הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע התחלתי היום סייקל 1

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
התחלתי היום סייקל ראשון :

סוס' 600 מ"ג (מפוצל לשתי זריקות של 300 מ"ג בשבוע), כאשר הפרש של 3.5 ימים בין זריקה לזריקה. למשך 8 שבועות.
דיבול 20 מ"ג (פעמיים ביום - בוקר וערב). למשך 6 שבועות.
שניהם שייכים לחברת סיירוקס.

PST : כוריגון + כלומיד (ונולבה בצד למקרה ביטחון במידה ויהיה חשש לג'ינו) לקראת סיום הסייקל.

המטרה ?! 75, 80 קילו מאסה.
נתונים אחרונים לפני תחילת הסייקל :
גובה : 1.65
משקל : 66
אוכל 6 ארוחות מלאות ביום (עם תפריט לעלייה במאסה).
תכנית אימונים AB ויעבור בהמשך ל-ABCD.

נערך לאחרונה:
אחי אתה תגיע לאותן תוצאות עם ss (בחישוב ירידה שאחרי הסייקל)
ותאכל טוב ותתאמן חזק לפי התכנית
לדעתי 600 מג זה הרבה לסייקל ראשון בטח לנתוני משקל גובה שלך
סיירוקס התחילו לזייף אז קח בחשבון שלדעתי זה יהיה אנדרדאוז

• פותח/ת השרשור
המרכיבים של הסוסטנון 600 (PENTADEX 300) :

50mg testosterone propionate, 50mg testosterone phenylropionate, 60mg testosterone cypionate, 60mg testosterone enanthate and 80mg decanoatein in oily solution.

התחלתי עם החומר היום, והשריר בישבן כואב מאד עד שקשה אפילו לשבת.
בנוסף 30 מ"ג דיבול.
לקראת סוף הסייקל יעלה תמונות.

לילה טוב.

המרכיבים של הסוסטנון 600 (PENTADEX 300) :

50mg testosterone propionate, 50mg testosterone phenylropionate, 60mg testosterone cypionate, 60mg testosterone enanthate and 80mg decanoatein in oily solution.

התחלתי עם החומר היום, והשריר בישבן כואב מאד עד שקשה אפילו לשבת.
בנוסף 30 מ"ג דיבול.
לקראת סוף הסייקל יעלה תמונות.

לילה טוב.

רק בראשונה זה כואב, אח"כ הישבן רגיל...

סיירוקס זה זבל. ואתה לא מוכן לסייקל חבל שאתה לא מסוגל לעמוד בפיתוי. עם הנתונים שלך זה סתם יתחרבן לך ותפסיד את מה שהרווחת לאחר שתעשה PCT

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב ככה ?! מעניין אותי לדעת.
ועוד דבר, ייתכן ויש ג'ולה כזו לאחר הזריקה הראשונה (קצת למעל מיקום המקום שבו הוזרק) ?!
יש לי כאבים של מיקום "תפוס", אך בנוסף גם גבעה קטנה שאם אני נוגע בה זה ממש מעין גולה כזו.
לאחר כמה זמן זה נעלם ומתי הכאב עובר ?! אני כבר שלושה ימים אחרי.
תודה,
והמשך יום טוב.

למה אתה חושב ככה ?! מעניין אותי לדעת.
ועוד דבר, ייתכן ויש ג'ולה כזו לאחר הזריקה הראשונה (קצת למעל מיקום המקום שבו הוזרק) ?!
יש לי כאבים של מיקום "תפוס", אך בנוסף גם גבעה קטנה שאם אני נוגע בה זה ממש מעין גולה כזו.
לאחר כמה זמן זה נעלם ומתי הכאב עובר ?! אני כבר שלושה ימים אחרי.
תודה,
והמשך יום טוב.

כי החומר שלהם כואב. מה שמצביע על איכות ייצור נמוכה ועצלנות בכל מה שנוגע לתהליך חיטוי תקין. במקום להעביר סטרליזציה כמו שצריך הורגים את החיידקים עם הוספה של בנזיל אלכוהול.
מה שגורם לצריבה בשריר וכאבים. כמו כן היווצרות האבססטים שנוצרים במיקום הזריקה היא גבוה. לאחר זמן קצר כבר אין מקום לדקור וכל התחת שלך נפוח מאבססטים. מה שמציע על סטריליות נמוכה. קיצר חרא חומר אז מה עם זה עובד. זה לא האינדיקציה היחידה חומר איכותי זה חומר שעובד ולא גורם לכאבים ונוח לשימוש. בגלל זה אין תחליף לרפואי. החברה החדשה novapharm הם סבבה מפתיע לטובה חומר שעובד טוב מאוד וללא כאבים.

לגבי הגוש שיש לך. אז כמו שאמרתי זה אבסס נגרם מכמות גבוה של בנזלי אלכוהול בחומר שגורם לצריבה בשריר או ריכוז בקטיראלי גבוה יחסית. אבסס נוצר בגוף בתגובה לגירוי או זיהום זה הדרך של הגוף למנוע את פשטות של זיהומים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך. תודה רבה אחי, אתה בחור טוב.
למרות הכל אני מכבד את דבריך, ויודע שאתה בא לטובתי, ואני סתם עוד "אחד" דפוק שלא רוצה להקשיב, אך ככה אני (ואני מודע לזאת).
עוד דבר שרציתי לשאול אותך אחי,
האם הגיוני שאני מרגיש רעב תמידי, למרות שהתחלתי רק לפני שלושה ימים את הסייקל ?! זאת אומרת שאת הדיבול כבר מתחילים להרגיש והחל השינוי במערכת בגוף ?! אני אוכל, ומרגיש כאילו הבטן כל הזמן ריקה, כאילו בא לי להקיא מרוב שאני לא אוכל, ואני כל הזמן אוכל, זאת הבעיה. מן הרגשה מוזרה כזו שבפנים. כמה שאוכלים זה לא מפסיק לי ההרגשה הזו.
זה לגיטימי ?!
ולגבי ההזרקה, אתה ממליץ להזריק באותו המקום או לעבור לצד השני של הישבן ?!
ושאלה אחרונה, יש אפשרות שיעבור חומר (לחברה רפואית) תוך כדי שהתחלתי כבר עם סיירוקס ?!
בתודה,
ויום טוב יא גבר.

הוא באמת בחור טוב, הוא אשכרה מציל אנשים מעצמם לעיתים קרובות יותר מידי לצערי.

קבל ח"ח ענק 👑

למה לצערך ?!
כל הכבוד לו.
אשמח אם עדי יענה לי על השאלות.
תודה.

כי זה מצער שאנשים שאפילו עוד לא למדו להתאמן כבר מתחילים עם סייקלים.. שלרב הם סייקלים שבנויים לא טוב ובמינונים מוגזמים
רואים את זה כאן כל יומיים :stop:

בהחטל מגיע לבחור ח"ח ענק

הבנתי אותך. תודה רבה אחי, אתה בחור טוב.
למרות הכל אני מכבד את דבריך, ויודע שאתה בא לטובתי, ואני סתם עוד "אחד" דפוק שלא רוצה להקשיב, אך ככה אני (ואני מודע לזאת).
עוד דבר שרציתי לשאול אותך אחי,
האם הגיוני שאני מרגיש רעב תמידי, למרות שהתחלתי רק לפני שלושה ימים את הסייקל ?! זאת אומרת שאת הדיבול כבר מתחילים להרגיש והחל השינוי במערכת בגוף ?! אני אוכל, ומרגיש כאילו הבטן כל הזמן ריקה, כאילו בא לי להקיא מרוב שאני לא אוכל, ואני כל הזמן אוכל, זאת הבעיה. מן הרגשה מוזרה כזו שבפנים. כמה שאוכלים זה לא מפסיק לי ההרגשה הזו.
זה לגיטימי ?!
ולגבי ההזרקה, אתה ממליץ להזריק באותו המקום או לעבור לצד השני של הישבן ?!
ושאלה אחרונה, יש אפשרות שיעבור חומר (לחברה רפואית) תוך כדי שהתחלתי כבר עם סיירוקס ?!
בתודה,
ויום טוב יא גבר.

שוב. דיבול באיכות ירודה כנראה אחד החומרים שמרכיבים את הכדור (אתה יודע כדור זה לא 100% חומר פעיל יש שם צבע מאכל חומרים מאחדים וכו) כנראה אחד מהחומרים האלה גורמים לך לאי נוחות בבטן. לגבי הזריקה ברור שתעבור לצד השני. כל פעם תחליף מיקומי זריקה אם אתה מזריק X2 בשבוע אז זה פעם בצד ימין פעם בצד שמאל. וכן אם אתה יכול לעבור לחומר רפואי תעשה את זה כמה שיותר מהר.

הוא באמת בחור טוב, הוא אשכרה מציל אנשים מעצמם לעיתים קרובות יותר מידי לצערי.

קבל ח"ח ענק 👑
תודה גבר.

כי זה מצער שאנשים שאפילו עוד לא למדו להתאמן כבר מתחילים עם סייקלים.. שלרב הם סייקלים שבנויים לא טוב ובמינונים מוגזמים
רואים את זה כאן כל יומיים :stop:

בהחטל מגיע לבחור ח"ח ענק
שוב תודה רבה. לצערי הרב. הזימינות של חומרים היום היא רבה והפיתוי לא קטן אתה רואה איזה אידיוט במכון שהוא טיפה גדול ומתאמן טיפה חזק והוא אומר לך שהוא לוקח חומרים אז אנשים מקנאים ורוצים גם. הם לא מבינים בכלל מה עומד מאחורי זה. את הסכנות ואת המחויבות. רבע עוף במשקל 70 קילו לוקח טסט וחושב שזה יהפוך אותו לרוני קולמן. לצערי זה קורה כל יום אני בסך הכל מנסה לתרום מהידע והניסיון שלי. אני מקווה שזה עזר טיפה. גם לי יש עוד הרבה מה ללמוד וגם אני לומד דברים חדשים כל יום.

• פותח/ת השרשור
צודק ב-100% ואני אחד מהרבעי העוף האלו שמנסים (לצערי) ונסחפים אחר הגודל וההשפעה.
מה שכן, כבר התחלתי ..
והזריקות אכן לא נעימות ומנשאירות אחריהן כאבים שלא תיארתי לעצמי שיכאבו כך (עד כדי צליעה קטנה) ביום-יומיים הראשונים.
הכאב הלך ונעלם קצת, אך עדיין מרגישים אותו. מאמין שעד הזריקה הבאה כבר יעלם הכאב לגמרי.

עכשיו לגבי דבריך עדי, אשמח לדעת למה אינך אוהב את חברת סיירוקס (חוץ מכך שידוע לי שהם חברת אנדרגאונד - מחתרתיים), ושידועכ לי שהזריקות שלהם כואבות, כי אינן חומרים רפואיים, ובנוסף יש להם זיופים.
יש עוד דברים שעליי לדעת על החברה הזו ?! ידוע לי שהמון אנשים בארץ נוטלים אותה, ואף מרוצים מההישגים.
אשמח לקבל מימך דיעה בנושא.
סליחה שוב על החפחירה אחי, אך זה עוזר לי מאד.
בתודה,
והמשך יום טוב.

צודק ב-100% ואני אחד מהרבעי העוף האלו שמנסים (לצערי) ונסחפים אחר הגודל וההשפעה.
מה שכן, כבר התחלתי ..
והזריקות אכן לא נעימות ומנשאירות אחריהן כאבים שלא תיארתי לעצמי שיכאבו כך (עד כדי צליעה קטנה) ביום-יומיים הראשונים.
הכאב הלך ונעלם קצת, אך עדיין מרגישים אותו. מאמין שעד הזריקה הבאה כבר יעלם הכאב לגמרי.

עכשיו לגבי דבריך עדי, אשמח לדעת למה אינך אוהב את חברת סיירוקס (חוץ מכך שידוע לי שהם חברת אנדרגאונד - מחתרתיים), ושידועכ לי שהזריקות שלהם כואבות, כי אינן חומרים רפואיים, ובנוסף יש להם זיופים.
יש עוד דברים שעליי לדעת על החברה הזו ?! ידוע לי שהמון אנשים בארץ נוטלים אותה, ואף מרוצים מההישגים.
אשמח לקבל מימך דיעה בנושא.
סליחה שוב על החפחירה אחי, אך זה עוזר לי מאד.
בתודה,
והמשך יום טוב.

כל אחד והבחירות שלו אחי. אתה מעיד על עצמך שאתה לא מוכן לסייקל אבל עדיין החלטת ללכת על זה שיבושם לך. לגבי סיירוקס. חומר שמיוצר במקרה הטוב במטבח של מישהו אי שם בארץ (אם יש לכם תהיות שזאת חברה מחול יש לכם טעות חמורה) זאת בדיוק הסיבה שהמוצרים שלהם מציפים את השוק בארץ בחול אף אחד לא שמע עליה. וכמו שאמרתי עצלנות בתהליך הייצור חיפוף בתהלכים סטריליים סיכון גבוה לזיהום (זאת הסיבה שאתה מקבל אבססטים בתחת) יש מיליון מעבדות UG בעולם חלקם טובות חלקם רעל שלא הייתי נוגע בוא מקילומטר. אני אישית גם השתמשתי ומשתמש לפעמים במוצרים UG ואין את הכאבים שאתה מתאר ואין אבססטים ובעיות בזריקה. למה? כי מקפידים על תהליך ייצור כמו שצריך החומר מדולל ברמה טובה ועבר סטריליזציה. בגלל זה אין כאבים ואין בעיות. מה שאני לא יכול להגיד על סיירוקס. אז יופי החומר עובד ורואים תוצאות זה שווה לתחת אם חס וחלילה תחטוף זיהום שבעקבותיו תקבל הלם ספטי וישלחו אותך על טיל לבית חולים שלא בטוח שתצא ממנו. אולי אתה חושב שאני צוחק ואתה בנטליות של "מה הוא מזיין לי את השכל ולי זה לא יקרה" אבל כל פעם שאתה דוחף מחט לתחת עם סיירוקס או כל חומר UG אחר אתה מסתכן בזה. אני מספיק שפעם אחת אני מזריק ויש אבסס או כאבים החומר לא נכנס לי לגוף לעולם.
על הזיין שלי עם הוא עובד או לא. יש ימבה אלטרנטיבות אחרות. זה לא קשור עם הם UG או פארמה. יש מלא מעבדות UG שמייצרות מוצרים באיכות טובה מאוד. סיירוקס היא לא אחת מהם.

• פותח/ת השרשור
וואלה מסכים איתך ואפילו נשמע קצת מלחיץ, ואני יודע שהינך עושה זאת מכוונה רעה או שיש לך כל אינטרס שהוא לגבי מוצר "כזה" או "אחר". בכל אופן אני מרגיש את האבססטים האלו שאתה מדבר עליהם, מכיוון שכבר עברו ארבעה ימים מאז הזריקה הראשונה, ואת השנייה (אתמול) כמו מטומטם הזרקתי באותו המקום. עכשיו הכאב הוא כפול, ואף מביא לצליעה קטנה.
ת'אמת הרצתי חיפוש בגוגל, ונראה כאילו את סיירוקס מוכרים בעולם ולא רק בארץ .. אבל יכול להיות שאני טועה (וזאת עפ"י מה שזה מראה בתוצאות חיפוש).
איך אני יודע מתי זה הזדהם לי (חוץ מהג'ולה הזו שישנה לי שם) ומתי אני באמת צריך לראות רופא במקרה הכי גרוע ?!
כרגע הכאבים די נחלשו וזה נראה כאילו זה עומד לעבור (בע"ה), אבל שוב פעם, אפחד לא יודע מה יהיה ולכן אני ממשיך להתייעץ ולשאול שאלות חופרות מסוג זה.
נ.ב. - הכלומיד שקיבלתי הוא גם של סיירוקס (50 כדור).
די יקר, אבל הבנתי שהוא עושה את העבודה שלו לא פחות טוב מהיווני ומהאירני לשעבר.
תודה שוב פעם,
וערב טוב.

וואלה מסכים איתך ואפילו נשמע קצת מלחיץ, ואני יודע שהינך עושה זאת מכוונה רעה או שיש לך כל אינטרס שהוא לגבי מוצר "כזה" או "אחר". בכל אופן אני מרגיש את האבססטים האלו שאתה מדבר עליהם, מכיוון שכבר עברו ארבעה ימים מאז הזריקה הראשונה, ואת השנייה (אתמול) כמו מטומטם הזרקתי באותו המקום. עכשיו הכאב הוא כפול, ואף מביא לצליעה קטנה.
ת'אמת הרצתי חיפוש בגוגל, ונראה כאילו את סיירוקס מוכרים בעולם ולא רק בארץ .. אבל יכול להיות שאני טועה (וזאת עפ"י מה שזה מראה בתוצאות חיפוש).
איך אני יודע מתי זה הזדהם לי (חוץ מהג'ולה הזו שישנה לי שם) ומתי אני באמת צריך לראות רופא במקרה הכי גרוע ?!
כרגע הכאבים די נחלשו וזה נראה כאילו זה עומד לעבור (בע"ה), אבל שוב פעם, אפחד לא יודע מה יהיה ולכן אני ממשיך להתייעץ ולשאול שאלות חופרות מסוג זה.
נ.ב. - הכלומיד שקיבלתי הוא גם של סיירוקס (50 כדור).
די יקר, אבל הבנתי שהוא עושה את העבודה שלו לא פחות טוב מהיווני ומהאירני לשעבר.
תודה שוב פעם,
וערב טוב.
תאמין לי גבר אני יודע מה הולך בשוק בחול וסיירוקס בכלל לא שחקן. לגבי זיהום. אם אתה מרגיש שהמקום חם נהייה אדום ונפוח ואבסס ממשיך לגדול אז תגש במיידי לרופא על מנת שאו ינקז לך את המוגלה. או שירשום לך אניביוטיקה. אם המקום לא חם למגע או אדום ונפוח יתר על המידה והכאב יורד אז לא מתפתח זיהום. מה שאני לא מבין זה למה לעזזל אתה רוצה להמשיך עם החומר הזה אם הוא מכאיב לך ויש תהיות לגבי הסטריליות שלו מה אתה בכוח רוצה להגיע לבית חולים? מה הקטע של למשוך את הסייקל ולסכן את הבריאות?! לא מצליח להבין את ההיגיון.

לגבי הכלומיד. כל ה SERMS או AI או תרופות ל PCT אפשר להשיג די בקלות (רפואי) אז למה לעזזל לקנות UG?

• פותח/ת השרשור
יש לך חברה מומלצת רפואית להביא לי לכלומיד ?!
ולגבי הסייקל, הנפיחות ירדה יחסית, המקום אינו חם, אך עדיין כאוב מ הזריקה השנייה (באותו המקום).
להבא אזריק בלחי השנייה (זה בטוח).
ולגבי הכלומיד, הבנתי שלמרות שזה אנדרגראונד (סיירוקס) הכלומיד שלהם עושה את העבודה וגם נחשב ליקר יותר מהרפואי (מוזר).
אשמח בכל מקרה לקבל (אם זה אפשרי כמובן) המלצות לכלומיד רפואי (חברות).
תודה,
והמשך יום נעים.

יש לך חברה מומלצת רפואית להביא לי לכלומיד ?!
ולגבי הסייקל, הנפיחות ירדה יחסית, המקום אינו חם, אך עדיין כאוב מ הזריקה השנייה (באותו המקום).
להבא אזריק בלחי השנייה (זה בטוח).
ולגבי הכלומיד, הבנתי שלמרות שזה אנדרגראונד (סיירוקס) הכלומיד שלהם עושה את העבודה וגם נחשב ליקר יותר מהרפואי (מוזר).
אשמח בכל מקרה לקבל (אם זה אפשרי כמובן) המלצות לכלומיד רפואי (חברות).
תודה,
והמשך יום נעים.

לא יודע למה אתה ממשיך עם החומר הזה, לא אמור להיות נפיחות בכלל.
אני מביו שזה הרבה כסף, אבל אתה עולה יותר מסייקל לא?

• פותח/ת השרשור
צודק ב-100%.
ולכן מחר כנראה אני יעבור לחברה אחרת.
וכמובן שלפני זה אתייעץ לגביה אם כדאי להשתמש בה או לא.
מה שבטוח היא תהיה רפואית.
לילה טוב.

צודק ב-100%.
ולכן מחר כנראה אני יעבור לחברה אחרת.
וכמובן שלפני זה אתייעץ לגביה אם כדאי להשתמש בה או לא.
מה שבטוח היא תהיה רפואית.
לילה טוב.

אתה עושה בשכל. רק רפואי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית