הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אתם עושים את זה?

chen1126

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-2
18
0
עריכה(למי שלא הבין):
אני לא מבין למה אתם ממשיכים להתאמן ומבזבזים כל כך הרבה כסף אני מבין שזה נותן סיפוק אבל אתם לא חושבים על העתיד? בגיל 13 עד 17-18 זה בסדר אבל מעל זה? זה מבזבז לכם זמן מהחיים כסף אוכל וזמן..

כי האלטרנטיבות פחות טובות

057_woman_by_engineers_time_money.jpg

עריכה(למי שלא הבין):
אני לא מבין למה אתם ממשיכים להתאמן ומבזבזים כל כך הרבה כסף אני מבין שזה נותן סיפוק אבל אתם לא חושבים על העתיד? בגיל 13 עד 17-18 זה בסדר אבל מעל זה? זה מבזבז לכם זמן מהחיים כסף אוכל וזמן..

ולענות לך זה לא בזבוז זמן?

נערך לאחרונה:
למה זה נמצא ב"אימונים"?
כדאי להעביר לאוף טופיק.

שכנעת אותי!

אני מפסיק להתאמן.

גברת מינימונסטר, למה את עושה את זה?, אין לך שמהו יותר טוב לעשות בחיים חוץ מלבזבז את זמנך כאן? 😵
ברור שאין לי. חיפשתי דרך נעימה לבזבז כסף וזמן. אימונים ואוכל זה אחלה דרך לעשות את זה 😆

לחשוב על העתיד ?
אתה תחשוב שנייה על העתיד של פאוורליפטרים צעירים ומה אתה מקבל ?

רוב הבוגרים באתר הזה הם אנשים שמודעים מאד לעתיד שלהם לכן יש כאן אחוז גבוה של אקדמאים.
חוצמזה, איך האימונים הורסים את העתיד?

עריכה(למי שלא הבין):

למה בגיל 13-18 זה בסדר? לבזבז את הכסף והאוכל של ההורים (לטענתך) זה בסדר?

ולמה סיפוק זה דבר רע? אולי גם אני אפסיק לזיין. לטענתך, אני סתם מבזבז כסף וזמן על דייטים וקונדומים ואין לי כוונה להביא ילדים בשנים הקרובות.

זה באמת אחד השרשורים היותר הזויים שנתקלתי בהם.

בוא אני אגיד לך מהעתיד של פאוורליפר צעיר אז ככה,
1.אנשים יקחו אותך ברצינות
2.אני אישית חושב שבנאדם שנראה רזה אין לו שום כוח כתוצאה מזה אני לא מפחד מהאדם הזה
3.תהילה !
4.אתה תהנה מאלף נשים שירצו רק לגעת ברגל הענקית שלך
5.והוכח מדעית שגברים שריריים נהנים יותר בסקס !

כולם עושים את זה כדי להיות עם קוביות ולהשיג צ'1צ'1ת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית