הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבואס

• פותח/ת השרשור anton
  • פורסם בתאריך

anton

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
-16
149
1
היי אני בן 14
אני עושה SS כבר כמה חודשים
המשקלי עבודה שלי הם:

סקוואט 117
דדליפט 120
בנץ' 50
פרס 37
3 מתח או 5 CHINUPS..

אני מאד מבואס בגלל שאני לא מצליח לעלות משקל בבנץ',אני בטוח שהטכניקה שלי טובה,מכווץ שכמות תומך עם הרגליים ופשוט לא מצליח לעלות משקל בבנץ' ובפרס ולגדול,לפעמים גם כואבת לי הזרוע אחרי סקוואט או סתם מתח או אחרי הסט הראשון ואני לא יודע מה לעשות.
אני שוקל 76 בערך ואני דיי שמן בגלל שאני הרבה זמן לא מעלה בבבנץ' ופרס ולא מתחזק בעצם כמו שציפיתי מ SS.

אני רוצה לדעת מה לעשות..אני חושב על לפרוש מ PL ולעבור לתוכנית עם יותר נפח ופחות סקוואט שהורס את כל האימון בשבילי...

תודה רבה לכם על התגובות..תנסו להמנע מלרשום לי דברים על הטכניקה,אנשים מרימים יותר ממני והם לא יודעים שלתרגיל הזה קוראים בנץ' פרס,ואני קראתי בספר של ריפטו ולכן אני דיי בטוח שהטכניקה שלי לא קשורה לעניין..

תודה רבה

נ.ב אני שותה 2 ליטר חלב ואוכל מספיק(עובדה שמתקדם בסקוואט).

• פותח/ת השרשור
גם היום אימון שני לא הצלחתי לעשות 55 וניסיתי כמה שיותר בטכניקה של טייט ולא הצלחתי :( הורדתי את המוט מבוקר והעלתי חזק ולא הצלחתי יותר מ 3 חזרות(אימון שני)

---------- התגובה התווספה ב 21:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:27 ----------

אגב אני רוצה לעבור מ SS ל HST..יש טעם?

לא.
הבנץ' שלך לא טוב.
תצלם כל אימון ותבדוק אותו.
הכפות רגליים שלך רחוקות יותר מדיי אחת מהשניה, אתה לא שובר מרפקים פנימה למרות שאתה חייב ובהגזמה, ואתה לא לוחץ הכי מהר שאפשר, שזה ההרגל הכי חשוב כשאתה מתחיל.
מעבר לזה זה קטנות, תתחיל מזה ותעבוד חודש נכון והבנץ' ישתפר לך בצורה מטורפת.

גם היום אימון שני לא הצלחתי לעשות 55 וניסיתי כמה שיותר בטכניקה של טייט ולא הצלחתי :( הורדתי את המוט מבוקר והעלתי חזק ולא הצלחתי יותר מ 3 חזרות(אימון שני)

---------- התגובה התווספה ב 21:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:27 ----------

אגב אני רוצה לעבור מ SS ל HST..יש טעם?

לא כדאי אתה יכול לשפר עוד את הכוח באמצעות המדקאו. ממש להתחזק ולמצות את ההתקדמות.

גם לפי דעתי בלי קשר המשקלי שלך נורא נמוכים בשביל תוכנית כמו HST.

זה אומר ללחוץ את המוט כשהמרפקים יותר קרובים אחד לשני משעכשיו, כמה שיותר צמודים לגוף בזמן הלחיצה.

לדעתי זה 30% בעיה של טכניקה השאר זה התזונה שלך.
אתה צריך לאכל נכון והרבה,ורק אז אתה תעלה במשקלים כמו שצריך.

אתה לא תעלה בכלום. זה 70% תזונה אם לא יותר. אני בכלל לא משתמש בטכניקות של דייב טייט או של PL ורק טיפה מקשית ת'גב ועושה בנץ' ועליתי מ 80 ל 100 קילו תוך חודש, (אחרי סיום החיטוב הקצר שהיה לי מזמן, התחלתי חודש וקצת של מסה נקייה) אכלתי ממש טוב ועליתי..

ספוטר ש"יעזור" לך לסיים חזרות זה נקרא לעשות בנצ'-חתירה עם שני אנשים וזה לא מביא אותך לשום מקום. באותה מידה אתה יכול להוריד 5 קילו ולסיים לבד.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני יאכל יותר...ויש לי ספוטר מעולה שמבין באימונים כמוני ויודע שאסור לעזור.
בכל מקרה אני אמשיך לצלם ולתקן את הטכניקה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון עוד פעם לא הצלחתי 55 ואין לי מושג מה לעשות....

---------- התגובה התווספה ב 20:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:37 ----------

זה סרט שלישי,ראשון היה 4 שני היה 3 ואחרון שוב 4 :X

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זוית צילום מטרידה... ;maeq

הייתי ממליץ לך להוריד קצת את הגב והתחת לספסל ולהצמיד עקבים לרצפה אני רואה שהם באויר שם עם משקלים כאלה במיוחד אני בכלל לא רואה סיבה להקשית את הגב בצורה כזאת מוגזמת. לדעתי גם המרפקים שלך בחוץ מדי שבור אותם פנימה יותר טיפה תצמיד ידיים קרוב יותר לגוף.

אבל בגדול משהו פה לא נראה לי בכלל... משקלים שלך בסקוואט ודד יחסית לבנצ' והפרס קצת הזויים... אתה מתקדם עדין בסקוואט ודדליפט?
עשית ריסטים?

תנסה לשנות את המתכונת של הלחיצות למתכונת של טקסס מת'וד!

אולי זה יתחיל להזיז דברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית