עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרעת אותי.כי האלטרנטיבות פחות טובות
![]()
עריכה(למי שלא הבין):
אני לא מבין למה אתם ממשיכים להתאמן ומבזבזים כל כך הרבה כסף אני מבין שזה נותן סיפוק אבל אתם לא חושבים על העתיד? בגיל 13 עד 17-18 זה בסדר אבל מעל זה? זה מבזבז לכם זמן מהחיים כסף אוכל וזמן..
גברת מינימונסטר, למה את עושה את זה?, אין לך שמהו יותר טוב לעשות בחיים חוץ מלבזבז את זמנך כאן? 😵למה זה נמצא ב"אימונים"?
כדאי להעביר לאוף טופיק.
ברור שאין לי. חיפשתי דרך נעימה לבזבז כסף וזמן. אימונים ואוכל זה אחלה דרך לעשות את זה 😆גברת מינימונסטר, למה את עושה את זה?, אין לך שמהו יותר טוב לעשות בחיים חוץ מלבזבז את זמנך כאן? 😵
למה צריך אימונים? מספיק האוכל...:hoel;aagtwq;tasazברור שאין לי. חיפשתי דרך נעימה לבזבז כסף וזמן. אימונים ואוכל זה אחלה דרך לעשות את זה 😆
אבל כשאתה מתאמן אתה יותר רעב ואז אפשר לאכול יותר! 🚬🤪🚬למה צריך אימונים? מספיק האוכל...:hoel;aagtwq;tasaz
עריכה(למי שלא הבין):
אני לא מבין למה אתם ממשיכים להתאמן ומבזבזים כל כך הרבה כסף אני מבין שזה נותן סיפוק אבל אתם לא חושבים על העתיד? בגיל 13 עד 17-18 זה בסדר אבל מעל זה? זה מבזבז לכם זמן מהחיים כסף אוכל וזמן..
כי האלטרנטיבות פחות טובות
![]()