הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב מאבדים הרבה מהגודל

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
אני עומד להתחיל חיטוב שבוע הבא אני אחרי מאסה ארוכה של בערך שנה ויעני הגעתי בערך לגודל שאני רוצה להיות בו אבל אתם יודעים אחרי מאסה ארוכה עולים בשומן והגעתי ל15% על 100 קילו
אז אני רוצה לדעת שמתי שאני יעשה חיטוב אני יאבד מהגודל שלי ביגלל הירידה במישקל ?
לא כזה אכפת לי לישאר אפילו עם כרס קטנה העיקר אתם יודעים לא לאבד גודל או שריר חחח זה מה שמפחיד אותי חחח
אפילו חלק מהאנשים אמרו לי שדווקא אחרי חיטוב ניראים יותר מאסיבים וגדולים ביגלל האחוז שומן הקטן יותר.
אז מה נכון בסוף חחח :D ?

ועוד שאלה אני רוצה לעשות אירובי על הבוקר ואני לא יודע אם קודם לישתות שייק או לא או לאכול את הארוחת בוקר שלי ורק אז ללכת לעשות או ביכלל בלי כלום לקום ולעשות אירובי מה עדיף לי ?

נערך לאחרונה:
בחיטוב יורדים משקל לכן מין הסתם בגודל.
כמות השריר שתעבד תלויה בעיקר בך , אם אתה בוחר דיאטה מתאימה לך ועושה אותה כמו שצריך עיבוד השריר יהיה מינימלי ...כמובן זה תלוי בכמות מסת שריר(מי שמסת השריר שלו גדולה יותר נוטה לעבד יותר , בעיקר בירידה לאחוזי שומן נמוכים) , אורך הדיאטה ועוד אבל בגדול אפשרי לעשות חיטוב עם עיבוד מצומצם של שריר

אם החיטוב מתוכנן נכון מבחינת אימונים ותזונה לא מאבדים הרבה
מצד שני יכול להיות שההערכת א.ש שלך לא נכונה
למשל אתה חושב שאתה 100 קילו על 15% זאת אומרת שעל הנייר יש לך לרדת 5 קילו כדי להיות חטוב
מה שאני בספק

כשאתה חטוב אתה נראה יותר "גדול" כי השרירים בולטים ונראים יותר ברור
הכי טוב לצלם תמונה של הפרונט רפוי ומכווץ
להעלות לפה תפריט ותוכנית אימונים
ולהתקדם לאט לאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית