הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפו: פצוע תאונה מגיע לחדר מיון הומיאופתי

LOL
עצוב כמה שזה נכון.
מעניין איך נראים שעורי פרמקולוגיה אצל אנשים שלומדים את הקשקוש הזה 🤡

מה נכון?
העקרונות המטופשים של הומאופתיה. וזה לא משנה אם זה טראומה או חיידק/וירוס/כאב ראש.

עקרונות מאוד נכונים, אי אפשר למדוד הכל במדע.
איך בכלל אפשר להתווכח עם זה שלמים יש זיכרון.

אז עדיין לא הבנתי למה מי אוקינוס הם לא התרופה המושלמת...

ברור שאי אפשר לטפל בפצוע תאונה באמצעות הומיאופתיה.... לא נראה לי שמישהו חושב שכן אפשר.

זה כמו שאני אגיד שאי אפשר לטפל בשבר עם כדורים.

חחחחחח מצחיק!

ברור שאי אפשר לטפל בפצוע תאונה באמצעות הומיאופתיה.... לא נראה לי שמישהו חושב שכן אפשר.

זה כמו שאני אגיד שאי אפשר לטפל בשבר עם כדורים.

אז במה כן אפשר לטפל עם הומאופטיה? כמו שאמרו בסרטון - בג'וינרים קלי השפעה עם יותר כסף מהגיון.

זה פשוט. התרופה לאיידס זה חצי מולקולת רנ"א של HIV.

נערך לאחרונה:
אני לא יודע במה כן אפשר לטפל עם הומיאופתיה, יכול להיות שזה פשוט פלאסיבו. אבל אם יש אנשים שזה כן עובד עליהם (לא משנה איך ולמה), אני לא חושב שיש סיבה לשלול את זה.

אז אתה מעודד שרלטנים כמו אורן זריף ורבנים "מכשפים" ושלל שרלטנים למיניהם בגלל שאפילו שהם מלאים בחרטא, יש אנשים שמרגישים בזכות זה טוב בגלל הפלסיבו?

אני ממש לא תומך בכל הברכות של הרבנים ובשטויות של אורן זריף. אני גם חושב שיש הבדל כי הרבנים מתיימרים לתת ברכות בכל תחום (כל מה שרק תסכים לשלם עליו) ולא שמעתי על תרופה הומיאופתית שמתיימרת לגרום לעסק שלך להצליח. אורן זריף הוא באמת תופעה ובשביל פלסיבו הוא ממש ייקרן, אבל מי שמספיק חכם בשביל ללכת אליו שיהנה 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית