הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוף סייקל 1

• פותח/ת השרשור amitat
  • פורסם בתאריך

amitat

משתמש מתחיל
164
0
נק' מוניטין:
-69
164
0
שלום לכולם!

סיימתי סייקל 1.
test' enantate 500mg 1-10
dbol 30mg 1-4
כוריגון ונולבדקס עכשיו..

בן 25 בקרוב, 1.65 ,משקל 72,אחוז שומן 8-9%,יד 41.
מתאמן כבר כמעט 9 שנים.

תזונה במהלך הסייקל:
50 קל' לכל קילו משקל גוף.
חלבון פי 3.
מולטי ויטמין ON, אומגה 3, ויטמין C,גולד,סיריוס מאס.

לא מרוצה מהסייקל בכלל, אני לא רואה שינוי, למרות שעליתי 6 ק"ג(הייתי 66).
מאוכזב ומיואש כבר, במיוחד מהרגליים לא זזות, שלא נדבר על התאומים, שאין טעם לאמן אותם בכלל..

תמונות כאן.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001946419426&sk=photos
לא יודע מה לעשות,יש הצעות??
נעצרתי בשבוע ה-5, מאז לא עליתי, כמה שהוספתי אוכל, לא הצלחתי לעלות.

תודה לכולם..

נערך לאחרונה:
ליצן אי אפשר להגיד עליו.
אני לא אומר שבהכל הוא צודק אבל התוצאות שלו מדברות.

גם אם אתה תזריק את הכמויות שהוא מזריק ותיקח את כמות הכדורים שהוא לוקח אז אתה תהיה גדול וחזק אבל מה שאתה רואה מבחוץ זה בהחלת לא מה שהולך בתוך הגוף שלו.

• פותח/ת השרשור
מי זה סטס? ומה זה השטויות האלה דיבול 8 שבועות ואסטרים ארוכים להתחיל מגבוה ולהוריד במינון קישקוש מארץ הקישקושים. תקרא את בנעוצים את הפוסט על האסטרים זה יעשה לך שכל. עכשיו לגבי שאר הדברים. איזה תרגילים אתה עושה לדוגמא? תן פירוט יותר טוב של המאכלים שאתה אוכל האם התפריט קבוע אתה אוכל כל יום משהו אחר יש צ'יטים אין צ'יטים כמה אתה ישן בלילה? תפציץ בפרטים הכל חשוב. זה שווה לי לתחת שאתה אומר שאתה אוכל *3 חלבון ו *7 פחמימה.

קראתי את הנעוצים מיליון פעם.. רק רשמתי מה שהוא אומר.

ארוחה1 7:00

• 4 פרוסות לחם/כוס שיבולת שועל
• 3 ביצים 1 חלמון
חצי קוטג', סלט(שמן זית)
400 מ"ל חלב עם כף סיריוס מאס ומנה גולד.

ארוחה 2 10:00
פיתה/לחמניה , 100 גרם פסטרמה/גבינה צהובה
חומוס וירק כלשהו.

ארוחה 3 13:00
• 2 כוסות אורז / פסטה.
200 גרם חזה עוף/2 שוקי עוף
סלט שמן זית

15:00
- 2 פירות

ארוחה 17:30-18:00 4
כמו ארוחה 3
לפני אימון אוכל עוד איזה פרי, בננה/תפוח

ארוחה לאחר אימון 20:30-21:00
שייק כף סיריוס מאס פלוס גולד עם מים.

לפני שינה
4 פרוסות לחם/2 תפוחי אדמה גדולים
1 טונה במים, מוסיף שמן זית כמו מים../קוטג'/2 דנונה

יושן בין 7-8 שעות בלילה.
צ'יטים הייתי אוכל בדרכ בימים ללא אימון, כמו שלישי ושבת. שווארמה,פיצה,בורקסים,עוגות וכאלה..
התפריט הוא קבוע, אם חסר לי משהו,אני מוסיף מפה משם, מה שחסר.
3-4 ליטר מים.

אח"כ אני יכתוב על האימונים שלא יהיה בלאגן פה..

טוב אז ככה. זה שסטס הוא מפתח גוף ברמה גבוהה זה ברור אבל זה לא אומר שהוא יודע על מה הוא מדבר מבחינת חומרים. אני מצטער מאוד אבל להמליץ על דיבול למשך 8 שבועות זה לא מראה שהוא מודע להשפעות השליליות של דיבול. לגבי התפריט. נראה סביר לדעתי אתה אוכל יותר מדי חלבון . ולפי התפריט אתה לא שוקל את האוכל אז אין לך בעצם מושג כמה אתה מכניס. אבל לדעתי יש לך כמה בעיות שם יותר מידי חלבון שימוש לא משהו בפחמימות.אם תרצה פירוט דבר איתי בפרטי. מה לגבי תכנית אימונים?

אתה באמת חושב ככה?😣
אני לא מזלזל בסטס אני בטוח שהוא יודע מה הוא עושה אבל אני בגישה שצריך לעשות דברים בדרך הכי בטוח שאפשר ואני לא בטוח שרוב בודיבילדרים מייחסים לזה מספיק חשיבות.

אם הרגליים לא זזות תתחיל לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע.....
מאוד ממליץ על תוכניות כוח לפני מזרקים.

---------- התגובה התווספה ב 21:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:08 ----------

אני לא מזלזל בסטס אני בטוח שהוא יודע מה הוא עושה אבל אני בגישה שצריך לעשות דברים בדרך הכי בטוח שאפשר ואני לא בטוח שרוב בודיבילדרים מייחסים לזה מספיק חשיבות.

פניתי ל WONDERLAND.
אני מסכים איתך שצריך להיות בטוח....
אני בטוח שהוא לא ליצן. הוא פשוט שונה ממה שאנו רגילים כאן.

בכל מקרה חיפוש בגוגל יתן עצות הכי טובות.

AMITAT - של איזו חברה היו החומרים? לא שאני מאשים אותם....אבל בתקופה כזאת נראה שגם טבעי הייתי יכול לעלות 5-6 ק"ג.

טוב אז ככה. זה שסטס הוא מפתח גוף ברמה גבוהה זה ברור אבל זה לא אומר שהוא יודע על מה הוא מדבר מבחינת חומרים. אני מצטער מאוד אבל להמליץ על דיבול למשך 8 שבועות זה לא מראה שהוא מודע להשפעות השליליות של דיבול. לגבי התפריט. נראה סביר לדעתי אתה אוכל יותר מדי חלבון . ולפי התפריט אתה לא שוקל את האוכל אז אין לך בעצם מושג כמה אתה מכניס. אבל לדעתי יש לך כמה בעיות שם יותר מידי חלבון שימוש לא משהו בפחמימות.אם תרצה פירוט דבר איתי בפרטי. מה לגבי תכנית אימונים?

מסכים לגמרי וגם אני אמרתי לו שלדעתי הוא לא אוכל מספיק אף על פי שהוא חושב שהוא אוכל הרבה.
ונכון אין לו משקל.
עמית איך אתה יודע שאתה אוכל כל פעם 200 ג' אורז? (וכל שאר הדברים שכאילו שקלת)

וזאת בדיוק הבעיה.
הוא לא עשה אף פעם תכנית כוח נורמלית.

---------- התגובה התווספה ב 21:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:08 ----------

פניתי ל WONDERLAND.

AMITAT - של איזו חברה היו החומרים? לא שאני מאשים אותם....אבל בתקופה כזאת נראה שגם טבעי הייתי יכול לעלות 5-6 ק"ג.
זה לא עיניין של שונה אני מכיר הרבה שממליצים דברים כאלה. סייקל אחד שתיים לעשות את זה זה לא הבעיה וגם יראה תוצאות. הבעיה היא הרגלים כאלה יגרמו לבעיות בריאות 10-20 שנה קדימה אחרי שתעשה 8-10 סייקלים כאלה.

מסכים לגמרי וגם אני אמרתי לו שלדעתי הוא לא אוכל מספיק אף על פי שהוא חושב שהוא אוכל הרבה.
ונכון אין לו משקל.

וזאת בדיוק הבעיה.
אני עדיין לא ראיתי את התכנית אימונים שלו.,

עדי, אנחנו באותה דעה.
אני מסכים שיש דרך לעשות דברים וכדאי למזער סיכונים.
גם אם עושים הכל לפי הספר יכולות להיות בעיות ,שאף אחד לא ישלה את עצמו שזה בטוח.

נראה לי שאנחנו עדיין באותה דעה 😃.

• פותח/ת השרשור
ונכון אין לו משקל.

וזאת בדיוק הבעיה.

א. הוא לא אמר שאני לא אוכל מספיק, זה שאתה אוכל רבע מזה ואז עולה במשקל, מבלי להתאמץ, ואז חושב שאכלת הרבה, זה משהו אחר. כל אחד והגוף שלו.
ב. מה הבעיה לדעת? כוס זה 200 גרם.
ג.כן עשיתי תוכניות כוח, די להמציא עליי דברים.

---------- התגובה התווספה ב 14:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:54 ----------

פניתי ל WONDERLAND.

טסט של אבוריחאן איראן, דיבול בלקן ורוד.

פניתי ל WONDERLAND.

אני לא יודע מה הבנת ממה שאמרתי אבל מה שניסיתי להגיד זה שאם אתה תיקל דיבול לתקופה ממושכת אתה תהיה חזק...
אבל הבעיה פה היא הסיכון לכבד בגלל השימוש ארוך טווח באוראלים.

• פותח/ת השרשור

A רגליים

סקוואט 5* 8-5
דיד 5* 8-5
פשיטה 4*10
דחיקה 4* 6-8
תאומים- הרמה בעמידה בסמית 5*5
עם משקולת על רגל אחת 4* 8

B חזה, קדמית

לחיצה 5* 10-6
לחיצה עליון 4* 10-6
דאמבלים בשיפוע עליון 4*8-6
כפיפת מרפקים W בעמידה 4*8-6
2 משקולות בעמידה 3*8-6

C חזה, אחורית

לחיצה במוט אחיזה צמודה 4*8-6
משקולת מאחורי הראש 3*8

D גב כתפיים

חתירה בהטייה מוט אולימפי 5*10-6
פולי רחב 4*10-6
משיכה כבל יד אחת בישיבה 4*8-6
שכמות, הרמה בסמית 4*10

לחיצת כתפייםָ דאמבלים 4*8-6
W עמידה 4*8-6

רגליים מגיבות לטווח חזרות יותר גבוה בדרך כלל. תעבוד על טווח של 12-15 חזרות. ברגליים. למה אתה עובד על חזה פעמיים?

• פותח/ת השרשור
רגליים מגיבות לטווח חזרות יותר גבוה בדרך כלל. תעבוד על טווח של 12-15 חזרות. ברגליים. למה אתה עובד על חזה פעמיים?

זה לא חזה פעמיים. זה אימון חזה רק עם אחורית.
אם יוצא לי פעמיים חזה בשבוע, אז פעם B ופעם C.

יש מצב טוב שנפלתה על חומר פייק, רייחן האירני יש הרבה זיוף, ובלקן לא מי יודע מה אמין חומר שלא תמיד עובד הדעות חלוקות

חוץ מזה אתה נרא מעולה למשקל שלך וחטוב תמשיך לעבוד חזק
לפעם הבא תכין שיעור בית יותר טוב בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש מצב טוב שנפלתה על חומר פייק, רייחן האירני יש הרבה זיוף, ובלקן לא מי יודע מה אמין חומר שלא תמיד עובד הדעות חלוקות

חוץ מזה אתה נרא מעולה למשקל שלך וחטוב תמשיך לעבוד חזק
לפעם הבא תכין שיעור בית יותר טוב בהצלחה

בדקתי אחד לאחד, אין זיוף. ובלקן דווקא הרגשתי אותו ישר.התנפחו לי הפנים בשבוע הראשון כבר.

בלקן חברה טובה החומרים שלהם עובדים. זאת חברה רשומה במולדובה. אמנם יש דיבורים ע האוטנטיות של הרשום הזה אבל המוצרים שלהם טובים. מה שכן הטרן והפרופ שלהם כואב והם צריכים לשפר אותו. לגבי הדיבול אני אישית יכול להעיד שהוא עובד. (בזמנים שלקחתי אורליים מה שכבר לא קורה ולא יקרה יותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית