הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זה משנה עם אני יחבר ארוחות או יחלק אותם כל 3-4 שעות

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני שאלתי במכון את המדריכים וכולם אמרו לי אותה תשובה לחלק אותם מכייון שלא הכל יתעכל
או שרמת הסוכר שלי תרד וחילוף החומרים יעט וכל מיני סקולציות
ואני עמדתי על שלי שלא משנה כמה ארוחות אני יחבר הכל יתעכל בזמן יותר ארוך

אחד המדריכים נתן לי מיןדוגמא עם שמן במנוע ברכב אם אני ישפוך יותר מדי אז סתם הכל יצא החוצה ולא יכנס וינוצל כומ באוכל

מה לדעתכם ?

ההקבלה של דוגמת הרכב לדוגמת מערכת העיכול, זה ש"אם תדחוף יותר מדי שמן חלק יישפך החוצה" => אם תדחוף יותר מדי אוכל חלק לא ייכנס לקיבה, או לחלופין שתקיא אותו החוצה, מכאן שההקבלה לא נכונה.

ולשאלה המקורית, מבחינה ויזואלית זה לא משנה איך תפצל את הארוחות, כלומר התוצאה הסופית תהיה זהה מבחינה חיצונית, אבל יכול להיות הבדלים מבחינת נוחות. זה הכל.
אם יותר נוח לך להכניס הכל בארוחה אחת וזה לא גורם לך לעייפות או בחילות או השד יודע מה אז זה בסדר.

ותלמד לכתוב כמו בנאדם!!!!!!

המילה "אם" מציינת תנאי, המילה "עם" מקבילה למילה "בנוסף".

אם אני יהודי אז יש לי אזרחות ישראלית. דוגמא א'
היום הלכתי למכון עם דני ועם יוסי. דוגמא ב'

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לי למה אתה אוכל כל 3-4 שעות הוא חשב אני יגיד לו מה שהוא אמר על הדגומא של הרכב ואני לא ידע מה לומר לו .ועניתי לו שלא חייב לאכל כל 3-4 שעות זה רק דרך של נוחות והוא עושה לי שמע אתה נעול בהחלטה שלך והתעצבן

אתה לא מכונית ואוכל זה לא דלק. אתה יכול להכניס איך שבא לך, ראה דוגמת דיאטות ה-IF המטורפות. אגב הסברה שצריך לאכול כל 3-4 שעות כדי "לתדלק" את הגוף הוכחה כלא נכונה, משה בטח ימצא את המחקר.

הוא אמר לי למה אתה אוכל כל 3-4 שעות הוא חשב אני יגיד לו מה שהוא אמר על הדגומא של הרכב ואני לא ידע מה לומר לו .ועניתי לו שלא חייב לאכל כל 3-4 שעות זה רק דרך של נוחות והוא עושה לי שמע אתה נעול בהחלטה שלך והתעצבן

שיתעצבן.
מה אכפת לך? אתה בא להוכיח אנשים או שאתה בא להתאמן?

דוגמא לא משהו עם המכונית, למה שמן אתה מחליף כל 3,4 שעות נסיעה?.
ברור שכמו במנוע גם לקיבה יש גבול, אבל אם אתה תגיע לגבול הזה כנראה שכבר תכניס את רוב הקלוריות שאתה צריך ביום.
יש מאמר מצוין שראיתי בפורטול שאומנם מדבר על חלבון, אבל אני מאמין שזאת הכוונה שלך גם.
http://www.kilogram.co.il/2024/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%99%d7%a9%d7%a0%d7%95-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%9b%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%91%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%94%d7%92%d7%95%d7%a3-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c-%d7%9c/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית