הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דלקת בירך הפנימית בגיד (שמחבר בין המפשעה לרגל).

mark555

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
זאת דלקת בטוח לאחותי היה את זה כמה פעמים באותו מקום והיא מכירה את זה.

אני כבר חודש+ לא מעמיס על הרגל הכאב ירד בצורה משעותית אבל עדיין אם אני קצת קופץ או עושה אפילו סקוואט עם משקל גוף אני מרגיש את הגיד. הגעתי לסקוואט 70 תוך חודשיים-חודשיים וחצי(RM5).

כשאני מתחיל לעשות סקוואט (40 קילו כשהרגיל זה 70) אני מתחיל להרגיש כאבים בגיד בירך הפנימי (ממש בחיבור בין המפשעה לרגל). אם לחשב בכללי הפסקתי את האימונים ל-4-5 שבועות (כל שבוע בערך זה "עבר", התחלתי שוב מסט של 30 ו-2 סטים של 40) ולמחרת הרגשתי כאבים. ישר אחרי שאני עושה סקוואט אני מרגיש את האזור כאילו הוא "מתחמם" (אין כאב) ולמחרת זה כואב כשאני לדוגמא סתם הולך, ואחרי כמה ימים עובר. ככה כבר כמה שבועות.

הלכתי לרופא הוא אמר להפסיק להתאמן שבועיים ולראות אם עוזר.... אני חושב כמה יכולתי להתקדם בחודש\חודש וחצי הזה ועוד שבועיים לבזבז..... למישהו היה משהו דומה לזה? אני לא מאמין שאני היחידי שסובל מזה....

כמו כן לקחתי כדור אנטי דלקתי (10 כדורים) בשם אטופן 600T והכאב באמת עבר כמעט לחלוטין, אבל כשחזרתי לעשות סקוואט (40 קילו) הכאב חזר.

אני לא יודע מה יש לך ויכול להיות מאוד שזה דלקת, אבל לי היה את זה בערך שלושה חודשים כשהתחלתי עם SS, הלכתי כמו ברווז. זה יכול להיגרם גם מסקוואט לא נכון (גלישת ברכיים). צריך לנסות לברר מה זה ואם מדובר בטכניקה לקוייה.

היתה לי את אותה בעיה, מה שעזר לי היה מתיחות + סקוואט עם משקל גוף (פשוט לרדת ולעלות בלי מוט) ל-3 סטים של 20, ככה במשך כשבועיים, בהמשך הייתי שם בנגיי לפני האימון ולאט לאט העלתי משקלים והכאב עבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית