הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בחיטוב כבר די הרבה זמן והנוזלים לא רוצים לרדת

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
אני בחיטוב כבר די הרבה זמן אני כרגע על 14 15 אחוז שומן
אני על גירעון משתנה של 500 -700 אבל אני כל יום עולה בנוזלים ולמחרת מוריד אותם ואז שוב עולה\ושוב מוריד
מה לעשות ?
ועוד שאלה מה אוגר יותר נוזלים סתם לידע כללי פחמימה פשוטה או פחמימה מורכבת ? או שאין הבדל ?

• פותח/ת השרשור
לא עזרתי מהאשכול הזה כ'כ הרבה ידע ותשובה ספציפית למה ששאלתי הרי כדי להוריד שומן צריך לרדת במשקל ואני כרגע לא יורד אז מה צריך לעשות ? יותר אירובי ? לאכול פחות פחמימות ?

כמה זמן אתה כבר בחיטוב? מה הגירעון הקלורי שלך? כמה אתה שוקל? מה תכנית האימונים שלך? כמה פעמים אתה עושה אירובי ובאיזה עצימות?

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב קרוב ל-5 חודשים נתקעתי קצת באמצע עליתי קצת בגלל מחלה , כרגע אני שוקל 71 מתאמן AB 4 פעמים אירובי אני משתדל לעשות 5 6 פעמים בשבוע לא פחות הליכה על קצב 7.7 7.5 קמש למשך שעה .

אחי אתה בחיטוב כבר יותר מדי זמן לא פלא שאתה לא יורד. תצא לתחזוקה חודש ותחזור לחיטוב. מה הייתה נקודת הפתיחה שלך ואיפה אתה עומד עכשיו?

וואו. ממש לא משהו אחי. 5% אחוז בחמישה חודשים זה לא להיט. ממ אני מציע לך לשבור את החיטוב לצאת לתחזוקה ולתכנן את הדיאטה שלך מחדש. תן לי לנחש עשית בטח דיאטת דלת פחמימה נכון?

• פותח/ת השרשור
לא עשיתי דל פחמימה עשיתי חיטוב "רגיל" פחמימות מורכבות הרבה חלבון ושומן חיוני ירדתי כל חודש 3% שומן למשך חודשיים אחרי זה הייתי חולה ולא התאמנתי ואכלתי קצת יותר ועליתי ל-15 אחוז עכשיו נתקעתי שוב אני בערך 4 ורבע חודשים בחיטוב .

לא יודע את כל הנתונים שלך אבל יש מצב הגעת למצב שפשוט לא סביר שתרד משם - אם יש לך מסת שריר אפסית יהיה לך קרוב לבלתי אפשרי "להתחטב"... תשאל את עצמיך (או תעלה תמונה לפורום ותבקש יעוץ) כמה מסת שריר יש לך והאם היא מצדיקה עוד חיטוב או שאתה חייב להכנס למאסה (אפילו מתונה)

• פותח/ת השרשור
לא יש לי יחסית מאסה אני לא שחיף ההיקף של יד שמאל זה 34 וגם עד עכשיו ירדתי 22 קילו של דיאטות לא כ'כ טובות כי לא הבנתי בכל התחום ולא כ'כ התאמנתי חזק אני אבל עכשיו קצת יזעזע את הגוף אני יעשה יום אחד נייטרלי יום אחד שלילי

כמו שעדי ציין בפוסט אחר - אין טעם להוריד נוזלים - מורידים שומן.

לגבי החיטוב - תקופה לא קלה - אם אתה נעצר על גירעון של 500-700 כדאי לאפס את עצמך. לאכול טוב להתאמן חזק לתקופה. ואז לחזור לחטב.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שה-BMR שלי נדפק קצת מהדיאטות הקודמות אז אני מנסה קצת לשגע את הגוף עכשיו נראה אם זה יצליח סבבה עם לא נעבור לנייטרלי

;maeq לשגע את הגוף?

לדעתי תפסיק את השטויות תחזור לאכול כמו שצריך ולהתאמן חזק תקופה ואז תרד לניטרלי ואז לשלילי זה יסדר לך את הירידה בשומן לתקופה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית