ייעוץ שבועיים לפני סיום מסה

elad1940

משתמש מתחיל
95
14
נק' מוניטין:
17
95
14
אני עושה SS עוד מעט 7 שבועות
משקלי עבודה לפני > אחרי :
Squat 40>Squat 92.5
BP 40>BP 57.5
Deadlift 40>105
Press 22.5>40
Pullups 5X5X5>11X10X10

משקל גוף התחלתי 72 גובה 1.80
משקל גוף כרגע 85 גובה 1.80

החלטתי שבעוד שבועיים שהסקוואט שלי יהיה 100 אני רוצה לחטב, עכשיו השאלה שלי היא מבחינת תזונה, כי אני אוכל מכל הבא ביד, איך הסדר ההדרגתי של הקלוריות יורד ?
אני מתחיל מנטרלי ואימוני חיטוב וריצות ולאחר מכן מוריד למאזן שלילי וממשיך אימוני חיטוב וריצות ?
אני רוצה להתחיל ברגל ימין ;) תודה רבה לעוזרים

קודם כל התקדמות יפה בזמן יחסת קצר, אבל נהוג להישאר בתוכנית קצת יותר.. בכ"ז המשקלים שלך לא בשמיים.

אם אין לך ניסיון בריצות אז זו תהיה טעות להגזים, במיוחד כשתגיע למאזן השלילי. אתה בטח יודע שההתאוששות שלך נפגעת.
קח שבועיים ניטרלי, ואחרי זה תיכנס לגירעון. שלא יהיה מקסימלי בהתחלה, גם אתה על אחוז שומן יחסית גבוה. תתחיל בהורדת 400-500 ואם קצב ההתקדמות איטי מידי(שבועיים זה מדד טוב למדידת קצב התקדמות) אז תגדיל את הגירעון.
יודע עם איזה תוכנית תעבוד? מומלצות הFBW שבפורטל והמדקאו(עם מודיפיקציות לחיטוב - הקטנת נפח)

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה, וכן אני יודע שהם לא בשמיים..
אתה צודק אין לי ניסיון בריצות, מה שאומר שכשאני יגיע למאזן קלורי שלישי לא לרוץ?
שאלה אחרונה, לא הבנתי כלכך את הקטע של גירעון, מזה בעצם ?
ובקשר לתכנית גם רציתי לשאול אבל כבר ענית אז תודה רבה !!

ממליץ בחום על הליניארית (מדקאו).

אפשר לבצע ריצות אבל לא הייתי עושה אותם עצימות מדי שלא יפגעו באימונים.

יצא לך לקרוא את המדריך לחיטוב ?

קרא את המדריך לחיטוב בפורטל!!! חובה.

לגב הריצות - אני לא אומר לא לרוץ, אבל אתה חייב לשפר את הריצות שלך בהדרגה. הסיכוי לפציעה מאוד גבוה אם תיכנס לזה מהר מידי, בחיטוב הפציעה מובטחת. ותקרא את המדריך לחיטוב בפורטל..

איזה כיף לראות מישהו עושה SS כמו שצריך

אם האחוז שומן שלך לא מעל19-20 במקומך הייתי ממשיך גם מעבר ל 100 קילו סקואט חבל לעצור את ההתקדמות הטובה הזאת במיוחד אם יש לך להגיע עוד ל150 סקואט עד שתיהיה שמן ;susss

• פותח/ת השרשור
מהתחלה אהבתי את התכנית, הבעיה שאני כן עומד על 18-19 אחוז שומן אז אני רוצה לחטב
הבעיה שאני לא יודע אם לעבוד עם ה FBW או לינאראית מדאקו והאם לעבוד איתם גם בשבועיים של הנטרלי ?
חוץ מזה SS אף פעם לא נגמר אני בטוח שאני יחזור בשלב מאוחר יותר 😃

היא (מדקאו) מתאימה לחיטוב ולמסה ובטח לתקופה של שבועיים של נייטראלי.

SS דווקא כן נגמר. מתי שאתה כבר לא מסוגל להתקדם מאימון לאימון.

בהתחלה של מדקאו העצימות לא גבוהה, ועולה בהדרגתיות - סוג של דילואוד. אם אתה בוחר בFBW, את השבועיים הראשונים תקצץ קצת במשקל ותעלה בהדרגה עד תחילת הגירעון השלילי..

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שSS לא נגמר בשבילי עדיין, כי לא סיימתי עוד את התכנית, אבל אני מתכוון לחזור אלייה.. הבנת ?
טוב אז אני אלך על המדקאו תודה רבה לכם!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית