סרטון פאוור קלין שלי

עשה לעצמך ולכולנו טובה:
תוריד פה את virtualdub:
http://virtualdub.sourceforge.net/

סובב את הוידאו ותחתוך אותו ככה שישאר רק החלק הרלבנטי.

אם אנחנו כבר בעניין של עריכת וידאו לצורך קבל חוו"ד, אפשר גם להוסיף ממש בקלות בעזרת הmovie maker שבא עם וינדוס גם הרצה בהילוך איטי של הביצוע.

סה"כ נראה די סביר, באופן יחסי. קח את מה שאני אומר עכשיו בערבון מוגבל כי די קשה לראות ככה מה הולך. יש מצב שטיפה רחוק מהגוף וגם יכול להיות שזה נראה קצת כאילו יש רק משיכה אחת, לא מצליח לראות אo יש או אין DKB, זה בד"כ אינדיקציה לא רעה לזה. אי אפשר לראות ממש את הracking, אבל אני חושב שאתה די איטי עם המרפקים.

אם תסובב את הוידאו אני אסתכל שוב.

סבבה. נסה גם לצלם יותר מחזרה אחת.

יש לך קפיצה קטנה קדימה, אני לא מצליח לראות מאיפה היא מגיעה. כשזה קורה לי זה בד"כ בגלל שאני מוציא קדימה את המוט ע"י מכה מכה בחלק העליון של הירכיים, והמוט "לוקח" אותי איתו.

אגב, זה משקל די נמוך בשבילך, לא? אתה יוכל להיות טיפה יותר אגרסיבי עם המוט ולהפוך מרפקים יותר מהר, ואולי להתחיל עם הכתפיים קצת מעבר למוט, זה יכניס אותך לתנוחה קצת יותר טובה למשיכה השניה (שאני עכשיו בדעה שהיא מתקיימת 😃).

• פותח/ת השרשור
המשקל לא כל כך כבד אבל כשהוא מתחיל להיות כבד אז משהו בטכניקה מרגיש לי לא טוב.
יכול להיות שאני קופץ קדימה בגלל שאני לא מרים מספיק מהר את המרפקים?

לא, זה לא קשור. אתה קופץ קדימה לפני השלב של הפיכת המרפקים. אגב, בוידאו השני אתה לא עושה את זה. נסה אולי להתחיל קצת יותר לאט מהרצפה ולתת את הבום של המהירות אחרי שאתה עובר את הברכיים, אולי זה יתן לך קצת יותר שליטה.
ברגע שהמשקל מתחיל להרגיש קצת כבד, קורה שמאבדים בטחון ואז עושים קצת שטויות. פשוט צריך לזכור (אני תמיד מנסה להזכיר את זה לעצמי לפני הנסיון, לפעמים עובד לפעמים לא...) שהמשקל אולי מרגיש טיפה כבד מהרצפה, אבל אין קשר בין ההרגשה הזאת לבין היכולת להביא אותו לכתפיים. ממילא רוב הכוח מגיע מהמשיכה השניה, אז פשוט צריך לסמוך על התנועה ולעשות מה שצריך. זה משתפר עם הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית