סרטון סרטונים שלי ביקורת

• פותח/ת השרשור
אחת הבעיות שראיתי בפאוור קלין שלי זה שאני לא תופס את המוט טוב. יכול להיות שבקלין מלא זה לא יקרה לי כי אז אני לא יצליח לתפוס תמוט?

תעשה בפיסוק של הסקוואט הרגיל (טיפה רחב יותר מהכתפיים). אתה יכול לשחק בפיסוקים מדי פעם כדי לחזק אזורים שונים ברגל. בעיניין הגמישות בידיים, נראה לי שפשוט תתרגל עם הזמן. אני אישית בהתחלה ניסיתי להתארכז בלהרים את המרפקים כמה שיותר למעלה (בלי להגזים אבל) ולדפוק את המוט ממש לגרון.

לגבי הפאוורקלין - סה"כ לא רע בכלל, במיוחד בהתחשב בזה שאין לך מישהו שיתן לך פידבק באופן קבוע.

כמו בדדליפט, קצת ביטחון וכמה שיפורים קטנים ותוכל לשים בכיף 10-15 קילו, אולי יותר.

מה שאני ראיתי:

1. תשקול להתחיל עם מתניים קצת יותר נמוכות.
2. בחלק מהחזרות אתה מתחיל את הפיצוץ מוקדם מידי
3. אתה לא מגיע לאקסטנשין מלא באף חזרה.
4. בחלק מהחזרות ההפיכת מרפקים שלך מאוד איטית.

בשביל לפתור את 2, צריך לקבל קצת סבלנות בביצוע (המשקל שיש לך שם עכשיו נראה כמו משקל שאתה יכול לעבוד איתו על תיקון הטכניקה, אבל אם מרגיש לך אחרת, תוריד קצת) ולהגיד לעצמך - "קודם אני עומד עם המשקל ואז אני מושך אותו למעלה" פשוט לעשות מה שאתה עושה עכשיו (לא זהיתי משיכה עם הידיים. אולי יש בעיית תזמון קלה בחלק מהחזרות, לא ראיתי משהו קריטי.) אבל חלקיק שניה יותר מאוחר.

בשביל 3, תהיה קצת יותר אגרסיבי ושהמשיכה והשראג יעיפו אותך למעלה על האצבעות. אתה יכול גם טיפה לפתוח רגליים לצדדים בכניסה אם אתה רוצה, זה יעזור לך להכנס קצת יותר נמוך כשהמשקלים יעלו.

בשביל 4 פשוט צריך תרגול ולא לשכוח את זה. לדעתי עדיף לטפל בבעיות הקודמות קודם, כי קשה (אם לא בלתתי אפשרי) לתקן יותר משגיאה אחת בכל פעם, וההפיכת מרפקים היא משהו מנותק באופן יחסי מהשאר.

אנחנו מנסים לתקן את הדדליפט שלו ואתה בא להרוס? :( 😃

הבעיה בדדליפט היא אחרת. אין לי זמן להתעמק בזה עכשיו, אני אסתכל או מחר או מאוחר יותר היום, אבל ממה שראיתי הוא מושך קצת אחורה, במקום למעלה. אולי גם בגלל זה המוט מצליח להיות גם רחוק מהגוף וגם לשפשף לו את השוק.

הבעיה בדדליפט היא אחרת. אין לי זמן להתעמק בזה עכשיו, אני אסתכל או מחר או מאוחר יותר היום, אבל ממה שראיתי הוא מושך קצת אחורה, במקום למעלה. אולי גם בגלל זה המוט מצליח להיות גם רחוק מהגוף וגם לשפשף לו את השוק.

נכון, וזה בגלל שהמותניים שלו נמוכות מדי והמוט רחוק מדי.

נכון, וזה בגלל שהמותניים שלו נמוכות מדי והמוט רחוק מדי.

לא חושב שאני מסכים. לדעתי הבעיה היא שהוא מתחיל את התנועה מיישור הטורסו ולא עם הרגליים. זאת הסיבה שהוא צריך לעשות את המעקף הזה סביב הברכיים. זה קורה גם בPC, אבל במידה פחותה, כנראה בגלל המשקל הקל יותר (או שבגלל מהירות התנועה קשה יותר להבחין בזה..).

שים לב שהשוקיים שלו (סופר בטן, מקווה שאתה לא נעלב שמדברים עליך פה בגוף שלישי...) הם פחות או יותר מאונכות לקרקע בהתחלה. הוא בטח עושה את זה בשביל לא לפגוע בברכיים שלו, במקום להתחיל את התנועה ע"י יישור הרגליים ואז הברכיים יפנו מקום למוט.

סופר בטן, אולי אם תנסה להעביר את הכתפיים שלך קצת יותר מעבר למוט הזויות יסתדרו לך יותר טוב. תסתכל בסרטונים של ריפיטו ששמו לך בשרשור.

המשך דיון מאוחר יותר או מחר. החברה לוחצת לצאת כבר...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית