ייעוץ מולטי ויטמין "אנימל פאק" איך הוא?

מולטיויטמין הוא לא תחליף לאוכל. הוא תוסף שרצוי להשתמש בו בגלל שגם בתזונה נקייה ואיכותית סביר להניח שאתה לא מקבל את כל מה שהגוף שלך צריך.

מולטיויטמין הוא לא תחליף לאוכל. הוא תוסף שרצוי להשתמש בו בגלל שגם בתזונה נקייה ואיכותית סביר להניח שאתה לא מקבל את כל מה שהגוף שלך צריך.
השאלה אם במצב הנתון שהוא לא אוכל ירקות התוסף הזה טוב ?
אני גם חושב על משהו בסגנון...

• פותח/ת השרשור
השאלה אם במצב הנתון שהוא לא אוכל ירקות התוסף הזה טוב ?
אני גם חושב על משהו בסגנון...

אני אוכל אבל בכמויות קטנות שבטח לא מספיקות..
אני עושה קניות פעם בשבוע ואחרי 3 ימים בערך הירקות כבר לא טריים וזה ממש מגעיל אותי
גם בלי העניין של חוסר הטריות.. אז התפשרתי על איזה 3 גזרים ליום בתפריט ומדיי פעם מלפפונים ועגבניה אבל בטוח שזה לא מספיק..

אני אוכל אבל בכמויות קטנות שבטח לא מספיקות..
אני עושה קניות פעם בשבוע ואחרי 3 ימים בערך הירקות כבר לא טריים וזה ממש מגעיל אותי
גם בלי העניין של חוסר הטריות.. אז התפשרתי על איזה 3 גזרים ליום בתפריט ומדיי פעם מלפפונים ועגבניה אבל בטוח שזה לא מספיק..

אני כמוך...
בשבוע אני אוכל 2 מלפפונים אולי וזה גם אחרי שהתחלתי "לאכול" ירקות.
לפני תחילת האימונים הייתי אוכל פעם בחודש ירקות...

אני כמוך...
בשבוע אני אוכל 2 מלפפונים אולי וזה גם אחרי שהתחלתי "לאכול" ירקות.
לפני תחילת האימונים הייתי אוכל פעם בחודש ירקות...

אפשר בכיף לאכול איזה סלט עם הארוחת צהריים:Sync-0h5y1d7: ויש פירות טעימים לקינוח אחרי הארוחות...

אני עברתי למולטי ויטמין של NOW, זה נקרא VIT-MIN 100 SUSTAINED RELEASE 180TABS
בכדור אחד יש את הכמות שאני צריך.
בעבק לקחתי את ה DUALTABS של TWINLAB, אבל הוא יקר יותר.

ואתה קבעת את זה על סמך מה?
על סמך התגובות של משה אם אני אכתוב שזה מולטי ויטמין טוב כי המחיר שלו לא משוגע כמו של האופטי-מן..
כל מולטי ויטמין של חברה מוכרת שיש בו את כל הויטמנים בכמות מספקת הוא טוב..
אני אישית משתמש בMega-Men של GMC ואני מרוצה

על סמך התגובות של משה אם אני אכתוב שזה מולטי ויטמין טוב כי המחיר שלו לא משוגע כמו של האופטי-מן..
כל מולטי ויטמין של חברה מוכרת שיש בו את כל הויטמנים בכמות מספקת הוא טוב..
אני אישית משתמש בMega-Men של GMC ואני מרוצה

למה? כי זו חברה מוכרת? אתה יודע שיש הבדל אם הויטמינים שם באים ממקור טבעי או שהם סינטטים? תסתכל קצת על התוויות...

ממקור טיבעי.
תפסיק להתיחס אלי כאל מפגר ברור שיש עוד משתנים חשובים.
אבל ראסמי כל עוד הכמות זהה המקור זהה והתוספות הנחוצות בעליל (כמו שום, ג'ינגר וכד') דומות..
מזה חשוב מי החברה (כל עוד זה לא בדואים)

ממקור טיבעי.
תפסיק להתיחס אלי כאל מפגר ברור שיש עוד משתנים חשובים.
אבל ראסמי כל עוד הכמות זהה המקור זהה והתוספות הנחוצות בעליל (כמו שום, ג'ינגר וכד') דומות..
מזה חשוב מי החברה (כל עוד זה לא בדואים)

עברת על התווית וראית שכל אחד מהויטמינים שם נלקח ממקור טבעי? אני בספק. כשתמצא מולטיויטמין כזה תודיע לי.

רוב המולטיויטמינים הם סינטטים ואני לא מבין מה הבעיה בזה, זו גם ד"א הסיבה ששמים כמויות מטורפות של 1000% פלוס ולפעמים גם כמה עשרות אלפי אחוזים מהצריכה היומית המומלצת כי פשוט בתצורה סינטטית מעט מאוד נספג וגם זה תלוי בשומן שנאכל וכו'

אני קונה מולטיויטמין ב-20 שקל, כדור אחד ביום.
מישהו יגיד שהוא לא טוב?
בישביל להגיד יש לי אופטימום משלמים פי 10.

רוב המולטיויטמינים הם סינטטים ואני לא מבין מה הבעיה בזה, זו גם ד"א הסיבה ששמים כמויות מטורפות של 1000% פלוס ולפעמים גם כמה עשרות אלפי אחוזים מהצריכה היומית המומלצת כי פשוט בתצורה סינטטית מעט מאוד נספג וגם זה תלוי בשומן שנאכל וכו'

יש עם זה בעיה. למשל ויטמין סי סינטטי לא מכיל bioflavonoids - מרכיב די חשוב.
ויטמין D ו E יכולים להיות מיוצרים בצורה שבה הגוף לא יכול להשתמש בהם ואין בהם תועלת, וכו'.
בקיצור, סינטטי יכול להיות הרבה פחות מועיל.

יש עם זה בעיה. למשל ויטמין סי סינטטי לא מכיל bioflavonoids - מרכיב די חשוב.
ויטמין D ו E יכולים להיות מיוצרים בצורה שבה הגוף לא יכול להשתמש בהם ואין בהם תועלת, וכו'.
בקיצור, סינטטי יכול להיות הרבה פחות מועיל.
בגלל זה, זה מוגדר כתוסף תזונה ולא משהו שאפשר להתבסס עליו, ירקות ופירות אלו מרכיבים חשובים בתפריט אפילו מעטים מהם יביאו את האפקט הנדרש ביחד עם מולטיויטמין (לדוגמא 2-3 ירקות כללים מרכזיים כמו עגבניה, פלפל ונגיד איזה ירק ירוק (רק לא מלפפון זה הירק הכי לא יעיל שיש)

בגלל זה, זה מוגדר כתוסף תזונה ולא משהו שאפשר להתבסס עליו, ירקות ופירות אלו מרכיבים חשובים בתפריט אפילו מעטים מהם יביאו את האפקט הנדרש ביחד עם מולטיויטמין (לדוגמא 2-3 ירקות כללים מרכזיים כמו עגבניה, פלפל ונגיד איזה ירק ירוק (רק לא מלפפון זה הירק הכי לא יעיל שיש)

נגיד. אבל למה לשלם על תוסף תזונה לא יעיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית