הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בכירי הרבנים חתמו על פסק הלכה האוסר על חרדים להתנדב בארגון מד"א

אוניברסיטת חיפה, שנה שלישית 🤯

יש בזה משהו. גם המתרגלים במודלים, אלגוריתמים ולינארית לא ידעו עברית. ואני לא מדבר על לדבר עם שגיאות, אני מדבר על מתרגלים שבקושי מוציאים מילה מהפה במהלך כל התרגול, וכשהם כן מוציאים - אי אפשר להבין מה.

היה לי מרצה בלינארית1 (מרצה!) אמריקאי, שכל פעם שהיית שואל אותו שאלה הוא היה עונה על משהו אחר, ואז באיזשהו שלב מישהי שאלה אותו משהו על מרחב וקטורי (מן הסתם) והוא פשוט ענה שהוא לא מבין מה היא שואלת אז הוא יענה על מה שהוא חושב שצריך לענות. ;azban

---------- התגובה התווספה ב 23:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:07 ----------

צחוק צחוק, אבל זה שהגה את המשפט הזה גם הוכיח את קיומו של אלוהים אז כנראה שזה קשור!

אני לא מבין איך אפשר להתפרנס ממקצוע כמו פילוסופיה מלבד לתחומי האקדמיה.
מה גרם לך לבחור בזה? אני מבין שהייתה לך איזושהי זיקה לזה, אבל לא התלבטת גם בנוגע לתעסוקה?

היה לי מרצה בלינארית1 (מרצה!) אמריקאי, שכל פעם שהיית שואל אותו שאלה הוא היה עונה על משהו אחר, ואז באיזשהו שלב מישהי שאלה אותו משהו על מרחב וקטורי (מן הסתם) והוא פשוט ענה שהוא לא מבין מה היא שואלת אז הוא יענה על מה שהוא חושב שצריך לענות. ;azban
😆
זה קטע כזה שבכל סגל יש לפחות מרצה אמריקאי אחד. אצלנו הוא מלמד AI.

אני לא מבין איך אפשר להתפרנס ממקצוע כמו פילוסופיה מלבד לתחומי האקדמיה.
מה גרם לך לבחור בזה? אני מבין שהייתה לך איזושהי זיקה לזה, אבל לא התלבטת גם בנוגע לתעסוקה?

חוץ מללמד אין הרבה אפשרויות. לתואר דוקטור יש יותר אפשרויות לפזול לכיוונים אחרים של ניהול. לא ממש חשבתי על זה, התחלתי עם התואר השני כדי להעביר את הזמן והאוניברסיטה פחות או יותר גררה אותי לדוקטורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית