הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS עד שיצאו לי גיצים מהעיניים

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
טוב אחרי שהתחלתי SS לשבועיים הייתה לי הפסקה ממש ארוכה של 3 שבועות (שבוע חולה, שבוע חול, ושבוע כאבים קשים בברכיים) החלטתי לחזור לתוכנית והפעם בלי חיפופים והפסקות.

כרגע אני

גובה:174-5
משקל:68

אני די שמנמן ולא היה מפריע לי להרזות קצת אבל בגלל שיש לי גם ככה 0% מסת שריר אני בנתיים שם זין על חיטוב ושטויות בסגנון (למרות שההורים שלי לוחצים עלי שאני צריך להרזות 😳).

משקלי עבודה:

היום היה ככה

סווקאט-30 30 30 (KG) עשיתי HB בגלל שהאחיזה שלי בLB ממש דפוקה וכשהגעתי ל40 קילו לפני זה ממש כאבו לי הידיים (בחיבור בין הכף יד לזרוע) אז נראה לי אני ימשיך עם HB כי אני לא גמיש בשיט לLB. עוד משהו מוזר-הסטים היו די קלים אבל ממש כואבות לי הרגליים ואני לא יכול לקפל אותם (ירדתי את המדרגות על הצד כי כלכך כאב לי).

בנצ'-30 30 30 (KG) הכל היה קל וטוב, הבנתי שאני צריך לעשות אחיזה קצת יותר רחבה.

מתח-פה הבעיה הכי גדולה. אני כבר ממש רוצה להצליח מתח אבל שום דבר לא עוזר. עוד לפני שהתחלתי SS עשיתי חודשיים שלילי, לא עזר, אחרי זה עשיתי בנט אובר הפוך (זאת אומרת שאתה מושך את עצמך למעלה) חודש וגם לא עזר. היום עשיתי שוב פעם שליליים והיה ממש ממש ממש גרוע. סט ראשון ירדתי 3 פעמים בקצת יותר מ5 שניות ואחרי זה לא הצלחתי כלום. נחתי 3 דקות ניסיתי שוב אבל עדיין לא הצלחתי להחזיק ירדתי בשנייה בערך.

אני ממש רוצה להצליח מתח ולהמשיך לעשות אותו אבל לא יוצא לי כלום. הבעיה העיקרית שלי עם בנט אובר רוס זה שאני מכיר 3 אנשים שזה דפק להם את הגב אז אני די מפחד.

אם אפשר פתרונות איך להצליח מתח או מה לעשות במקום, מאוד אשמח.

משקלים לשאר התרגילים אני אעדכן בשלישי.

---------- התגובה התווספה 28-03-2011 ב 19:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 27-03-2011 ב 20:16 ----------

מישהו?

להצליח במתח זה פשוט לנסות לעשות 3 סטים וכל פעם להוסיף עוד חזרה לכל החזרות שעשיתה,בהצלחה בתוכנית.

• פותח/ת השרשור
טוב אני ימשיך לעשות שליליים (3XMAX) עד שאני יצליח. נראה לכם שזה יהיה בסדר אם אני יעשה את זה כל אימון כדי ההתקדמות שלי בזה תיהיה מהירה יותר עד שאני יצליח כבר 1-3 מתח?

ויש לכם רעיונות מה לעשות עם האחיזה כדי שאני יוכל לעשות לאו בר?

כשעשית לואו באר, האם האגודל היתה מעל המוט, או מתחת למוט?

• פותח/ת השרשור
בהתחלה הוא היה מתחת, אחרי זה ניסיתי לשים מעל אבל בגלל שלא הצלחתי ליישר את היד זה די כאב גם בגלל המשקל וגם בגלל המתיחה) והמוט לא ישב במקום.

אין מה לעשות, בלואו באר האגודל חייבת להיות מעל המוט, אחרת נוצר לחץ בשורש כף היד, כמו שאתה מרגיש.
צלם את האחיזה שלך כדי שנוכל לתקן אותך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אימון B היה מעולה

סקוואט:35KG 5 5 5 הכי קל רצח-כל פעם בחזרה ה5 היה קצת קשה אבל כל השאר היה די קל. שמתי את האגודל מעל המוט והנה פלא ניהיה הרבה יותר קל ליד-אומנם לא הכי נוח ודי מותח אותה אבל אני מסתדר.
פרס: 20KG 5 5 5 היה ממש ממש קל (פעם קודם נתקעתי ב25KG אז נקווה שלא יקרה הפעם). עשיתי בסט האחרון כמו שריפטו אמר לעשות בסרט-אני מתכוון לזה שלקחת אוויר כשהמוט למעלה ואז להוריד ולהעלות בפעם אחת בלי לעצור, אומנם זה הרבה פחות יציב וקצת יותר קשה להחזיק את המוט למעלה מלמטה אבל החזרות עפו והיה ממש קל. להמשיך ככה או לחזור לעשות רגיל (לקחת אוויר למטה ולעצור גם למטה)? אה החזרות יוצאות הרבה יותר מהירות כשאני עושה בשיטה החדשה.
דדליפט:40KG 5 עשיתי חימום טוב והיה ממש קל. האירו לי שבירידה אני מקופף את הגב אז התחלתי לרדת לאט יותר ויותר עם הברכיים והכל הסתדר.

אני ממש רוצה לצלם אבל אין לי מי יצלם אותי וגם אין לי איך (אין לי מצלמה רגיל/בפלאפון וחבר שלי עצלן מידי וכל הזמן מוצא תרוצים לא לבוא).

החלטתי שאולי אני יעשה בנט אובר רוס כי קלטתי ממש טוב את הטכניקה של הדדלפיט אז אולי זה גם יעבוד לי. אז מה כדאי לי לעשות בנט אובר רוס או להמשיך לנסות מתח?

כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
אתה צריך בהתחלה בכיוון ה2500-3000 ואחרי פשוט כמה שיותר......
תקפיד על תזונה שמתאימה לתכנית+ שינה של 8 שעות ביום או יותר ותמשיך את האימונים בצורה טובה ואתה תצליח בתכנית!

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני באזור ה3000 קלוריות (אולי קצת פחות). ואם אפשר עזרה לגבי מתח/רוס כי זה הקטע הכי בעייתי אצלי. חשבתי על ללמוד קלין אבל הוא לא עובד על גב עליון בכלל ואני ממש צריך את זה ורוצה לאמן את זה.

• פותח/ת השרשור
אימון A

סקוואט: 40KG 5 5 5 התחלתי להבין יותר טוב את הטכניקה. התחלתי להרגיש את המשקל וכמו פעם קודמת היה קשה בחזרות האחרונות (5).
בנצ': 32.5KG 5 5 5 עשיתי לאט את הסט והיה די קל.
מתח: לקחו את המתח ליד הסולם לצביעה (אי אפשר לקפוץ למתח השני ולהתחיל מלמעלה) אז עשיתי עם פולי עליון.

אתם יכולים לענות לי על השאלה אם כדאי לי להמשיך לעשות מתח שלילי עד שיצא לי משהו (אני עולה במשקל אז זה די דופק) או לעשות בנט אובר רוס? וגם אם תוכלו לענות על השאלה לגבי הפרס?

• פותח/ת השרשור
אימון B
סקוואט 45KG 5 5 5 היה סבבה התחיל להיות הרבה יותר מאמץ אבל זה נראה לי כי הטכניקה שלי משתפרת. יש לי בעיה כזאת, או שאני עולה טוב אבל בלי היפ דרייב או אני שאני עולה בחצי גודמורנינג, לא ממש מאונך על מתכופף יותר מידי ואז מתיישר בסוף אבל עם היפדרייב. הזה עם הגודמורנינג וההיפ דרייב הרבה יותר קל והזה בלי היפדרייב אבל עולה טוב יותר קשה.

איך אני מתקן את זה?

פרס: 22.5KG 5 5 5 היה אחלה לא קשה מידי (חוץ מחזרה 5 כל פעם שהיה סביר). אני ממשיך לעשות מזה שאני מתחיל למעלה (חוץ מהחזרה הראשונה). רק צריך להיות יותר יציב בתנועה, אולי קצת להוריד מהירות ולהוריד את המוט עד הסוף (חסר לי איזה 1 סמ עד שאני נוגע בחולצה :nono:). איך לעזאזל אני משלב הוצאת מרפקים בתנועה כזאת?

דדליפט: 50KG 5 5 5 היה כבר יותר קשה (הרגשתי עבודה 😃. נראה לי התעייפתי יותר מלהוציא את הפלטות זה ממש לא נוח במיוחד כשהמאמן המעצבן צורח עליך שאסור לך לעשות רעש כשאתה מפיל את המוט. הטכניקה הייתה דווקא סבבה מקווה לצלם הכל בקרוב.

החלטתי לעשות בנט אובר רוס, כמה לעלות כל אימון (אני מתחיל ממוט ריק או מ30קג תלוי עד כמה קל יהיה)?

---------- התגובה התווספה 05-04-2011 ב 17:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה 04-04-2011 ב 18:12 ----------

מישהו עזרה?

• פותח/ת השרשור
עוד אימון:

סקוואט-50KG 5 5 5
פרס (התבלבתי בטעות עם בנצ' פרס)- 25KG 5 5 5
בעיה משותפת-התחיל להיות כבד. ב2 הסטים הראשונים היה קשה ממש רק בחזרה האחרונה וכל הסט האחרון היה ממש קשה (אבל אפשרי... ואנימדבר על שתי התרגילים). גם הטכניקה די נהרסה בחזרות שהיה קשה ממש. נגיד בפרס בסט האחרון הלכתי צעד אחרונה כש המוט למעלה 😳 וסקוואט הברכיים גלשו ושטויות בסגנון. בסקוואט גם הרבה יותר קשה כשאני מקפיד על להוציא את הברכיים החוצה.

חתירה-20KG 8 6 8 היה קל אז עשיתי יותר חזרות. הרגשתי ממש את השרירים אחרי הפרס. כנראה שאם אני יעשה את החתירה אחרי הבנצ' אז אני לא ירגיש את זה (זה די ידפוק אותי במשקלי הגבוהים).

אימון הבא אני חייב לפספס לצערי (סיבות אישיות) אבל יום ראשון חוזר-ככה גם אני יסתדר בחזרה עם הפרס והבנצ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית