הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבואס

• פותח/ת השרשור anton
  • פורסם בתאריך

anton

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
-16
149
1
היי אני בן 14
אני עושה SS כבר כמה חודשים
המשקלי עבודה שלי הם:

סקוואט 117
דדליפט 120
בנץ' 50
פרס 37
3 מתח או 5 CHINUPS..

אני מאד מבואס בגלל שאני לא מצליח לעלות משקל בבנץ',אני בטוח שהטכניקה שלי טובה,מכווץ שכמות תומך עם הרגליים ופשוט לא מצליח לעלות משקל בבנץ' ובפרס ולגדול,לפעמים גם כואבת לי הזרוע אחרי סקוואט או סתם מתח או אחרי הסט הראשון ואני לא יודע מה לעשות.
אני שוקל 76 בערך ואני דיי שמן בגלל שאני הרבה זמן לא מעלה בבבנץ' ופרס ולא מתחזק בעצם כמו שציפיתי מ SS.

אני רוצה לדעת מה לעשות..אני חושב על לפרוש מ PL ולעבור לתוכנית עם יותר נפח ופחות סקוואט שהורס את כל האימון בשבילי...

תודה רבה לכם על התגובות..תנסו להמנע מלרשום לי דברים על הטכניקה,אנשים מרימים יותר ממני והם לא יודעים שלתרגיל הזה קוראים בנץ' פרס,ואני קראתי בספר של ריפטו ולכן אני דיי בטוח שהטכניקה שלי לא קשורה לעניין..

תודה רבה

נ.ב אני שותה 2 ליטר חלב ואוכל מספיק(עובדה שמתקדם בסקוואט).

תצלם טכנקיה ותפרסם
למרות שקראת את הספר [כל הכבוד באמת.. אתה מהבודדיםש באמתע ושים את זה] זה אל אורמ כלום על מה שאתה עושה בפועל

לחשוב על לשנות סגנון התקדמות
אולי לעבור ללחיצות בסגנון של טקסס מת'וד

אבל קודם תצלם טכניקה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם לי היה את זה וצמצמתי קצת את האחיזה שלי (הזרת איזה 2 וחצי ס"מ מהפס פנימה) וזה הסתדר...
החלטתי לשנות על דעת עצמי אפילו שתמיד אמרו לי בגלל המבנה שלי לתפוס רחב...
אם אין ברירה לדעתי תנסה ותראה.

• פותח/ת השרשור
בינתיים זה טכניקה של הדדליפט,מה דעתכם? אפשר להמשיך לעלות משקלים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הכותרת פה היא לא לעניין

לגבי הדדליפט נראה שיש לך עוד משקל לתת.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה בלי מגנזיום לעלות ל 130..

בכל מקרה עשיתי היום פרס 40,וזה היה:
סט ראשון : 4 שני : 3 שלישי : 2
אני מקווה לעשות באימון הבא 4 4 4 לפחות ולהתקדם מהר,אני לא עושה סקוואט ובינתיים עשיתי בנץ' 52.5 ואני מקוה לעשות 55 חלק.

אנסה לצלם את הבנץ' פרס

---------- התגובה התווספה ב 20:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------

אגב אני חושב שאני יעבור לתוכנית ABC כזאת:

A-סקוואט בנץ' ומתח
B בנץ'/פרס(לא סגור) דדליפט מתח
C פרס/בנץ'(לא סגור) ו BOR

אני לא יודע אם לעשות פעמיים בנץ' ופעם פרס או הפוך,כי אני רוצה להתקדם בבנץ' בעיקר אבל גם פרס חשוב..
מה דעתכם?

לא הבנתי למה סקואט רק פעם בשבוע?

אל תמציא תוכניות קח אחת מוכנה מהפורטל (קח לינארית או טקסס) בתנאי שמיצית באמת SS

זה מטהוד כמו ש-Theorie זה טהאוריה.

hitler_funny001.jpg

• פותח/ת השרשור
הבנץ' שלי..זה 55 קילו,אחרי שעשיתי 52.5 וגם זה לקח לי איזה שבוע לעלות מ 50 לזה...
אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם על מת שאוכל לשפר ואולי להתקדם חלק עד 70 כבר ולעשות חיטובבבב
עריכה:

---------- התגובה התווספה ב 21:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:50 ----------

ולאיזה תוכנית כדאי לי לעבור על מנת להתקדם כמה שיותר בבנץ' ובפרס ופחות בסקוואט?(פעם בשבוע יספיק)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה די קורס למטה פשוט זורק על עצמך את המשקל ונראה שאתה לא ממש לחוץ
תעבור קצת על הסרטונים של טייט זה יעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית