הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבואס על רגליים

ilovefit

משתמש מתחיל
43
4
נק' מוניטין:
4
43
4
לצערי פלג גוף עליון ענק רגליים קטנות אבל מאחורה הרגליים (והחיבור הזה) קטנות במיוחד בצורה מביכה (מצרף תמונה) איך מאמנים את זה??

קבצים מצורפים

• P80911-200328(1)(1).jpg
    P80911-200328(1)(1).jpg
    KB 37 · צפיות: 187
חסרה לך מסת שריר בכל הגוף ככה שאתה עדיין לא בשלב של לאמן חלקים מאוד ספציפים. תעלה במסת השריר 10 ק"ג ואז תחזור עם תבונות אילו חלקים "מפגרים מאחור"

• פותח/ת השרשור
חסרה לך מסת שריר בכל הגוף ככה שאתה עדיין לא בשלב של לאמן חלקים מאוד ספציפים. תעלה במסת השריר 10 ק"ג ואז תחזור עם תבונות אילו חלקים "מפגרים מאחור"
בדרך כלל מחכה לתגובות שלך, הפעם אכזבת. לשפוט פלג גוף עליון וכמה מסת שריר יש לי על פי התמונה הזו היא רחוקה מהמציאות למראית עין אולי זה נראה שאין לי מסת שריר נכבדת אך בדיעבד אני שמונים קילו על 1.69 על סביבות ה13 א"ש.
שאלתי שאלה ממוקדת ועזרת בכלום ושום דבר בנוגע לפלג הגוף התחתון שלי וקיבלתי תג של "נענה".
תגובה מאכזבת.

כמה הסקוואט שלך?
היחס משקל לגובה שלך הוא טוב. איך אתה מאמן פלג גוף תחתון?

משה הגיב ככה כי לא נתת פרטים, כתבת ״ענק״ אבל זה לא ממש מידע כמותי שאפשר להתייחס אליו.

• פותח/ת השרשור
כמה הסקוואט שלך?
היחס משקל לגובה שלך הוא טוב. איך אתה מאמן פלג גוף תחתון?

משה הגיב ככה כי לא נתת פרטים, כתבת ״ענק״ אבל זה לא ממש מידע כמותי שאפשר להתייחס אליו.
סקוואט 80 קילו.
מאמן בדרך כלל סקוואט פשיטת ברכיים לחיצת ברכיים ותאומים.

סקוואט 80 קילו.
מאמן בדרך כלל סקוואט פשיטת ברכיים לחיצת ברכיים ותאומים.
תציב לך מטרה להביא את הסקוואט שלך ל120 קילו, ולשפר גם דדליפט ואת תרגילי העזר שלך, והרגליים שלך יגדלו.

הנה הבעיה. אתה בטח מרים משקלים סבירים בפלג גוף עליון.

תתמקד לשפר את הסקוואט שלך והכל יסתדר.

80 זה מאוד נמוך ביחס לנתונים שהבאת (מ.ג, א.ש גובה וכו׳).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית