הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי קורס חדר כושר בווינגייט

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
הבנתי שיש לימודים של מדריך חדר כושר בווינגייט בבית ספר שלהם ובמכללה מה ההבדלים ואיפה עדיף ללמוד?

תודה מראש 😃

וינגייט זה מקום פיזי, בתוך ווינגייט יש לך את המכללה ששם לומדים תואר ראשון וכאלה ויש את בית הספר למאמנים ומדריכים ששם לומדים קורסים כאלה ואחרים. 2 המוסדות מציעים את אותו קורס ואותה תעודה.

תלך ללמוד איפה שמסתדר לך יותר טוב מבחינת הימים והשעות. אני למדתי בבית הספר למדריכים ולדעתי יש שם אחלה מרצים (ליצנים אבל חבר'ה טובים)

אה אגב, בית הספר למאמנים מארגנים פעם בשנה "סמינר מקצועי" ככה שאם בא לך זה עוד סוג של שיקול. (הם הביאו את רוני לארץ..)

בהצלחה!!

עריכה: נזכרתי שלבית הספר יש גם שלוחות ברחבי הארץ (אני למדתי בחיפה) ככה שאם אתה לא גר קרוס לוינגייט שווה לך לברר אולי לגבי שלוחה

וינגייט זה מקום פיזי, בתוך ווינגייט יש לך את המכללה ששם לומדים תואר ראשון וכאלה ויש את בית הספר למאמנים ומדריכים ששם לומדים קורסים כאלה ואחרים. 2 המוסדות מציעים את אותו קורס ואותה תעודה.

תלך ללמוד איפה שמסתדר לך יותר טוב מבחינת הימים והשעות. אני למדתי בבית הספר למדריכים ולדעתי יש שם אחלה מרצים (ליצנים אבל חבר'ה טובים)

אה אגב, בית הספר למאמנים מארגנים פעם בשנה "סמינר מקצועי" ככה שאם בא לך זה עוד סוג של שיקול. (הם הביאו את רוני לארץ..)

בהצלחה!!

עריכה: נזכרתי שלבית הספר יש גם שלוחות ברחבי הארץ (אני למדתי בחיפה) ככה שאם אתה לא גר קרוס לוינגייט שווה לך לברר אולי לגבי שלוחה

🤘

איפה למדת בחיפה?.. אני סיימתי שבוע שעבר אתה קורס בחיפה דרך השלוחה של המכללה דרך "סקופ" ...

לפי מה שהבנתי מחברים שלמדו כאן וכאן [מכללה/בית הספר להדרכת....] שניה קורסים אותוד בר.. מקבלים את אותה תעודה.. שוניהם ליצניים באותה מידה

אם זה לא היה עולה כל כך הרבה הייתי עושה גם קורס מהיר בקיץ.

למה אתם עושים את זה? לא חבל על הכסף?

עבודה קלה יחסית .... הרבה יורת טוב מלמלצר וכו'.. אחלה עבודת סטודנטים ... אני חושב שיהיה לי שימוש בזה בעתיד

וחוץ מזה אם מישהו במכון יריב איתי שסקוואט הורס בירכיים אני עכשיו יכול להטיח בו את הטיעון האולטימטיבי
"אני למדתי בוינגייט! מה אתה עשית!? אה!!!!!!!!!!?"

אה, אם אתה רוצה לעבוד בזה אז סבבה. :120ag:

אה, אם אתה רוצה לעבוד בזה אז סבבה. :120ag:

כרגע זה בתור תקן עבודה אחרי הצבא ... עבודה לא רצינית.. אולי אחרי הצבא יכנס לי ג'וק של לעשות זמה מקצוע .. עד כמה שלוקח זמן להשיג הרבה לקוחות אלימונים אישיים אם בכלל וכו'...
אני אל יודע עוד מה נאי רוצה לעשות עם החיים שלי... שאל אותי עוד 3 שנים

כשאני יהיה גדול... אני יהיה ממש ממש גדול [וחזק]

• פותח/ת השרשור
אני גר בהוד השרון, ככה שזה משהוא כמו חצי שעה נסיעה לוינגייט אני מניח...

ולמה מוסד אחד (וינגייט) עושה את הקורס ב2 מקומות כביכול נפרדים?

אני רוצה להתחיל ללמוד חודש הבא לימודי ערב...

למה אתם עושים את זה? לא חבל על הכסף?

חשבתי לעשות בחופשה האחרונה קורס בארץ כדי לעבוד בזה בקיצים כשאני מגיע לארץ. ראיתי שתאכלס למדתי 90% מהחומר מהסילבוס אז התקשרתי לוינגייט לשאול אותם אם אני אקבל פטור וכמה מתוך ה7000 אני אצטרך לשלם. הנבלות האלה היו מוכנים לתת לי את כל הפטורים אבל לא להוריד בתשלום... ;maeq

ניר איפה אתה מתאמן? ואיפה למדת?
אני גם מהוד השרון...

🤘

איפה למדת בחיפה?.. אני סיימתי שבוע שעבר אתה קורס בחיפה דרך השלוחה של המכללה דרך "סקופ" ...

לפי מה שהבנתי מחברים שלמדו כאן וכאן [מכללה/בית הספר להדרכת....] שניה קורסים אותוד בר.. מקבלים את אותה תעודה.. שוניהם ליצניים באותה מידה

היי גיל, שאני עשיתי את הקורס את החלק העיוני עשינו בבצפר ליאו-בק (זה שליד סטלה מאריס-החדש יותר) ואת החלק המעשי עשינו ממש מעט בחדר-כושר של הבצפר(ליד הבריכה) ואת רובו בשייפ בקניון חיפה.

אגב, מי היה הרכז קורס שלך?

היי גיל, שאני עשיתי את הקורס את החלק העיוני עשינו בבצפר ליאו-בק (זה שליד סטלה מאריס-החדש יותר) ואת החלק המעשי עשינו ממש מעט בחדר-כושר של הבצפר(ליד הבריכה) ואת רובו בשייפ בקניון חיפה.

אגב, מי היה הרכז קורס שלך?

אה... אז אני מניח שלא עשינו דרך אותו מקום/שלוחה

בכל מקרה הרכז קורס היה רפי בורשטיין באמת בחור טוב והיה אמוד פתוח להכיר את כל המידע ששיטפתי בקורס.. ולא היה עם ראש בקיר כמו רב המרצים

תאמין לי שאני לא זוכר את השם שלו.... חחחחחחחח..

אין לי אפשרות להודעות פרטיות

אני לומד עכשיו ברמון (יב')
התאמנתי 3 שנים בגלי רון עד שעברתי לפני חצי שנה לגרייט שייפ כפ"ס
יש לי חברים שמתאמנים בספורטן
אולי אתה מכיר, אלמוג שליו- שיער שחור כזה בצורה של קסדה עם מלא זיפים
הוא מתאמן בספורטן כמעט כל יום
אגב, מה רע בספורטן? בגלל שאין כלוב/ראק?

חשבתי לעשות בחופשה האחרונה קורס בארץ כדי לעבוד בזה בקיצים כשאני מגיע לארץ. ראיתי שתאכלס למדתי 90% מהחומר מהסילבוס אז התקשרתי לוינגייט לשאול אותם אם אני אקבל פטור וכמה מתוך ה7000 אני אצטרך לשלם. הנבלות האלה היו מוכנים לתת לי את כל הפטורים אבל לא להוריד בתשלום... ;maeq
תילך לקמפוס שיאים הם יורידו לך מהכסף ומהחומר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית