הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות פחמימה ביום מנוחה

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
אני נח פעמיים עד שלוש בשבוע ואני בתקופת מאסה. האם רצוי להוריד את כמות הפחמימה בימי המנוחה?

לא, כי אתה עדיין צריך להתאושש.
אתה יכול לעשות סוג של קארב סייקלינג במסה, אבל בספק אם זה יועיל למשהו, אם כבר ללכת דל פחמימה לגמרי במסה או להשאיר את מה שאתה עושה עכשיו.
השיטות הללו של סיבובי פחמימה יתאימו בעיקר לאנשים על % שומן גבוה או כאלו שיש להם נטייה להשמנה.

לא מסכים לחלוטין. נניח אתה צורך 400ג פחמימה בימים עם אימון. על מנת לספק את כל צרכי האנרגיה שלך.
בימים ללא אימון הגוף לא צריך את כל הקלוריות האלה. הקשר בין פחמימה להתאוששות הוא בשיחזור מאגרי הגליקוגן. וזה קורה מהר יחסית ולא צריך הרבה פחמימות כדי שזה יקרה (במיוחד שאתה לא על דיאה דלת פחמימות) כאשר את במאזן קלורי חיובי אתה תתאושש במידה ואתה נח מספיק. העודף הקלורי בימי מנוחה יאגר כשומן. אני תמיד מוריד 100-200ג פחמימה בימי מנוחה.

• פותח/ת השרשור
לא מסכים לחלוטין. נניח אתה צורך 400ג פחמימה בימים עם אימון. על מנת לספק את כל צרכי האנרגיה שלך.
בימים ללא אימון הגוף לא צריך את כל הקלוריות האלה. הקשר בין פחמימה להתאוששות הוא בשיחזור מאגרי הגליקוגן. וזה קורה מהר יחסית ולא צריך הרבה פחמימות כדי שזה יקרה (במיוחד שאתה לא על דיאה דלת פחמימות) כאשר את במאזן קלורי חיובי אתה תתאושש במידה ואתה נח מספיק. העודף הקלורי בימי מנוחה יאגר כשומן. אני תמיד מוריד 100-200ג פחמימה בימי מנוחה.

בידיוק מה שהתכוונתי...אבל בלי שומקשר אני לא מכסח לגמרי את הכמות...תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית