הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיית מעי רגיש/רגיז

Gal200910

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
שלום לכולם, כבר תקופה שאני מרגיש שהבטן שלי על הפנים, כל הזמן נפוחה ואי נוחות עשיתי הרבה בדיקות למחלות קרוהן וכל זה וגם לצליאק והכל היה תקין, גם גסטרוסקופיה והרופאים החליטו שזה בעיית המעי הרגיז(כנאה אין להם תשובה למה הבעיה) , זה גם גורם לי לעייפות ובעיות בעור, מישהו מכיר את הבעיה או חווה ויודע מה יכול לעזור?

היה לי משהו דומה - בדיעבד אבקת חלבון מסוימת (מיי פראוטין) היתה הגורם - כשחזרתי לאבקה הישנה שלי (אופטימום נוטרישן גולד סטנדרט) העסק נפתר.
גם אני עברתי מכלול בדיקות - כולל סי טי כדי לשלול מחלות.
מומחה הגסטרו אמר שזו תופעה יחסית נפוצה שתוספי חלבון עלולים לגרום לבעיות במערכת העיכול.
מקווה שגם אצלך יתברר שזה משהו טריוויאלי.

• פותח/ת השרשור
האם אתה נוטל תרופות מרשם או תוספי מזון?
ללא תרופות, עכשיו התחלתי לקחת מולטי, אומגה 3 ופרוביוטיקה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

היה לי משהו דומה - בדיעבד אבקת חלבון מסוימת (מיי פראוטין) היתה הגורם - כשחזרתי לאבקה הישנה שלי (אופטימום נוטרישן גולד סטנדרט) העסק נפתר.
גם אני עברתי מכלול בדיקות - כולל סי טי כדי לשלול מחלות.
מומחה הגסטרו אמר שזו תופעה יחסית נפוצה שתוספי חלבון עלולים לגרום לבעיות במערכת העיכול.
מקווה שגם אצלך יתברר שזה משהו טריוויאלי.
אני כבר מעל חודש בלי אבקת חלבון סתם כי נגמר לי

האם יש משהו בתזונה שלך ששינית/הוספת שיש קורולציה מסוימת בין השינוי ותחילת התופעות.

שתדע שמולטי ויטמין גם יכול לגרום לנפיחות ואי נעימות בבטן.
פרוביוטיקה בהתחלה יכולה להחמיר את הבעיה ולגרום לכאורה לאותם סימפטומים שאתה רוצה לפתור... עם פרוביוטיקה צריך סבלנות.. לקחת לפחות 4 חודשים.

בדקו לך קנדידה והליבקטור?

גם לי יש, אבל כרגע אין לי כל כך זמן להתעסק באיך לפתור את זה לצערי.
אני רוצה בעתיד לנסות דיאטת fodmap, שזה בליווי דיאטן להיפטר זמנית ממזונות שידועים כגורמים לסימפטומים של מעי רגיז וככה למצוא איזה מאכלים עושים לגוף רע ואיזה סבבה. תנסה את זה ותעדכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית