הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 145 דדליפט 4 חזרות,בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור Bar2
  • פורסם בתאריך

Bar2

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אני יודע שנחתי יותר מדיי ננסה להפחית תמנוחה לפעם הבאה, 4 חזרות, אחיזה רגילה אני לא סגור אם הטכניקה שלי 100 אחוז אז אני צריך עליה פה ביקורת
watch

חוץ מזה הגיוני שהדדליפט אצלי גבוהה בכמעט 40 קילו מהסקוואט!?

תודה =]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה שאתה מרים את התחת יותר מדי לפני המשיכה, זה מה שהרס לך את 2 האחרונות (באחת לפני האחרונה עושה רושם שלא נעלת, אבל יכול להיות שזה מהצילום). תנסה למשוך טיפה יותר מבוקר (לא לנסות לקרוע את המוט מהרצפה) ויהיה בסדר. חוצמזה אני לא רואה עוד משהו (יכול להיות שהמוט היה רחוק בחזרה הראשונה אבל תיקנת את זה אח"כ).

• פותח/ת השרשור
נראה שאתה מרים את התחת יותר מדי לפני המשיכה, זה מה שהרס לך את 2 האחרונות (באחת לפני האחרונה עושה רושם שלא נעלת, אבל יכול להיות שזה מהצילום). תנסה למשוך טיפה יותר מבוקר (לא לנסות לקרוע את המוט מהרצפה) ויהיה בסדר. חוצמזה אני לא רואה עוד משהו (יכול להיות שהמוט היה רחוק בחזרה הראשונה אבל תיקנת את זה אח"כ).

תודה רבה:s28:
התחת יותר מדי גבוהה בכל החזרות לפי מה שאתה אומר?,אם אני אוריד אותו יותר אמור להיות לי יותר קל?

תודה רבה:s28:
התחת יותר מדי גבוהה בכל החזרות לפי מה שאתה אומר?,אם אני אוריד אותו יותר אמור להיות לי יותר קל?
ב-2 הראשונות הוא נראה בסדר. ב-2 האחרונות הוא מתרומם כי כבד לך, זה טבעי אבל זה דופק את התנועה. תחשוב על לדחוף את הרגליים לרצפה כשאתה מרים ולא על להרים עם הגב, זה לפעמים עוזר.

• פותח/ת השרשור
ב-2 הראשונות הוא נראה בסדר. ב-2 האחרונות הוא מתרומם כי כבד לך, זה טבעי אבל זה דופק את התנועה. תחשוב על לדחוף את הרגליים לרצפה כשאתה מרים ולא על להרים עם הגב, זה לפעמים עוזר.
אוקיי נראה לי שהבנתי, תודה רבה לך על העזרה:)

כמו שנאמר, התחת גבוהה מידי עוד לפני שהמוט התנתק מהרצפה.. הכוח שהארבע ראשי יכל לתת להרמה "מתבזבז" בהרמת התחת לפני המשיכה. במקום זאת, המשיכה מתבצעת בעיקר מההאמס/גלוטס/גב תחתון.
אולי אתה צריך לשפר את הסט אפ בכך שתרחיק את כפות הרגליים מהמוט טיפה, ואז שתצמיד את השוקיים למוט לפני ההרמה, התחת יתחיל קצת יותר נמוך, והארבע ראשי יתרום יותר לתנועה.

גם לי מאוד עזר לחשוב על לדחוף את הרצפה במקום למשוך את המוט.

בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית