הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של חיטוב ומסה הגיוני?

• פותח/ת השרשור dbs
  • פורסם בתאריך

dbs

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
אוקיי אז ככה נתנונים:
גובה: 1.81
משקל: 68
אחוזי שומן: לא יודע בדיוק אבל לא יותר מ 14%

אוקיי אז ככה רציתי לעשות תוכנית אימונים שמשלבת מסה וחיטוב ביחד אז איך חשבתי לעשות?:

שלוש פעמים בשבוע הרמת משקולות (יום כן יום לא) ושלושה סטים של עשרה עד שמונה חזרות
(3-10/8)
זאת אומרת סטים של יותר לכיוון הניפוח.
ובימים שאני לא עובד משקולות אני עושה אירובי.
המצב הזה יצור מסה וחיטוב ביחד?

תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך זאת מאוד.

• פותח/ת השרשור
לא
חיטוב - מאזן קלורי שלילי
מאסה - מאזן קלורי חיובי

זה חייב ליהיות קשור לקלוריות? זה דווקא נראה לי הגיוני מה שרשמתי זה לא נותן כלייה של מסת שריר בגלל המשקולות? וגם הורדה באחוזי השומן בגלל האירובי?

אפשרי - לא בכמות גדולה ומשמעותית.

בגדול עדיף לבחור מה חשוב לך יותר.

דווקא הבנתי שהרבה הצליחuו לעשות BODYRECOMPOSITION- נראה לי שעם IF
http://www.leangains.com/

ישנן גם גישות של צום לסירוגין אשר עושה זאת יותר בחריפות, אפשר לקרוא זאת בהרחבה במאמר "הכל מסביב ל IF, CR, ADF (צום ממושך, תדירות ארוחות ומאפיינים)".
ישנן עוד גישות אי שם באינטרנט, אך כל הגישות הללו הן בעלות רוטציה של שלבי דיאט ( קלוריות מופחתות, מצב קטבולי נטו) ושלבי העלאה (קלוריות מוגברות, מצב אנאבולי נטו).

לקוח מ

http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

לזה התכוונתי, בימים עם אימון לעשות את המיני העמסת פחממה הזו ולהיות במאזן חיובי, ובימים ללא אימון דיאטה דיי חריפה בלי פחממה:suicide:
נ.ב - סמיילי חזק:😵😵😵😵

נערך לאחרונה:
לזה התכוונתי, בימים עם אימון לעשות את המיני העמסת פחממה הזו ולהיות במאזן חיובי, ובימים ללא אימון דיאטה דיי חריפה בלי פחממה:suicide:
נ.ב - סמיילי חזק:😵😵😵😵

אם אתה מדבר על דל פחמימה אז המטרה של ההעמסה בCDK זה לא בניית שריר. ואני בספק עם ב24 שעות של העמסה משיגים סינתוז משמעותי של שריר.

אם אתה מדבר על דל פחמימה אז המטרה של ההעמסה בCDK זה לא בניית שריר. ואני בספק עם ב24 שעות של העמסה משיגים סינתוז משמעותי של שריר.
עובדה שזה עובד, תעקוב אחרי לוגים עם תוכניות כאלה בפורום של לייל...
הם אוכלים בימי אימון 300-400 מעל הנייטרלי ועושים סוג של העמסת פחממה במשך 5 שעות, בימים ללא אימון הם אוכלים בתפריט של גירעון קלורי עם פחממה בצורה מצומצמת..

עובדה שזה עובד, תעקוב אחרי לוגים עם תוכניות כאלה בפורום של לייל...
הם אוכלים בימי אימון 300-400 מעל הנייטרלי ועושים סוג של העמסת פחממה במשך 5 שעות, בימים ללא אימון הם אוכלים בתפריט של גירעון קלורי עם פחממה בצורה מצומצמת..

מתוך הספר של לייל

Irrespective of the mechanisms by which the carb-load might cause muscle growth, a
question which must be asked is just how much additional true contractile tissue (i.e. the part of
muscle which is not glycogen, water and electrolytes) can be synthesized during a 24-36 hour
period of carbohydrate overfeeding. In all likelihood, the answer is very little.​

מתוך הספר של לייל

Irrespective of the mechanisms by which the carb-load might cause muscle growth, a
question which must be asked is just how much additional true contractile tissue (i.e. the part of
muscle which is not glycogen, water and electrolytes) can be synthesized during a 24-36 hour
period of carbohydrate overfeeding. In all likelihood, the answer is very little.​
שוב, לא יודע מה קורה בקטע התיאורטי, רק אומר דברים שקורים בשטח כאשר אנשים עובדים עם השיטה הזו ומשיגים תוצאות יפות:120ag:

אני לא יודע מה זה שטח - ומה אחרים השיגו - סינתוז משמעותי של שריר לא אפשרי בטווח זמן קצר כ"כ לפי מה שלייל טוען.

גם מבחינה אישית אני די יכול לומר שבמאזן שלילי בCDK ההפסד העיקרי הוא בשומן ובנוזלים. אני יכול לומר שלא הייתה לי גדילה משמעותית של שריר בזמן החיטוב.

שוב, לא יודע מה קורה בקטע התיאורטי, רק אומר דברים שקורים בשטח כאשר אנשים עובדים עם השיטה הזו ומשיגים תוצאות יפות:120ag:
רד מזה אחי. זה לא אפשרי מבחינה פיזיולוגית. בטח לא ברמה שתראה לעין. תוצאות יפות זה שינוי בקומפוזיציה של הגוף. אבל אין דבר כזה להוריד שומן ולעלות שריר. האבולוציה לא נתנה לנו את היכולת הזאת. זה מה יש

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה חוץ מהתגובה האחרונה לא הבנתי שום דבר AD CDK וכול הדברים האלה ומה זאת אומרת שינוי בקומפוזיציה של הגוף?

התשובה לשאלה ששאלת - מבלי להיכנס יותר מדי לפרטים - עם הא.ש. שלך - לא אפשרי, לא יקרה.

ואם יקרה זה יהיה מעט מאוד ולא משמעותי בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית