הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע יש בארץ משקה רב אשלגן כמו V8

אני קניתי את זה מעדן..
טעם לא מלבב אבל בהחלט לא רע.

תבקש מלח אשלגן אני לא זוכר בדיוק את השם של המוצר.

כמה זה עולה בערך? , הסיבה שאני מתפלא היא כי בסופרסל לא היה מלח אשלגן בלי נתרן. היה יחס 3 ל 1 , ועוד מוצר יחס 1/1.

• פותח/ת השרשור
כמה זה עולה בערך? , הסיבה שאני מתפלא היא כי בסופרסל לא היה מלח אשלגן בלי נתרן. היה יחס 3 ל 1 , ועוד מוצר יחס 1/1.

יכול להיות שאני טועה אבל לא ניראה לי..
אתה מערער לי את הביטחון חח

אני אגיע הביתה היום ואני אבדוק לך בדיוק את השם של המוצר והיחסים בין אשלגן לנתרן.

---------- התגובה התווספה 22-02-2011 ב 06:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-02-2011 ב 11:05 ----------

זה המלח והוא ללא נטרן.

francs-foods-original-no-salt-sodium-free-salt-alternative-11-oz-parve-35010.jpg

• פותח/ת השרשור
זה לא מר בצורה מחרידה?

אם אתה מדבר על המשקה אז אין לי מושג אני לא טעמתי אותו.
אם אתה מדבר על המלח אשלגן אז לא הוא לא מר יש לו טעם של מלח אבל טיפה מגעיל כשאתה שם יותר מידי.

• פותח/ת השרשור
מעניין, אתה זוכר כמה הוא עלה לך בערך? ד"א יש בו עוד משו חוץ מאשלגן ? מגנזיום ?

אם אני טועה יש בו רק אשלגן 650 מ"ג לרבע כפית.
המחיר שהיה רשום עליו שראיתי היום בבוקר היה 39.90.
שחיטה עדן האילו תחפש במקום אחר אחי

ראיתי היום מלח מופחת נתרן בבית מרקחת אבל לא ראיתי כמה אשלגן יש בו, אם למישהו יש לינק או מוצר שיש פירוט של המלחים אני אשמח

בנוסף יש מיץ רימונים 100% רימונים סחוטים ללא שום תוספת זה בא במיכל של 750 מ"ל
יש בזה 330 קלוריות, 83 גרם פחמימה,
מבחינת מלחים:
1250 מ"ג אשלגן, 39 מ"ג זרחן, 15 מ"ג סידן, 15 מ"ג מגנזיום, נתרן רק 8 מ"ג

בקיצור זה די דומה למה שהבאת רק שפה יש הרבה פחמימה, אז אם זה לא מפריע לך זה יכול להחליף
אני חושב לקנות כזה לפני משחקים במקום לאכול 4 בננות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית