הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיית נחירות, למישהו יש פיתרון?

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
לפני מה חודשים נסעתי עם עוד שני חברים נחרנים ונאלצתי לישון בחדר נפרד ושבוע הבא אני טס לעוד חודש לתאילנד 😃
ואחד מהם יהיה הנחרן ובא איתנו עוד בחור עם מאסה לא קטנה... אהה לא שריר :D
אני מתאר לעצמי שאולי הוא גם יעשה לי בעיות בשינה..

למישהו יש פיתרון לנחירות האילו?

נ.ב - ניסיתי לישון עם אטמי אזניים וזה ממש לא זה..

תודה לעוזרים!

פעם בבצפר היה לנו אחד כזה
בלילה הוצאנו את המיטה שלו למזדרון
ופעם אחרת זרקנו עליו נעל ועשינו את עצמינו ישנים, בתקווה שנרדם לפני שהוא ימשיך לנחור

אין מה לעשות חח

בקורס הייתי אוסף פקקים ליד המיטה, ובלילה משגר אותם על מי שצריך 😃

• פותח/ת השרשור
חחח בטיול שעבר היה איזה לילה שהייתה רק דלת שהפרידה בינינו והרגשתי כמו מטומטם שהייתי צריך לתופף על הקירות...
בכל זאת זה לא עזר.

אני משתגע שאנשים נוחרים או נושמים חזק כשהם נרדמים
בדרך כלל אני מעיר אותם מעצבים

אני נחרן מסתבר. לא היה לי מושג עד שהשותף שלי במעונות בטכניון אמר לי. אני עכשיו שוכב על הצד וזה פותר את הבעיה. (נראה לי).

תקנה אטמי אוזניים שמשתמשים במטווחים, אתה לא תשמע אותם נוחרים.

אם אתה נרדם חזק זה באמת מפריע לך? אם אני נרדם גם קונגו לא יעיר אותי...

הם לא חוסמים כל כך הרבה רעש. אם אתה נמצא באותו חדר עם בנאדם שנוחר חזק, אתה עדיין תשמע אותו נוחר.
לא יודע, אני עשיתי כמה מטווחים בארה"ב ומקבלים שם אטמי אוזניים מיוחדים, אתה לא שומע כמעט כלום ויריתי עם שאטגאן שזה כמעט שיא הרעש, אז בן אדם נוחר?

חח גם אני ככה, אם אני נרדם אחרי מישהו שנוחר(ולא משנה מי זה) אני נותן לעצמי 5-10 דקות להירדם ואם אני לא מצליח בגללו אני מעיר אותו בשיא הצעקות;azban;azban;azban:🙁:🙁:🙁

חח גם אני ככה, אם אני נרדם אחרי מישהו שנוחר(ולא משנה מי זה) אני נותן לעצמי 5-10 דקות להירדם ואם אני לא מצליח בגללו אני מעיר אותו בשיא הצעקות;azban;azban;azban:🙁:🙁:🙁

איזה קקות 🤡 חחחחחחחחחחח

יש אגדה שסיפרו לי שפעם בזמן שישנתי באיזה טיול מישהו שישן בחדר נחר ובזמן שישנתי קמתי והכנסתי לו כאפה בזמן שהוא ישן וחזרתי לישון...כשאני חושב על זה...הגיוני שזה אני

יש אגדה שסיפרו לי שפעם בזמן שישנתי באיזה טיול מישהו שישן בחדר נחר ובזמן שישנתי קמתי והכנסתי לו כאפה בזמן שהוא ישן וחזרתי לישון...כשאני חושב על זה...הגיוני שזה אני

אם הייתי יושן איתך באותו חדר נראה לי היית דוקר אותי.

שינה של חלשלושים יש לכם

פעם התפוצצו לנו השרותים כל הזכוכיות בגלל איזה נר ריחני שהשארנו דולק לא קמתי לא ידעתי כל הבית צרחות מטפים... אני קם בבוקר כל הקיר של השירותים שחור ריח שרוף בכל הבית ועוד הייתי לבד בבית בבוקר חשבתי אני עדין חולם חחחח

שינה של חלשלושים יש לכם

פעם התפוצצו לנו השרותים כל הזכוכיות בגלל איזה נר ריחני שהשארנו דולק לא קמתי לא ידעתי כל הבית צרחות מטפים... אני קם בבוקר כל הקיר של השירותים שחור ריח שרוף בכל הבית ועוד הייתי לבד בבית בבוקר חשבתי אני עדין חולם חחחח

איזה גנוב אתה... איך אפשר לישון עד כדי כך עמוק?! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית