עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וינגייט זה מקום פיזי, בתוך ווינגייט יש לך את המכללה ששם לומדים תואר ראשון וכאלה ויש את בית הספר למאמנים ומדריכים ששם לומדים קורסים כאלה ואחרים. 2 המוסדות מציעים את אותו קורס ואותה תעודה.
תלך ללמוד איפה שמסתדר לך יותר טוב מבחינת הימים והשעות. אני למדתי בבית הספר למדריכים ולדעתי יש שם אחלה מרצים (ליצנים אבל חבר'ה טובים)
אה אגב, בית הספר למאמנים מארגנים פעם בשנה "סמינר מקצועי" ככה שאם בא לך זה עוד סוג של שיקול. (הם הביאו את רוני לארץ..)
בהצלחה!!
עריכה: נזכרתי שלבית הספר יש גם שלוחות ברחבי הארץ (אני למדתי בחיפה) ככה שאם אתה לא גר קרוס לוינגייט שווה לך לברר אולי לגבי שלוחה
זה דיי קריעת תחת ללמוד הכל ב 5 שבועות, אני חושב שזה גם תנאי פנימייה בקיץ.אם זה לא היה עולה כל כך הרבה הייתי עושה גם קורס מהיר בקיץ.
אה, אם אתה רוצה לעבוד בזה אז סבבה. :120ag:
למה אתם עושים את זה? לא חבל על הכסף?
🤘
איפה למדת בחיפה?.. אני סיימתי שבוע שעבר אתה קורס בחיפה דרך השלוחה של המכללה דרך "סקופ" ...
לפי מה שהבנתי מחברים שלמדו כאן וכאן [מכללה/בית הספר להדרכת....] שניה קורסים אותוד בר.. מקבלים את אותה תעודה.. שוניהם ליצניים באותה מידה
היי גיל, שאני עשיתי את הקורס את החלק העיוני עשינו בבצפר ליאו-בק (זה שליד סטלה מאריס-החדש יותר) ואת החלק המעשי עשינו ממש מעט בחדר-כושר של הבצפר(ליד הבריכה) ואת רובו בשייפ בקניון חיפה.
אגב, מי היה הרכז קורס שלך?
תילך לקמפוס שיאים הם יורידו לך מהכסף ומהחומרחשבתי לעשות בחופשה האחרונה קורס בארץ כדי לעבוד בזה בקיצים כשאני מגיע לארץ. ראיתי שתאכלס למדתי 90% מהחומר מהסילבוס אז התקשרתי לוינגייט לשאול אותם אם אני אקבל פטור וכמה מתוך ה7000 אני אצטרך לשלם. הנבלות האלה היו מוכנים לתת לי את כל הפטורים אבל לא להוריד בתשלום... ;maeq