הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במה אתם עובדים/מה אתם לומדים?

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
לפרנסה בחייכם, והאם אתם מצליחים לשמר עם עיסוקיכם/המסגרת שגרת אימונים ומעטפת אנאבולית ✌️?

בעברי בתור מאבטח טיולים הצלחתי לשמור על שגרת אימונים קבועה, בעזרת טבעות בתיק באופן, אבל השינה והתזונה היו לא במקום.
בתור מדריך כושר היה קל לשמור גם כן, אבל בימי עבודה עמוסים מתיש מאוד.

נערך לאחרונה:
מהנדס מכונות.
מצליח לשמור על שגרת אימונים די מצומצמת גם בגלל שהעבודה במרחק 50-60 דקות מהבית אז גוזל עוד זמן(לא מעוניין להחליף לפחות כרגע) וגם יש חיי משפחה וזה שהם תכלס בעדיפות עליונה. מתאמן 3 פעמים בשבוע, יוצא לי סביבות 4 שעות בשבוע במצטבר.

• פותח/ת השרשור
מהנדס מכונות.
מצליח לשמור על שגרת אימונים די מצומצמת גם בגלל שהעבודה במרחק 50-60 דקות מהבית אז גוזל עוד זמן(לא מעוניין להחליף לפחות כרגע) וגם יש חיי משפחה וזה שהם תכלס בעדיפות עליונה. מתאמן 3 פעמים בשבוע, יוצא לי סביבות 4 שעות בשבוע במצטבר.

אני מתאר לעצמי שאתה הורה, לפי מה שאתה רושם..
אז וואו איזה כיף לשמוע ממישהו עם נתונים כאלו שאתה מצליח לשמור, אשריך

כן הורה יחסית טרי (שנה וחודשיים), מקווה שגם עם שניים ושלושה ילדים אני אצליח לשמור על שגרת אימונים, אבל זה כמו שאמר @McGregor בפוסט אחר
ברגע שהופכים ספורט לאורח חיים ובראש סדר העדיפויות שלך אז אני לא רואה סיבה להפסיק, אני פשוט אוהב את זה,
הכוונה לא באמת מעל כל דבר אחר בחיים בסדר עדיפויות אבל בראש מבחינת תחביבים.

מורה למתמטיקה וכותבת פרילנסרית.

מבחינת אימונים משתלב לי טוב למדי..
בימים אלו למשל כותבת מתמטיקה עד לרצות לירות בעצמי, ואז למכון כושר להתאושש מהזוועה.

תזונה קשה בימים שמלמדת, אבל בכל מקרה לא שומרת יותר מדי כרגע 🤦‍♂️

עובדת בגלידרייה חמודה וחוסכת לעתיד.
בעיקר עסוקה בלריב עם לקוחות שחושבים שקנו מינימום בית. ולהוציא עליהם את העצבים:s85:
(זה כמו אירובי לפני אימון)
מבחינת שגרת אימונים מסתדר לי טוב. וגם לגבי התזונה.
(לא אוהבת גלידה לשואלים אז אין פיתוי)

למדתי הנדסת תעו״נ בארץ, עובד בתור מהנדס מעליות באוסטרליה.
מחכה לקבל תושב קבע ואז אהיה חופשי למצוא עבודה שאני יודע מבסוט עליה.

השעות עבודה שלי גמישות אז יש זמן להתאמן די הרבה, 4 פעמים בשבוע, 2-3 שעות כל פעם.

וואלה האמת שבכלום, ועוד לא לומד. הבעיה היא שהמיקום שלי דיי קקה, ככה שיש הרבה זמן לחדר כושר אבל פחות ללמצוא עבודה.

צה"ל
במסלול ירדתי סביבות ה 17 קילו, שמרתי בנוסף לאימונים שהיו על אימוני משקל גוף+ משקל עלי, מה שמאוד הקל עלי ברגע שחזרתי לליפטינג כשעלינו לקו.
בכ"מ כרגע באימון, מודה שלא עושה את המקסימום יותר מידי בשטח ובתרגילים שדי אינטנסיטביים ממילא אבל שומר שמה על מספיק חלבון ובין לבין מרים ורץ והולך לא רע בכלל, מרחק קטן מלשבור שיאים של לפני הגיוס על כמעט 7 קילו פחות מג, עניין של פחות מחודש להערכתי אם יצוצו דברים. והאמת שאני גם די רץ לא רע בנוסף

נערך לאחרונה:

כל עבודה מכבדת את בעליה אבל איך הנשים מגיבות לכרס כוח המפוארת שלך ? חוצמזה אתה לא מתעייף מכל הריקודים האלה ? 😆
עובדת בגלידרייה חמודה וחוסכת לעתיד.
בעיקר עסוקה בלריב עם לקוחות שחושבים שקנו מינימום בית. ולהוציא עליהם את העצבים:s85:
(זה כמו אירובי לפני אימון)
מבחינת שגרת אימונים מסתדר לי טוב. וגם לגבי התזונה.
(לא אוהבת גלידה לשואלים אז אין פיתוי)

אחותי גם עבדה בזה והיא תיארה בדיוק אותו דבר מה שאת אומרת כאן

רוב השנה אני סטודנטית במשרה מלאה, לומדת חינוך באומנות. "מתפרנסת" ממלגות כאלה ואחרות (משתתפת במלגת "כאן גרים" שבה אני מתגוררת אצל קשישה חביבה ומתאפשר לי לגור ממש קרוב למכללה שלי 😁 וב"ה השנה קיבלתי גם מלגת הצטיינות יתרה.) ומתקיימת בפועל מחסכונות שהשכלתי לצבור במשך השנים...
בחופשים אני עובדת בסטימצקי, ובכללי משתדלת לקבוע פעם בחודש משמרת בשביל ביטוח לאומי חחח
בתקופת הלימודים אני משלבת את האימונים בסוף יום הלימודים, שזה נורא קשה.
בתקופות המבחנים זה הרבה יותר נחמד אני כי הרבה יותר גמישה.
מתכננת להעביר עכשיו את כל האימונים שלי לבוקר. (סביבות 6 בבוקר. נראה כמה זמן זה יחזיק.)
- די. אני חייבת להאמין בעצמי. זה יחזיק. זה תלוי בי.

רוב השנה אני סטודנטית במשרה מלאה, לומדת חינוך באומנות. "מתפרנסת" ממלגות כאלה ואחרות (משתתפת במלגת "כאן גרים" שבה אני מתגוררת אצל קשישה חביבה ומתאפשר לי לגור ממש קרוב למכללה שלי 😁 וב"ה השנה קיבלתי גם מלגת הצטיינות יתרה.) ומתקיימת בפועל מחסכונות שהשכלתי לצבור במשך השנים...
בחופשים אני עובדת בסטימצקי, ובכללי משתדלת לקבוע פעם בחודש משמרת בשביל ביטוח לאומי חחח
בתקופת הלימודים אני משלבת את האימונים בסוף יום הלימודים, שזה נורא קשה.
בתקופות המבחנים זה הרבה יותר נחמד אני כי הרבה יותר גמישה.
מתכננת להעביר עכשיו את כל האימונים שלי לבוקר. (סביבות 6 בבוקר. נראה כמה זמן זה יחזיק.)
- די. אני חייבת להאמין בעצמי. זה יחזיק. זה תלוי בי.
את במקרה לומדת בסימנר הקיבוצים?

מגניב,איפה ?
מעדיפה לא לציין בכל הפורום איפה. אין עוד גלידות איפה שאני גרה ככה שזה יסגיר את המיקום שלי.
כל עבודה מכבדת את בעליה אבל איך הנשים מגיבות לכרס כוח המפוארת שלך ? חוצמזה אתה לא מתעייף מכל הריקודים האלה ? 😆

אחותי גם עבדה בזה והיא תיארה בדיוק אותו דבר מה שאת אומרת כאן

ככה זה שאנשים באים לאכול גלידה בארבע שקל ומתנהגים כיאילו מינימום הם בוחרים מסלול משכנתא. לכו הביתה שלכם תתפנקו על ארטיק קרח. מה אתם באים עליי:🤦‍♂️:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית