הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אתם עושים את זה?

שאלה מטופשת.
קודם כל זה תחביב, דבר שני יש בפורום הזה הרבה אקדמיים שעושים את זה, זאת אומרת שהם מודעים לעתידם, זה לא שאנחנו חושבים שאנחנו ניהיה איזה פאוורליפטרים או ספורטאים כאלה ואחרים ונצליח בכל העולם ונתפרנס מזה, תאכלס השורה התחתונה היא שאנחנו נהנים מזה ואנחנו נהנים לשפר את היכולות הפיזיות שלנו, שזה משהו שדווקא כן יכול לעזור לך בחיי היום יום בצורה עקיפה וישירה.

כי האלטרנטיבות פחות טובות

057_woman_by_engineers_time_money.jpg

מי אמר שכל הביטויים האלה אסוציאטיביים ו\או קומוטטיביים?

תחביב.
למה אנשים אוספים כל מיני דברים? למה אנשים טסים לחופשות סקי או משחקים גולף?

אחי אני גונב סנוויצ'ים לילדים מהשכבות הנמוכות, הם מפחדים כי אני גדול וישר נותנים, לפעמים אני לוקח להם גם כסף.
ככה שזה משתלם לי.

עריכה(למי שלא הבין):
אני לא מבין למה אתם ממשיכים להתאמן ומבזבזים כל כך הרבה כסף אני מבין שזה נותן סיפוק אבל אתם לא חושבים על העתיד? בגיל 13 עד 17-18 זה בסדר אבל מעל זה? זה מבזבז לכם זמן מהחיים כסף אוכל וזמן..

זה כמו לשאול נרקומן למה הוא לא מפסיק ...

רק לא לבזבז זמן מהחיים אוי לא! כולם, תעשו משהו חשוב, הזמן מתבזבז...

אני אבזבז קצת יותר זמן בלענות לך תשובה רצינית 😃

כסטודנט האימונים מאוד עוזרים לי להתרכז בלימודים ולנהל אורח חיים מסודר. האימונים הם אחלה הפסקה מהלימודים והם המקום לנקות את הראש, לצאת קצת מהבית ולהוציא אגרסיות או תסכולים... אח"כ חוזרים לספרים בראש נקי ולמרות המאמץ הפיזי מרגישים פחות עייפים.

כסטודנט האימונים מאוד עוזרים לי להתרכז בלימודים ולנהל אורח חיים מסודר. האימונים הם אחלה הפסקה מהלימודים והם המקום לנקות את הראש, לצאת קצת מהבית ולהוציא אגרסיות או תסכולים... אח"כ חוזרים לספרים בראש נקי ולמרות המאמץ הפיזי מרגישים פחות עייפים.
זה אינבידואלי, בתור סטודנט לא בא לי ללכת להתאמן.

מסכים איתך, אני אמנם לא סטונדנט באוניברסטה, (אני בתיכון) גם לבגריות זה עוזר לי ומנקה את הראש לקראת איזה בחינה.. זה קצת עוזר לי להיות מפוקס יותר בלימודים..

• פותח/ת השרשור
תחביב זה משו שעושים אותו פעם פעמיים בשבוע ולא שעתיים-שלוש ביום.
אוספי אומנות אולי מבזבזים על זה כסף אבל לא הרבה זמן וזה דווקא אנשים שכבר יש להם עבודה וכסף ואין להם מה לעשות איתו.
הנאה כמו סקס למי שרשם זה בידיוק מה שאמרתי אתה עושה את זה מידי פעם ולא כול יום.. וזה גם נותן חלק בעתיד שלך למי שזה רציני.. אני לא מתכוון שכול דקה בחייכם חשובה אני מתכוון שאתם מבזבזים משו כמו 12 שעות בשבוע על משו שלא עוזר חוץ מיכולות פיזיות.

אוספי אומנות אולי מבזבזים על זה כסף אבל לא הרבה זמן וזה דווקא אנשים שכבר יש להם עבודה וכסף ואין להם מה לעשות איתו.
הנאה כמו סקס למי שרשם זה בידיוק מה שאמרתי אתה עושה את זה מידי פעם ולא כול יום.. וזה גם נותן חלק בעתיד שלך למי שזה רציני.. אני לא מתכוון שכול דקה בחייכם חשובה אני מתכוון שאתם מבזבזים משו כמו 12 שעות בשבוע על משו שלא עוזר חוץ מיכולות פיזיות.

מי קבע שתחביב זה משו שעושים אותו פעם עד פעמיים בשבוע? אם התחביב שלי זה לנגן בגיטרה (דוגמה) זה אומר שזה חייב להתבצע לא יותר מפעמיים בשבוע? אני מאמין שעל זה אפשר להתווכח.. לך אין תחביב כל שהוא שנעשה יותר מפעמיים בשבוע?
והתחביב הזה לא נעשה במקום עבודה או משו אחר.. אני מאמין שרוב הקהילה פה עובדים או לומדים ולא יושבים בחוסר מעש בבית..
ו12 שעות בשבוע זה הרבה מאוד.. אפשר להספיק ב6 שעות (3 אימונים בשבוע) שעה ורבע לכל אימון ו3:4 שעה להגעה למכון+מקלחת בזה נגמר הסיפור..

אוקיי, מעכשיו לשאול את חן1126 כמה שעות בשבוע לעסוק בתחביבים.
תודה שאתה תורם את עצמך חן1126

אימוני כושר זה משהו שעושים 3-4 פעמים בשבוע, ולא כל יום. ובשעתיים, כולל מקלחות והגעה למכון אפשר לסיים הכל.
אתה מוזמן לשאול אספני אומנות כמה זמן הם מבזבזים במוזיאונים ותערוכות.
אני גם רוכב על אופנוע, במה זה עוזר? זה עוזר למדינת ישראל לגבות ממני קנסות על מהירות מופרזת.
אני גם צולל, במה זה עוזר? בכלום, אלו פשוט תחביבים.

מעבר לזאת, לפעילות גופנית יש יתרונות רבים מעבר ל"יכולות פיזיות".

זה מסביר למה אתה לא מתאמן..
אצלי זה צורך פיזי ונפשי

לי בצבא היה מאוד קשה להתאמן, הייתי בצבא עד הצהריים ועובד עד הלילה, קשה מאוד ללכת לאימון על 3-4 שעות שינה, בלי ארוחות מסודרות ועוד שצריך להקדיש זמן לחברה ולחברים..

אבל ברמת העיקרון זה הרבה סדר עדיפויות..

מי מתאמן כל יום?
רוב האנשים כאן מתאמנים 3 פעמים בשבוע.

האימונים זה דבר שאני (לפחות) נהנה ממנו.
יש בו הרבה יתרונות כמו להיות חזק, בריאות (ברמה מסויימת;susss)

מה זה "לא תורם לעתיד"?
על איזה עתיד אתה מדבר? גם זה שאתה ישן בלילה לא תורם לעתיד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית