הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלימות פיזית

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני צריך לעשות עבודה \ מאמר \ משהו כתוב יצירתי על אלימות פיזית (אני צריך להעביר את זה בפני המחלקה שלי...)
יש לכם רעיונות מהיכן להתחיל? יש לי יומיים בלבד אז אני אצטרך כל עזרה לעשות עבודה ברמה יחסית טובה...

"אל תלכו מכות,אחרת תצטרכו לרשום מאמר על למה לא ללכת מכות"

שים את הסרטון ש TMM פרסם עם השחיף שמציק לילד השמן ותפתח את זה לאיזה כיוון שבא לך 😃

אני דווקא הייתי כותב על היתרונות של זה 😃 יכול להיות מצחיק

תתחיל מזה שאנשים שאין להם מספיק עיסוקים מועילים בחיים משתכרים והולכים מכות ברחובות בגלל עודפי אנרגיה שלילית ונסיון נואש להכניס קצת תוכן לחיים.

תגיד להם שצריך אלימות פיזית בחיים כדי למגר faggots למניהם (לא הומואים בכללי אלה ספציפית faggot)

http://videosift.com/video/Louis-CK-Rollerblading?noredirect

אה וברור שזה שווה רק כדי לראות את הפרצוף המטומטם של המפקד כשאתה נותן את ההרצאה 🤡

נערך לאחרונה:
אתה יכול לכתוב למה אימוני כוח קשים תורמים להקטנת תופעת האלימות (כי אתה עייף מדי או מתאושש לקראת אימון הבא. בצד השני הם מנחשים שאתה יכול לשבור אותם ל 2 ולא מתחילים איתך ) .
אתה גם יכול להדגים.
😉

בנוסף אתה רוב היום אוכל אז אין לך זמן להרביץ לאנשים (וכשאתה לא אוכל אתה מפוצץ מידי מכדי לזוז מהכיסא\ספה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית