הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת ספרים מAMAZON

• פותח/ת השרשור Tiny
  • פורסם בתאריך

Tiny

משתמש פעיל
496
0
נק' מוניטין:
1,688
496
0
אני רוצה להזמין כמה ספרים מהאתר AMAZON.COM, ויש לי כמה שאלות בעניין
1. אני מזמין עם ויזה של הדואר, ואני עוד לא בן 18, במכס לא יעשו לי בעיות בגלל זה?
2. עברתי על העמוד הזה
http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596198&#StandardInternationalShipping
ויש כמה שיטות משלוח, אם לא דחוף לי ואני מעדיף לבזבז פחות כסף השיטה הכי בסיסית
Standard Shipping Rates to Israel

היא בסדר? או שעדיף מסיבה מסוימת לבזבז עוד כמה דולרים וללכת על המשלוחים היותר מהירים?

3. אחרי שאני מזמין, את הספרים אני אוסף בסניף דואר שקרוב לבית שלי? או שבמכס?
4. והמחיר שאני משלם באתר על המשלוח ועל הספרים עצמם הוא מה שיצא בסוף המחיר? או שאני אצטרך להוסיף עוד סכום מסוים בארץ?
תודה מראש לעוזרים 😃

1. על ספרים אין מכס, רק מע"מ. תצטרך לשלם אותו בסניף הדואר אם ההזמנה עולה מעל 50$.
2. הכי טוב ה-standard shipping. מגיע תוך 5 ימים עד שבוע וחצי. אל תלך על המהירים.
3. ראה סעיף 1
4. אם ההזמנה מעל 50$ (או מעל 2 קילו לפי החוקים החדשים) יהיה מע"מ.

כן, הוא האחוז הרגיל שמשלמים בארץ, זה 16.5 או 16, ברח לי מהראש כי אני לא נמצא בארץ...

זה אמור לתת, רק ספרים. אגב, לפעמים יותר משתלם להזמין מאמאזון בריטניה, יוצא יותר זול ומגיע יותר מהר.

מה ההגיון בזה שאמזון שולחים רק ספרים לארץ? למה הם לא פותחים את זה להכל?

כי אנחנו "עם הספר"?

עניין של תמלוגים והסכמי ייצוא בעיקר. גם באירופה אמאזון שולחת מוצרי חשמל רק למדינות שהאתר ״מייצג״ אותן או במקרה של גרמניה גם לאוסטריה ושוויץ (אמאזון עצמה יושבת בליכטנשטיין אאל״ט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית