר מטורף, תחכה שתגיע לקומפילציה...

איזה קורס זה? אני עוד תקוע במבנים אלגברים מועד ב' (מסכן אלכס שיגעתי אותו)...
בבר אילן יש קורס בחירה על בניית קומפיילרים בשנה השלישית...
סמסטר הבא יש לי מערכות הפעלה...😵

איזה קורס זה? אני עוד תקוע במבנים אלגברים מועד ב' (מסכן אלכס שיגעתי אותו)...
בבר אילן יש קורס בחירה על בניית קומפיילרים בשנה השלישית...
סמסטר הבא יש לי מערכות הפעלה...😵

אצלנו הוא חובה.
אני גם עושה מערכות הפעלה סמסטר הבא, אצלנו זה הקורס החובה האחרון.
מערכות הפעלה זה סבבה...

קורס מעניין, רק כמות העבודה היא ענקית.
אחד מקורסי התכנות שיותר נהניתי מהם.

טוב זה גם תלוי במרצה מן הסתם. אצלנו מלמדת את זה מרצה עם בעיות שכליות שהביאו מבראודה ויש לה ממוצע 2 ב-dargoo. ומתרגל שלא יודע עברית אז אי אפשר להבין כלום.

אסור לרשום יהוה אתה לא יודע?!?!?!

כן איך שרשמתי יהוה קיבלתי כויה מהמקלדת.
כל פעם שאתה רושם יהוה אודין כועס אז הוא שולח את לגולס שידבר עם הטרולים הדתיים בפורום כדי שיציקו לך.

או שאתה בור או שאתה ציני, אני בטוח שלרבנים יש סיבה מספיק טובה למה אסור להתנדב במד"א ולעזור להציל חיים. הרי זאת מטרה נעלה להציל חיים אז להוציא נגד זה פסק הלכה? אני בטוח שמעורב שם חטא נוראי!

רציני לגמרי מה לא היה ברור במה שרשמתי? זאת לא סיבה מספיק טובה? זה טוב טוב הגמד זה לא צחוק גבר! :nono:

---------- התגובה התווספה ב 19:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:02 ----------

טוב זה גם תלוי במרצה מן הסתם. אצלנו מלמדת את זה מרצה עם בעיות שכליות שהביאו מבראודה ויש לה ממוצע 2 ב-dargoo. ומתרגל שלא יודע עברית אז אי אפשר להבין כלום.

איך זה שמתרגלים תמיד לא יודעים עברית? זאת קנוניה אני אומר לך

כן איך שרשמתי יהוה קיבלתי כויה מהמקלדת.
כל פעם שאתה רושם יהוה אודין כועס אז הוא שולח את לגולס שידבר עם הטרולים הדתיים בפורום כדי שיציקו לך.

רציני לגמרי מה לא היה ברור במה שרשמתי? זאת לא סיבה מספיק טובה? זה טוב טוב הגמד זה לא צחוק גבר! :nono:

בס"ד......................................................באמצע................................................בס"ד השני
טוב הבנתי שאתה אתאיכס שלא מאמין בק"יבה, לעומתך אני מתחזק והתחלתי לשמור שבת משבוע שעבר בהמלצת הרב.

בס"ד......................................................באמצע................................................בס"ד השני
טוב הבנתי שאתה אתאיכס שלא מאמין בק"יבה, לעומתך אני מתחזק והתחלתי לשמור שבת משבוע שעבר בהמלצת הרב.

טרול.

אני לא חושב שזה סמל של פאשיזם, אני חושב שההתלעמות של רוב הציבור גברה כלפי החרדים בשנים האחרונות, כי המצב רק הולך ומחמיר, וחוץ מלזלול למדינה תכסף ולא לעשות כלום, איזה תועלת נובעת מהם בדיוק?

אני לא חושב שזה סמל של פאשיזם, אני חושב שההתלעמות של רוב הציבור גברה כלפי החרדים בשנים האחרונות, כי המצב רק הולך ומחמיר, וחוץ מלזלול למדינה תכסף ולא לעשות כלום, איזה תועלת נובעת מהם בדיוק?

שק חבטות של שאר הציבור.

איפה אתה לומד? איזה שנה?
אוניברסיטת חיפה, שנה שלישית 🤯

איך זה שמתרגלים תמיד לא יודעים עברית? זאת קנוניה אני אומר לך
יש בזה משהו. גם המתרגלים במודלים, אלגוריתמים ולינארית לא ידעו עברית. ואני לא מדבר על לדבר עם שגיאות, אני מדבר על מתרגלים שבקושי מוציאים מילה מהפה במהלך כל התרגול, וכשהם כן מוציאים - אי אפשר להבין מה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית