הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אורן זריף מעסיק עובדים זרים(וירטואליים)

• פותח/ת השרשור mango
  • פורסם בתאריך

mango

משתמש פעיל
353
11
נק' מוניטין:
109
353
11
לכבוד
משטרת ההגירה

הנדון: העסקת 4 עובדים זרים שלא כחוק

ראשית ברצוני להודות ולהתנצל מראש כי במהלך השנה האחרונה אני מעסיק 4 עובדים זרים שלא כחוק. שניים מתוכם מסינגפור, אחד פיליפיני ואחד מבומביי.
ארבעתם מסייעים לי רבות בתחום הטיפולים בשיטת התת מודע, אותם אני מבצע למעלה מעשרים שנה בהצלחה רבה.

לאחר הפרסומים האחרונים שראיתי בטלוויזיה עד כמה המצב חמור, החלטתי שלא לעקוף את החוק, למרות שמדובר בעובדים וירטואליים שהם למעשה רואים ואינם נראים, החלטתי להגיע איתם אל משרד הפנים על מנת לרשום אותם כחוק.

אציין כי צ'אן, קיוקו, בוטו ושינקאי בעלי מימדים רוחניים אדירים אשר בתקופה הבולטריסטית היו מתעסקים בתחום הרפואה ההוליסטית והיו מחוללים פלאים אדירים.
בתקופה האחרונה הם מתגוררים בביתי תחת פיקוח צמוד ובמהלך היום מתלווים אלי לסניפים אשר אני עובד בהם, ברמת גן, ירושלים ובאר שבע.

היות וידוע לי כי במסגרת העבודה הממשלתית ישנם גם אנשים בעלי רמת תקשור גבוהה מאוד אשר מסוגלים לחשוף פרטים כאלה ו/או אחרים, החלטתי בצורה חוקית לבוא ולדווח על העסקתם של עובדים זרים כנגד החוק.
בימים הקרובים אפנה אל כבוד השר אלי ישי על מנת שימציא לי אישורים להארכת אשרת השהיה שלהם, היות ולא אוכל להמשיך ולנהל את עסקיי בארץ ללא עזרתם, שכפי הידוע שיטת הפסיכוקינזיס מתבצעת על ידי חוצנים מארצות שונות.
בנוסף אעביר בימים הקרובים טפסי עובד כחוק ובהם הפרטים המלאים של העובדים, אשלם דמי ביטוח לאומי וכל הנדרש כחוק.

אבקש מועד לפגישה על מנת שאוכל להגיע עם ארבעת עובדיי כדי שתוכלו להתרשם מאופן עזרתם לטובת הכלל.
במסגרת ישיבה מסודרת, אבקש מהם להתגלות בפניכם כך שתוכלו לראותם באופן מושלם כפי שנראים בני תמותה רגילים.

בכבוד רב,

אורן זריף

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1913566&r=1&r=1&r=1

אותי יותר מטרידה העובדה שהוא באמת מאמין למה שהוא אומר..
אין ספק שהוא מלך הטרולים במדינה

בימים הקרובים אפנה אל כבוד השר אלי ישי על מנת שימציא לי אישורים להארכת אשרת השהיה שלהם
חחחח הוא חושב שאלי ישי מטפל ישירות בדברים האלה

תאכלס גאון, מה כולם צוחקים? מנצל את המחלת נפש שלו לעשות כסף כמו גדול(אלוהים יודע איזה סוג של סכיזופרניה ושלל בעיות אחרות יש לו או שהוא סתם ממציא:O:suicide:)

אל תלכלכו עליו, בסוף הוא ישים מסוק מעל השרתים של LBS וינטרל לכולנו את תדר הסקוואט...

צריך לכלוא אותו מאחורי סורג ובריח.
פעם הוא אמר בתוכנית בוקר שתמורת מיליון דולר מהממשלה הוא מוכן לקרוא את המחשבות של נסראללה...

תאמינו לי, כל הכבוד לו איך הוא מצליח לעשות כסף מזיוניי שכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית