הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 1RM PR - 182.5 kg

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
היום כמעט ולא הלכתי על זה כי התעוררתי מאוחר מאוד ולא יצא לי לאכול יותר מדי.

הרגשתי שאני יכול יותר אבל תאמינו או לא אלו הן כל הפלטות שיש במכון הקטן שלנו 😆

בכל מקרה ניסיון ראשון של 180 קילו:

ניסיון שני ואחרון של 182.5 קילו:

מצטער ששכחתי לצלם את הפלטות אבל בסרטון השני הן מסודרות לפי גודל:

20+15+15+10+7.5+5+5+2.5+1.25.

ניסיתי היום גם לשבור PR-ים בפוש פרס אבל כבר לא הלך לי כלום. בשבוע הבא.

ווהווו!!! 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬:bananapart y:🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬:bananapa rty:🚬🤪🚬🚬🤪🚬

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה 😃 ביום שני אני אלך על 1RM PR בבנץ', יום חמישי ב-PP ו-PC וביום שבת הבאה דדליפט.

אחרי זה לא יודע מה לעשות. חיטוב? אני לא אחד שיכול להשקיע בתפריט ובתזונה מסודרת. אני גר במעונות ואין לי לא את הזמן ולא את האמצעים לאכול כמו שאצטרך בחיטוב. ז"א שאני מאמין שאו שאני לא ארד ממש, או שאאבד המון מסת שריר וכוח. לכן אני חושש להתחיל עם זה :/

תודה חבר'ה 😃 ביום שני אני אלך על 1RM PR בבנץ', יום חמישי ב-PP ו-PC וביום שבת הבאה דדליפט.

אחרי זה לא יודע מה לעשות. חיטוב? אני לא אחד שיכול להשקיע בתפריט ובתזונה מסודרת. אני גר במעונות ואין לי לא את הזמן ולא את האמצעים לאכול כמו שאצטרך בחיטוב. ז"א שאני מאמין שאו שאני לא ארד ממש, או שאאבד המון מסת שריר וכוח. לכן אני חושש להתחיל עם זה :/

למה שתתחיל חיטוב? תעבור להתקדמות שבועית.

לא הבנתי איך חיטוב דורש יותר זמן או אמצעים ממאסה האמת... אבל בחירה שלך.
כבוד על הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם 😃

הכל בזכות החולצה והנעליים! 😃

האהא זה ברור 🤩

למה שתתחיל חיטוב? תעבור להתקדמות שבועית.

אני כרגע יכול להתאמן רק 2 אימונים ראויים בשבוע. השלישי הוא במכללה. וחשבתי שאם אעשה חיטוב עם הלינארית זה לא יפריע כל כך כמו בלנסות ולהמשיך התקדמות שבועית רגילה. וחוץ מזה אוכל גם לנוח מעט וגם לנסות חיטוב. אין לי מושג מה כדאי לעשות.

לא הבנתי איך חיטוב דורש יותר זמן או אמצעים ממאסה האמת... אבל בחירה שלך.
כבוד על הסקוואט.

זה לא החיטוב עצמו, זה הדיאטה והתזונה. עד כה פשוט אכלתי מה שבא לי וכל עוד המשכתי לעלות במשקל כל שבוע אז זה היה מספיק טוב. חיטוב מן הסתם אי אפשר להעביר ככה.

אני כרגע יכול להתאמן רק 2 אימונים ראויים בשבוע. השלישי הוא במכללה. וחשבתי שאם אעשה חיטוב עם הלינארית זה לא יפריע כל כך כמו בלנסות ולהמשיך התקדמות שבועית רגילה. וחוץ מזה אוכל גם לנוח מעט וגם לנסות חיטוב. אין לי מושג מה כדאי לעשות.

למה שלא תנסה להתקדם עם הלינארית בלי לחשוב יותר מדי על תזונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית