הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אתם עושים את זה?

אני מתאמן רק בשביל הקוביות ובייספס.
אם אתם מתאמנים בשביל משהו אחר זה בזבוז זמן, כי לא יצא לכם מזה כלום.
אני כל שני וחמישי מזיין בזכות זה.

תחביב זה משו שעושים אותו פעם פעמיים בשבוע ולא שעתיים-שלוש ביום.
אוספי אומנות אולי מבזבזים על זה כסף אבל לא הרבה זמן וזה דווקא אנשים שכבר יש להם עבודה וכסף ואין להם מה לעשות איתו.
הנאה כמו סקס למי שרשם זה בידיוק מה שאמרתי אתה עושה את זה מידי פעם ולא כול יום.. וזה גם נותן חלק בעתיד שלך למי שזה רציני.. אני לא מתכוון שכול דקה בחייכם חשובה אני מתכוון שאתם מבזבזים משו כמו 12 שעות בשבוע על משו שלא עוזר חוץ מיכולות פיזיות.

😣
לא יודע מה איתך אבל אצלי סקס פחות מ4-5 פעמים בשבוע זה משהו לא בסדר בקשר עם החברה / רווק +תקופת יובש(חס ושלום).
שלא נדבר על הנאות אחרות שיכולות לעלות בהרבה יותר זמן... משחקי מחשב... לשתות עם חברים...טלויזיה (אתה רוצה להגיד לי שאתה לא רואה טלויזיה?!?)... לראות ספורט עם חברים (ובירה) לנגן...

צר לי להגיד לך אתה חי פעם אחת תעשה מה שכיף לך אל תתחשבן על דקות. אם אתה שונא להתאמן אל תתאמן. אתה לא באמת צריך את זה בשביל בנות פשוט אל תאכל הרבה כדי לא להיות בטטה. זה בריא אבל לא נורא מקסימום תמות 5 שנים לפני לפחות תהנה כל החיים שלך 😛

וחד"כ אתה עושה פעמיים ביום? אצלי זה 3 פעמים בשבוע גג גג שעה וחצי כל פעם שזה נראה לי התחביב שלוקח לי הכי פחות זמן מהחיים.;maeq

למה אתה מחפש תשובה לשאלה הזאת?
אם לא בא לך להתאמן אל תתאמן.
לנו זה עושה טוב בחיים, נקודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית