הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמים אסורים בספורט

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך

kaka

משתמש פעיל
509
1
נק' מוניטין:
424
509
1
איך משכנעים בן אדם תמים שהיה בהלם כשאמרתי לו שכל ספורטאי העילית משתמשים בחומרים ואמר לי שאני מדבר שטויות ואין לי על מה לבסס את זה?

ויש לכם מושג אם גם ברמות הגבוהות בכדורגל יש שימוש בחומרים אסורים?

איך משכנעים בן אדם תמים שהיה בהלם כשאמרתי לו שכל ספורטאי העילית משתמשים בחומרים ואמר לי שאני מדבר שטויות ואין לי על מה לבסס את זה?

ויש לכם מושג אם גם ברמות הגבוהות בכדורגל יש שימוש בחומרים אסורים?

למה לך לשכנע אותו?

ויש חומרים אסורים בכל מיני רמות , לווא דווקא הגבוהות(מקרה כפיר אדרי והאפדרין לפני כמה שנים)

• פותח/ת השרשור
למה לך לשכנע אותו?

ויש חומרים אסורים בכל מיני רמות , לווא דווקא הגבוהות(מקרה כפיר אדרי והאפדרין לפני כמה שנים)

למה? כי אני רוצה, זה בסדר?
לא ידעתי על כפיר אדרי

בכל ספורט ברמה תחרותית יש חומרים כאלה ואחרים.
כן, את זה אני יודע,
אבל תודה, אני אלך ואגיד לו שOverPower אמר.
מה זאת התגובה הזאת?!? 😵

לא ידעתי על כפיר אדרי

כן, את זה אני יודע,
מה זאת התגובה הזאת?!? 😵

הכל בסדר אבל יהיה לך קשה עד כדי בלתי אפשרי מכל מיני סיבות

כן, את זה אני יודע,
מה זאת התגובה הזאת?!?
suicide.gif
מה אתה מצפה שמישהו ייתן לך תמונה של התחת המחורר של יוסיין בולט?

http://www.google.co.il/imgres?imgu...page=1&ndsp=39&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=90&ty=65

http://www.google.co.il/imgres?imgu...age=1&ndsp=26&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=162&ty=74

תראה לו את התמונות האלה אם הם עדיין ניראים לו טבעיים אז כלום לא ישכנע אותו.

נערך לאחרונה:
לא ידעתי על כפיר אדרי

כן, את זה אני יודע,
מה זאת התגובה הזאת?!? 😵
התגובה מתאימה לבקשה.
מה אתה מצפה שיגידו לך? אם היו מוצאים בבדיקות שכל ספורטאי העילית משתמשים בחומרים אסורים כנראה שהיו פוסלים אותם.
איזה הוכחה אתה מצפה למצוא?

משהו שגיליתי עם הזמן זה שקשה לשנות לאנשים את הדעה כשהם חושבים שזה אמיתי...
אתה יודע כמה רבתי עם חברים שלי ועוד מלא אנשים שאני סתם מכיר על דברים כמו אימונים מסויימים , אוכל וכו'
בזמן האחרון אני הפסקתי כבר לריב ונותן להם לחיות האשליה הזאת... תעשה את זה גם, אני ממליץ לך זה חוסך עצבים אם אתה מהאלה שחייבים להוכיח שהם צודקים עד הסוף (כמוני לצערי חחח)
אם זה חבר ממש טוב שבאלך לעזור לו.. תראה לו כתבות אנערף איך הוא יכול להוכיח אחרת ואיך אתה? זה פשוט היגיון .. זה לא שכבוד המשחק זה מה שמעניין את כולם .. הרוב זה כסף ותהילה - שיקרה מהר עם חומרים

שיצא מהסרט שבנאדם יכול לרוץ 100 מטר ב9 שניות מאכילת ביצים ושעועית

אתה יכול לתת לו לראות את bigger stronger faster , הם מדברים שם על שימוש בחומרים בעיקר בפיתוח גוף אבל גם בענפי הספורט האחרים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית