הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית עם ראוקוטן

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
לפני כחודשיים התחלתי לקחת ראוקוטן בתקווה שלא יפריע לי לאימונים,מה שכנראה לא קורה.
כל המשקלים שלי צנחו, למרות שאני אוכל ויושן טוב... אז בקיצור רציתי לשאול איזה תוכנית הכי מתאימה לתקופה זו? כוח ? היפרטרופיה ? מטרה כמובן לשמור כמה שיותר על כוח ומסה.

כשאני לקחתי רקוטאן עשיתי AB והמשכתי לעלות במשקלים כל אימון 2-3 בערך, לא ממליץ על SS או משהו בסיגנון.
בגדול זה תלוי במינון שאתה לוקח ביחס למשקל גוף + לבדיקות דם החודשיות שאתה עושה (CPK וכדומה)

• פותח/ת השרשור
אני לוקח 60 מ"ג שוקל 81, ובדיקות דם אני עושה שבוע הבא. אני יעלה כשיהיו תוצאות.
עשיתי את הלינארי של ביל סטאר, ובנתיים כל המשקלים שלי צנחו, ירדתי בכל התרגילים בין 10-15 קילו.

האמתי שאני לוקח ראוקטן ואני עושה SS,אמנם אני לא עולה במשקלים הרבה אבל לא נראלי שזה בגלל הראוקטן אלא בגלל התזונה שלי חח,לי אישית אין איזו תופעות-לוואי של כאבי-שרירים(בלי עין-הרע)
ומשה למה אתה לא ממליץ על SS כאשר לוקחים ראוקטן? בגלל הכאבי-שרירים שיכולים להיות נלווים לכך?

זו תוכנית מאוד עצימה וכשלוקחים רואקוטן יש תופעות לוואי שלא הולכות טוב עם אימונים קשים. את האמת שזה הכל תלוי באיך הגוף שלך מגיב לתרופה אם אתה לוקח ולא מפריע לך כלום תמשיך אם אתה מרגיש תופעות לוואי תוריד עצימות.

רואקוטן לא קשור לרמות חריגות של CPK?, שעלול לפגוע בכבד?

אני בכל אופן בזמנו הייתי מתאמן עם רואקוטן, גם לא עליתי במשקל וגם לא התחזקתי, אבל זה כי אני טמבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית