הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתיית מים בדיאטת IF

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
חיפשתי בפורום ובאינטרנט אבל משום מה אנשים לא מתייחסים לזה..

האם ב-16-18 שעות צום אפשר לשתות מים? או שגם את זה לא?
אני מתחיל שבוע הבא IF ואני רוצה לגבש תוכנית קלורית ואסטרטגית איך אני תוקף את הדבר הזה חח..

בניתי לעצמי תפריט ל-7 שעות של האכילה, אם תוכלו לתת הערות אני אשמח:
תפריט של 1600 קלוריות לחיטוב:
1) ארוחה לפני אימון (ארוחה קלה יחסית):
2 פרוסות לחם קל + חומוס מרוח + קופסאת טונה במים + קפה חזק עם חלב (ללא סוכר)
כ-300 קלוריות

2) ארוחה אחרי אימון - 50% מסך התפריט:
שייק חלבון עם 300 מ"ל חלב 3% + בננה + 4 פרוסות לחם קל + חביתה מ-2 ביצים + כף וחצי חומוס + ירקות + 2 פרוסות פסטרמה דלת שומן
(בעיקרון זה יהיה שייק+בננה+2 סנדוויצ'ים מהמרכיבים שנשארו)
כ-800 קלוריות

3) ארוחה לפני השינה - כ-400~500 קלוריות:
קופסאת קוטג'/גבינה לבנה 3-5% + 4 יח' פריכיות אורז מלא + חטיף אנרגיה (יחידה אחת) Nature's Valley
כ-500 קלוריות

אשמח להערות/הארות..
אני רוצה לציין רק שאני כרגע עושה יומיות בצבא והדיאטה הזאת ממש מתאימה לי (לא צריך להסחב עם קופסאות אוכל לבסיס כמו מניאק)

תודה ושבת שלום 🙌

תרשום את הערכים במונחים של חלבון, פחמימה ושומן ואז יהיה אפשר לומר. בכל מקרה יש פה העדפה וטעם אישי. אני לא הייתי מכניס לתפריט פירכיות אורז כי אני לא חושב שזה ראוי למאכל אדם. בנוסף, הייתי מתבסס על בשר שמן ודברים בסיגנון.

• פותח/ת השרשור
תרשום את הערכים במונחים של חלבון, פחמימה ושומן ואז יהיה אפשר לומר. בכל מקרה יש פה העדפה וטעם אישי. אני לא הייתי מכניס לתפריט פירכיות אורז כי אני לא חושב שזה ראוי למאכל אדם. בנוסף, הייתי מתבסס על בשר שמן ודברים בסיגנון.
הלכתי לפי ההנחה שעדיפות פחמימות עם א"ג גבוה, חוץ מזה שאני מת על פריכיות:hoel
אני מתבסס בעיקר על דברים שקל להכין. אחרי הרעבה בצבא אני לא חושב שיהיה לי כוח להתחיל לבשל בשר טחון או דברים בסגנון

הלכתי לפי ההנחה שעדיפות פחמימות עם א"ג גבוה, חוץ מזה שאני מת על פריכיות:hoel
אני מתבסס בעיקר על דברים שקל להכין. אחרי הרעבה בצבא אני לא חושב שיהיה לי כוח להתחיל לבשל בשר טחון או דברים בסגנון

התכוונת לומר א״ג נמוך. אין לאינדקס גליקמי שום מקום בדיאטה שלך, אלא אם אתה צם מספר רב של שעות והולך להתאמן בצום או שאתה חולה סכרת.

• פותח/ת השרשור
התכוונת לומר א״ג נמוך. אין לאינדקס גליקמי שום מקום בדיאטה שלך, אלא אם אתה צם מספר רב של שעות והולך להתאמן בצום או שאתה חולה סכרת.
ככל שהא"ג יותר גבוה, הפחמימה פחות מורכבת, ותהיה עליה גבוהה יותר בהפרשת האינסולין, לא?

ואני מתכוון להתאמן 4 פעמים בשבוע עם התפריט הזה.. זה לא נחשב "אימון בצום"?

האם יש משמעות לצריכת סוכרים לפני השינה? אם אני אוכל את החטיף אנרגיה, או מחליף את הפריכיות והגבינה בקורנפלקס עם חלב?
ד"א, האם אני אמור להרגיש חולשה/ירידה במשקלים/עייפות באימונים? האם כדי לי להמשיך עם האירובי? (10 דקות חימום, 20 דקות בסוף - אליפטי)

נערך לאחרונה:
מה זה פחות מורכבת? פחמימה היא או מורכבת או לא מורכבת, אין מורכבת יותר ומורכבת פחות. בכל מקרה, זאת התעסקות בקקה והא"ג לא אומר כלום.

אימון בצום זה אימון בצום, מן הסתם אם אתה אוכל ארוחה לפני אימון זה לא אימון בצום.

• פותח/ת השרשור
מה זה פחות מורכבת? פחמימה היא או מורכבת או לא מורכבת, אין מורכבת יותר ומורכבת פחות. בכל מקרה, זאת התעסקות בקקה והא"ג לא אומר כלום.

אימון בצום זה אימון בצום, מן הסתם אם אתה אוכל ארוחה לפני אימון זה לא אימון בצום.
אין רמות של מורכבות? כמו ספגטי רגיל מול ספגטי מלא?... אני טועה?

ומה בנוגע לאופי האימון? האימונים ירגישו רגיל או שאני אסתובב במכון חצי מת? ומה לגבי האירובי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית