הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספרים לכימיה 5 יחידות לפי השיטה החדשה

scott steiner

משתמש מתחיל
267
0
נק' מוניטין:
75
267
0
אני רוצה לעשות 5 יחידות בכימיה עד הקיץ וראיתי ששינו את התוכנית לימודים.
למדתי בזמנו 5 יחידות כימיה טכנולוגית אבל לא ניגשתי מבחירה כי היה לי מגן נמוך ולא רציתי סתם להבחן ולקבל ציון סופי עלוב.
אני יודע את החומר טוב אבל היתי רוצה לרענן אותו קצת עם הספרים שצריך לתוכנית החדשה.

יש למישהו מושג אילו ספרים כדאי לי לקנות חוץ מעולם החומר של דליה צ'סנובסקי,אנרגיה בקצב הכימיה,הכל כימיה ניתוח מאמרים מדעים מעובדים,ביומיה כימיה של חלבונים וחומצות גרעין,מולקולות במסע התחנות שבדרך,יש לי כימיה עם הסביבה?

תודה

יש סדרה של ספרים שנקראת "חומר למחשבה" שיכולה לעזור לך

אני כרגע ב-יב' ועושה 5 יח"ל כימיה לפי התוכנית החדשה
שנה שעברה למדנו ותירגלנו מהספר הזה, ואם אני לא טועה גם לחומר שאני
לומד עכשיו ב-יב' (אנרגיה, אנתלפיה, אנטרופיה) יש ספר מתאים של חומר למחשבה

אתה רוצה לעשות גם 3 יחידות וגם השלמה ל5?
בכל מקרה
יש 2 ספרים ל3 יחידות,לגבי השלמה ל5 אני עוד לא יודע
אחד זה "יחסים וקשרים בעולם החומרים" והשני "כימיה זה בתוכנו"
לפי המורה שלי הם לא מלמדים בצורה יעילה

• פותח/ת השרשור
כן אני רוצה לעשות 3 וגם את ה2 שהם השלמה ל5
טוב לא משנה אני אקנה את הספר עולם הכימיה של דליה צ'סנובסקי שהיה מומלץ גם בתוכנית הישנה.
לפי מה שראיתי בתוכנית החדשה את כל החומר של 3 יחידות אני יודע טוב מאוד ועם הספר עולם הכימיה אנסה לרענן קצת,מה שלא אצליח אנסה כבר מספרים אחרים.
ההשלמה של ה2 יחידות הנוספות יותר מדאיג

---------- התגובה התווספה 02-03-2011 ב 16:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה 01-03-2011 ב 23:22 ----------

טוב הסתדרתי
מצאתי את הטלפון של ד"ר דליה צ'סנובסקי שהיא מחברת הספר עולם החומר ורכזת כימיה בתיכון ברעננה והיא המליצה לי ואמרה לי להתקשר ב7 בערב שתוכל להסביר לי יותר

תודה לכם בכל מקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית