כלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם. עד שהוא מתקרב לי לצלחת:97:מקסים בהתחצפותו 🤬
אני כלבים וחתולים לא חברים טובים...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם. עד שהוא מתקרב לי לצלחת:97:מקסים בהתחצפותו 🤬
אני כלבים וחתולים לא חברים טובים...
בתור מנעולן אייעץ לך להפסיק עם זהמפתח לבית מתחת לשטיח
סתם זרמתי אם ההוא שהחליט איפה אני גרה...נראה לך שמה מתחת לשטיח? שמה על השטיח:79nb:בתור מנעולן אייעץ לך להפסיק עם זה
כלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם. עד שהוא מתקרב לי לצלחת:97:
מדברת מדברת אבל יש לי שמונה כלבים בבית:blush:כלב הוא חברו הטוב ביותר של השכן, בבית....שלו...לא במעלית והכלב שלו עם מבט של ''יש לך לבלב טעים''
מדברת מדברת אבל יש לי שמונה כלבים בבית:blush:
כולם מעורבים. כאלו שרצו להמית בכלביה לקחתי אליי. הפצועים בעיקר. המכוערים שאף אחד לא רוצה לקחת:wub:איזה סוגים?
כולם מעורבים. כאלו שרצו להמית בכלביה לקחתי אליי. הפצועים בעיקר. המכוערים שאף אחד לא רוצה לקחת:wub:
אה ברור. פינצ׳רים מעורבים. ויש לי אחת צ׳יוואוואה מעורבת ואחד שלדעתי מעורב עם לברדורכן אבל אפשר לנחש בערך, מה הם מזכירים?
אה ברור. פינצ׳רים מעורבים. ויש לי אחת צ׳יוואוואה מעורבת ואחד שלדעתי מעורב עם לברדור
יש לך ריח של סטייק?אה חמדמדים. שאת אומרת כלב חברו הטוב ביותר של האדם אני נזכר ברועה הגרמני של השכן שחם עלי ממש, יום אחד זה יהיה קרב על החיים.
זו אחת הסיבות שאני מתאמן.
יש לך ריח של סטייק?
לא נשמע כמו חוויה נעימה. פעם הבאה תקרא לי. אני במסה...הוא בטוח יפחדחזרתי מהחדר כושר לא מזמן (שעה מאוחרת) והרועה גרמני העצום הזה היה שם עם הבעלים שלו (אני בכוונה אומר את זה ככה ולא הפוך) הכלב הזה הסתכל עלי במבט של רוצח ואני עצרתי במקום והוא גם כן עוצר במקום תוך כדי שהבעלים קורא בשם שלו ומנסה להזיז עם הרצועה, הוא לא זז. הוא נעמד ומסתכל עלי. אחרי איזה 20 שניות ניתק מבט איבד תיאבון.
חיכיתי 5 דקות ליתר ביטחון (טוב נו 2 אבל הייתי צריך 5!) אני לא בטוח שאת טועה.
רוב השנה אני סטודנטית במשרה מלאה, לומדת חינוך באומנות. "מתפרנסת" ממלגות כאלה ואחרות (משתתפת במלגת "כאן גרים" שבה אני מתגוררת אצל קשישה חביבה ומתאפשר לי לגור ממש קרוב למכללה שלי 😁 וב"ה השנה קיבלתי גם מלגת הצטיינות יתרה.) ומתקיימת בפועל מחסכונות שהשכלתי לצבור במשך השנים...
בחופשים אני עובדת בסטימצקי, ובכללי משתדלת לקבוע פעם בחודש משמרת בשביל ביטוח לאומי חחח
בתקופת הלימודים אני משלבת את האימונים בסוף יום הלימודים, שזה נורא קשה.
בתקופות המבחנים זה הרבה יותר נחמד אני כי הרבה יותר גמישה.
מתכננת להעביר עכשיו את כל האימונים שלי לבוקר. (סביבות 6 בבוקר. נראה כמה זמן זה יחזיק.)
- די. אני חייבת להאמין בעצמי. זה יחזיק. זה תלוי בי.
מעדיפה לא לציין בכל הפורום איפה. אין עוד גלידות איפה שאני גרה ככה שזה יסגיר את המיקום שלי.
ככה זה שאנשים באים לאכול גלידה בארבע שקל ומתנהגים כיאילו מינימום הם בוחרים מסלול משכנתא. לכו הביתה שלכם תתפנקו על ארטיק קרח. מה אתם באים עליי:🤦♂️:
בתור מנעולן אייעץ לך להפסיק עם זה
אחלה גלידה גולדה אבל לא.שאלה שתמיד רציתי לשאול, בתקופת המבחנים אפשר לשלב את החיים האומללים עם אימונים??
אני מתאר לעצמי שאדם כמוני שהתאמן 5 פעמים בשבוע בתור מכ טירונים ש"זכה" בשלוש שעות פנויות ביום בממוצע כולל שינה, זה לא באמת השוואה, אבל תמיד שמעתי דברים מחרידים 😭
מריח עליך גלידה גולדה 😃
בפתח תקווה (עיר העורות)מנעולן בארץ החלב והדבש? או ביבשת החלומות?
בפתח תקווה (עיר העורות)
שאלה שתמיד רציתי לשאול, בתקופת המבחנים אפשר לשלב את החיים האומללים עם אימונים??
אני מתאר לעצמי שאדם כמוני שהתאמן 5 פעמים בשבוע בתור מכ טירונים ש"זכה" בשלוש שעות פנויות ביום בממוצע כולל שינה, זה לא באמת השוואה, אבל תמיד שמעתי דברים מחרידים 😭
מריח עליך גלידה גולדה 😃
תראה, יש יצורים הזויים, שרוב האוכלסיה מכירה אותם כ"מרצים", שקוראים לתקופה המבחנים "חופשת סמסטר".
אנחנו, הסטודנטים, קוראים לתקופת הזמן הזו: "התקופה-שבה-אתה-כלוא-בבית-שלך-על-לא-עוול-בכפך-סמסטר".
אם יודעים לחלק נכון את הזמן, אז כן, אפשר לעשות אימונים תוך כדי טיגון המוח. אה, חח סליחה, תוך כדי החרישה למבחנים.
בעיקר הולכים אחרי כל מבחן לפרוק עצבים. או ברגע שרואים שכבר אין ריכוז - הולכים להרביץ קצת וחוזרים לבהות בדפים ולהזיל ריר שינה.
אם במקרה אתה לומד חינוך ואומנות ויש לך רק 4 מבחנים בסמסטר (+8973907348058034 עבודות הגשה לכל קורס.) אז זה בכלל יותר גמיש...
נשמע מזעזע ממש כמו חיי האושר בתקופת הפסיכומטרי