הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|אבקת חלבון

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
isowhey_choco_1.jpg

איך אבקת החלבונים הזאת היא אמינה? כיאילו מה שכתוב בערכים זה מה יש? זה של INTERACTIVE...

טעמתי את הפורומולה החדשה. מתערבבת מצוין, טעם טוב ועברה את המבחן הלקטוז שלי בהצטיינות 😃

תות. זה מקביל לטעמי פירות יער בשאר החברות. הייתי בטוח שזאת אבקה שכבר ניסיתי בעבר.
פעם הבאה שוקולד. תות זה טעם לגיוון 😃

צריך להגיע אליי הבננה ממש בקרוב - אני יעדכן לגביו.

ומה אתה בכלל שותה אבקות? חזרת להתאמן?

התחלתי השבוע שוב. וגם שאני לא מתאמן אני מקפיד על חלבון.
קנית אייזולייט או רגיל?

מזל טוב 😃 שמח מאוד לשמוע שחזרת. אתה חוזר לטקסס ולחיטוב?

אני אמור לקבל את הפורמולה הסטנדרטית.

אייזולייט לא שותים עם חלב (זה מאבד את כל הקטע של אייזולייט).
אייזולייט תמיד לא יהיה מתוק כמו אבקה רגילה בגלל התהליך שהוא עובר ותמיד יהיו לו את הטעם האייזולייטי שלו.
אבל האבקה הזאת טעימה, מתערבבת מצוין, לא בצבע רדיואקטיבי, לא משאירה שום גוש ומזכירה לי אחד לאחד טעמי BARRY של חברות מובילות אחרות (זה בטעם ארטיק גלית כזה כמו של פעם).
fld-stick-galit.jpg

אני משתמש בטעמי תות לגיוון ובטעמי שוקולד לבסיס יומיומי. בפעם הבאה אתן ביקורת על השוקולד.

נערך לאחרונה:
אייזולייט לא שותים עם חלב (זה מאבד את כל הקטע של אייזולייט).
אייזולייט תמיד לא יהיה מתוק כמו אבקה רגילה בגלל התהליך שהוא עובר ותמיד יהיו לו את הטעם האייזולייטי שלו.
אבל האבקה הזאת טעימה, מתערבבת מצוין, לא בצבע רדיואקטיבי, לא משאירה שום גוש ומזכירה לי אחד לאחד טעמי BARRY של חברות מובילות אחרות (זה בטעם ארטיק גלית כזה כמו של פעם).
fld-stick-galit.jpg

אני משתמש בטעמי תות לגיוון ובטעמי שוקולד לבסיס יומיומי. בפעם הבאה אתן ביקורת על השוקולד.

נשמע טוב

הייתי ממליץ לך לקנות רגיל ולא אייזולייט. הטעם תמיד יותר טוב אצל הרגיל וכך גם המחיר.

שאלה , יש באבקת חלבון של אינטראקטיב צבעי מאכל מלאכותיים? היו לי דליים שלהם אבל לא בדקתי את זה .בכל מקרה אחלה טעם ומתערבבת טוב

isowhey_choco_1.jpg

איך אבקת החלבונים הזאת היא אמינה? כיאילו מה שכתוב בערכים זה מה יש? זה של INTERACTIVE...

החברה אמינה, יש בדיקות מעבדה אם אתה רוצה לעיין בלינק הזה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=19544

החלבון הוא חלבון איכותי טעים וזול
וכגולש בפורום LBS מגיע לך 10% הנחה ברכישת כל מוצרי אינטרקטיב בכל הארץ (תדפיס את הקופון)
מומלץ

שאלה , יש באבקת חלבון של אינטראקטיב צבעי מאכל מלאכותיים? היו לי דליים שלהם אבל לא בדקתי את זה .בכל מקרה אחלה טעם ומתערבבת טוב

שלום לך.
החברה שניתה את פניה בשנה האחרונה וליין המוצרים מאוד איכותי ומקצועי.
הטעמים השתדרגו מאוד,בנוסף חברי הפורום של LBS נהנים מהנחה ייחודית של 10% על כל מוצרי החברה.

בנוגע לשאלתך על הצבעים המלאכותיים,אני אברר על כל טעם וטעם,אשמח אם תשלח לי הודעה פרטית בנוגע לזה בצירוף לינק לפוסט הזה כדי שאוכל לעדכן פה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

טוב הבטחתי לעדכן לגבי חלבון אינטראקטיב בטעם בננה.

קודם כל החלבון מתערבב בקלות ללא גושים, טעם בננה ללא שום טעם לוואי וריח ממש טוב של האבקה. עירבבתי אותו עם מים 200 מ"ל.

הרבה יותר טעים מכל טעמי הבננה ששתיתי עד כה האינטראקטיב לוקח בטעם את ISS ודיימטייז (להם יש טעם בננה חלש מדי) ואופטימום (טעם בננה חזק עם טעם לוואי). הטעם לא דומיננטי\חזק מדי (כמו האופטימום) או חלש וטיפה חמצמץ כמו הISS.

בשורה התחתונה הופתעתי מאוד לטובה מהטעם של האינטראקטיב.

שלום, התחלתי להתאמן כבר כמה חודשים והמליצו לי לקחת אבקת חלבון, מתלבט בין איזה סוגים לקחת, זאת פעם ראשונה ואני מחפש משהו טעים בלי סוכר וערכים טובים, מצאתי את 4 הסוגים האלה, מצרף קישורים, אשמח לקבל המלצה במה לבחור...
אבקת חלבון סופר אפקט
אבקת חלבון אטום פלוס
אבקת חלבון חלבון קומבט
אבקת חלבון סייטק נוטרשן

והאם יש הבדל באיכות בין תוצרת חו"ל לתוצרת ארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית