טסט-ראשון....

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
עוד יומיים יש לי טסט-ראשון ב7:00 בבוקר,אני סופר-לחוץ יש לאחד מכם איזה טיפ לקראת הטסט?😣

עברתי אתמול... רביעי 😛

הטיפ היחידי הוא להתיידד עם הטסטר (אם הוא במצב רוח מתאים) ולא להילחץ יותר מדי.

אגב קיבלת שעה גרועה לטסט, בבוקר הם מכשילים מלא כדי שהם לא יעברו את המכסה היומית... אבל אל תשכח -בלי לחץ 😛

עברתי אתמול... רביעי 😛

אגב קיבלת שעה גרועה לטסט, בבוקר הם מכשילים מלא כדי שהם לא יעברו את המכסה היומית... אבל אל תשכח -בלי לחץ 😛

אתה מבין שמושגים כמו "המכסה היומית" אלה סתם דברים מומצאים ע"י כל אותם אלה שלא עוברים טסטים שמספרם חד ספרתי כדי לגרום לעצמם להרגיש יותר טוב, נכון?

עברתי אתמול... רביעי 😛

4 טסטים? פייי חתיכת הוצאה
חיפשו אותך על קטנות או שבאמת עשית שגיאות?

להניף אתה יודע אבל לנהוג באוטו זה קשה ?

• פותח/ת השרשור
עברתי אתמול... רביעי 😛

שמתי-לב שאתה מנתניה,הטסט שלי גם בנתניה. מי היו הטסטרים שלך?

עברתי טסט ביום שני
אין מה להילחץ,תעשה את הפנייה הראשונה טוב ומשם תזרום.התיאוריה מלחיצה יותר

לך לסופר פארם תקנה רסקיו זה חרא מצמחי באך, לי זה עזר בטסט.

אה וכמובן
תסתכל כמו אוטיסט למראות
ממש עם כל הראש תסובב אותו ובהגזמה יתרה.
תסתכל אחורה כל פעם שאתה בולם זה הם ממש שמים עין

---------- התגובה התווספה ב 23:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:42 ----------

לך לסופר פארם תקנה רסקיו זה חרא מצמחי באך, לי זה עזר בטסט.
אני לפני טסט לקחתי פרולב,הייתי עייף מת :D

• פותח/ת השרשור
חח נקווה לטוב הטסט שלי ממש מוקדם בבוקר (7:00) ואני צריך לקום ב5 וחצי כדי להתארגן ולהספיק להגיע גם לשיעור שלפני הטסט

אתה מבין שמושגים כמו "המכסה היומית" אלה סתם דברים מומצאים ע"י כל אותם אלה שלא עוברים טסטים שמספרם חד ספרתי כדי לגרום לעצמם להרגיש יותר טוב, נכון?

לא.... יש דבר כזה מכסה יומית ואני יודע את זה ממקור ראשון.

4 טסטים? פייי חתיכת הוצאה
חיפשו אותך על קטנות או שבאמת עשית שגיאות?

להניף אתה יודע אבל לנהוג באוטו זה קשה ?

טוב אז ככה:
טסט ראשון תאכלס הייתי לחוץ כמו טמפון סך הכל נהגתי בסדר גמור (הוא לא דפק לי ברקס או נגע לי בהגה או משהו) אבל לא היה מספיק טוב בשביל לעבור על המכה הראשונה (הפניות ימינה לא היו מספיק קרובות והייתי הססן בנהיגה).
טסט שני קיבלתי את גיל המכשיל הטסטר הכי מגעיל וממורמר במשרד הרישוי. 2 מטר של פסולת אנושית (ועוד אחריי הטסט המורה שלי אמר לי שהוא התגרש מאשתו יום לפני). איך שהוא נכנס לאוטו הוא התחיל לצעוק עליי שהאגרה שלי מקומטת ושהמראות באוטו לא נקיות ושהוא לא רוצה לבחון אותי.. תאכלס ישר ידעתי מה הולך להיות. בסוף יצאנו לדרך ואחריי 5 דק' נהיגה שלא היה לי שום טעות עצרתי בתמרור עצור והוא החליט שלא עצרתי!! נשכתי את השפתיים והמשכתי את הטסט ובסוף נכשלתי בגלל זה.
טסט שלישי קיבלתי את הטסטר שהיה אחראי על כל הטסטרים במשרד הרישוי (בחור צרפתי קטן) 10 דק' לפני שהטסט התחיל דיברתי איתו והסתלטבנו היה אחלה טסטר אבל הייתי בטראומות קשות מהטסט הקודם ונהגתי חרא (הוא דפק לי 3 ברקסים). סוף הטסט הוא היה יותר עצוב ממני שלא עברתי ואמר לי שאם הייתי נוהג אפילו קצת יותר טוב הוא היה מעביר אותי....
טסט רביעי קיבלתי עוד פעם את גיל המכשיל אבל הפעם נהגתי 30 דק' מושלם ולא היה ברירה לממורמר הזה אלא להעביר אותי... 😛

שמתי-לב שאתה מנתניה,הטסט שלי גם בנתניה. מי היו הטסטרים שלך?
מיקי
גיל המכשיל
המנהל של משרד הרישוי
גיל המכשיל
מי המורה שלך אגב?

• פותח/ת השרשור

לא.... יש דבר כזה מכסה יומית ואני יודע את זה ממקור ראשון.

טוב אז ככה:
טסט ראשון תאכלס הייתי לחוץ כמו טמפון סך הכל נהגתי בסדר גמור (הוא לא דפק לי ברקס או נגע לי בהגה או משהו) אבל לא היה מספיק טוב בשביל לעבור על המכה הראשונה (הפניות ימינה לא היו מספיק קרובות והייתי הססן בנהיגה).
טסט שני קיבלתי את גיל המכשיל הטסטר הכי מגעיל וממורמר במשרד הרישוי. 2 מטר של פסולת אנושית (ועוד אחריי הטסט המורה שלי אמר לי שהוא התגרש מאשתו יום לפני). איך שהוא נכנס לאוטו הוא התחיל לצעוק עליי שהאגרה שלי מקומטת ושהמראות באוטו לא נקיות ושהוא לא רוצה לבחון אותי.. תאכלס ישר ידעתי מה הולך להיות. בסוף יצאנו לדרך ואחריי 5 דק' נהיגה שלא היה לי שום טעות עצרתי בתמרור עצור והוא החליט שלא עצרתי!! נשכתי את השפתיים והמשכתי את הטסט ובסוף נכשלתי בגלל זה.
טסט שלישי קיבלתי את הטסטר שהיה אחראי על כל הטסטרים במשרד הרישוי (בחור צרפתי קטן) 10 דק' לפני שהטסט התחיל דיברתי איתו והסתלטבנו היה אחלה טסטר אבל הייתי בטראומות קשות מהטסט הקודם ונהגתי חרא (הוא דפק לי 3 ברקסים). סוף הטסט הוא היה יותר עצוב ממני שלא עברתי ואמר לי שאם הייתי נוהג אפילו קצת יותר טוב הוא היה מעביר אותי....
טסט רביעי קיבלתי עוד פעם את גיל המכשיל אבל הפעם נהגתי 30 דק' מושלם ולא היה ברירה לממורמר הזה אלא להעביר אותי... 😛

מיקי
גיל המכשיל
המנהל של משרד הרישוי
גיל המכשיל
מי המורה שלך אגב?

אני לומד אצל רימון שמחי אם אתה מכיר,ובחיים לא שמעתי על הטסטרים שלך,שמעתי על הנרייטה,דני מזרחי,אבנר

איך בכל עיר יש טסטר שזוכה להיות המניאק
בראשון זה שמחה השמן הזה

כולה טסט אין לך מה להלחץ תבוא עם בטחון תבקש להיות שני יתן לך קצת זמן להתפקס על עצמך.
אל תקשיב לאחרון שאמר תסע לאט זה מראה על חוסר בטחון ועיכוב תנועה, תנהג כמה שמותר בכביש אם צריך לעקוף תעקוף סתכל במראות גם אם אתה יודע שאין אף אחד.

הביאו לך אחלה שעה הרבה חברים שלי עברו בשעות האלה טסט ראשון בלי בעיה הכל תלוי איך אתה נוהג, וההפך בבוקר הם יותר רגועים יותר סבלניים אז לא יכניסו לך דברים לראש.

• פותח/ת השרשור
כולה טסט אין לך מה להלחץ תבוא עם בטחון תבקש להיות שני יתן לך קצת זמן להתפקס על עצמך.
אל תקשיב לאחרון שאמר תסע לאט זה מראה על חוסר בטחון ועיכוב תנועה, תנהג כמה שמותר בכביש אם צריך לעקוף תעקוף סתכל במראות גם אם אתה יודע שאין אף אחד.

הביאו לך אחלה שעה הרבה חברים שלי עברו בשעות האלה טסט ראשון בלי בעיה הכל תלוי איך אתה נוהג, וההפך בבוקר הם יותר רגועים יותר סבלניים אז לא יכניסו לך דברים לראש.

האמתי שאני היחיד בשעה הזאת מהמורה שלי,הוא נתן לי את זה בשנייה-האחרונה כי מישהו ביטל כנראה.

בתוך העיר אני נוסע על 35-40 ככה במיוחד בגלל באמפרים

אמרת שאת הטסט שלך הוא יעשה בנתניה וברוב המסלולים של הטסטים שם אין בכלל באמפרים.
90% הוא יקח אותך לותיקים אם לא ותיקים אז קריית השרון או אחת מהשכונות שם באיזור.
ובקשר למהירות תנסה לשמור איזון על 50 מדי פעם תעיף מבט שאתה לא חורג, אני נסעתי גם 60 בטסט והוא לא העיר לי והתלמיד שלפני נסע על 35~ והוא זירז אותו מה שהכניס אותו גם ללחץ וגם הוא יחשוב שאתה מנסה למשוך זמן.

אני לומד אצל רימון שמחי אם אתה מכיר,ובחיים לא שמעתי על הטסטרים שלך,שמעתי על הנרייטה,דני מזרחי,אבנר

אם אתה מקבל את הנרייטה אז תחייך הרבה ותהיה ילד טוב אם לא תעשה תאונת דרכים ולא תעצבן אותה היא תעביר אותך. דני אומר לך על המקום אם עברת או לא. אבנר זה השמן? אם כן אז הוא גם סבבה...

• פותח/ת השרשור
מחברים הבנתי שדני מזרחי די קשוח,שהנרייטה בכלל קשוחה ושאבנר סופר-קשוח חחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית