הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנרגיה במשך היום

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
יש איזה תוסף יעיל למתן אנרגיה/עירנות במשך כל היום ?? לא רק לפני האימון.

תודה

3-4 כפות של קפה שחור (כמובן בתוך קפה) צריכות להספיק - אני אישית נגעל מזה אבל יש כאלה שלא.

יש גם כל מיני כדוריי גווראנה וכאלה אבל לדעתי זה בזבוז כסף

• פותח/ת השרשור
3-4 כפות של קפה שחור (כמובן בתוך קפה) צריכות להספיק - אני אישית נגעל מזה אבל יש כאלה שלא.

יש גם כל מיני כדוריי גווראנה וכאלה אבל לדעתי זה בזבוז כסף

אחי אחרי שאני שותה קפה אני מתחיל לפהק:)
הקטע שאני לא עירני כל היום,יש לי עליות וירידות.

אני קפה שחור עוזר לי, ואני שותה מדי פעם, הבעיה שכמה שעות אחר כך כשצריך ללכת לישון יש הרגשה ממש ממש מוזרה ואי אפשר להרדם, תמיד ככה רק בימים שאני שותה את הקפה... :|

1. אתה יכול לפרט את שאר התזונה?
2. מתי אתה שותה את הקפה?

זה די דומה אצלי, אם אני שותה אותו אחרי אוכל. אחרי ארוחה, החלפתי לתה.

חחחח גם אצלי זה ככה כל היום זומבי,חצי יושן, ורק לפני אימון מפציץ עם כמה כדורי קפאין+2 כפות של פורמולה כלשהי.

ובאמת קפאין רק מחמיר את המצב למישהו יש פתרון?
והתזונה שלי בסדר גמור ואני יושן אפילו יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
1. אתה יכול לפרט את שאר התזונה?
2. מתי אתה שותה את הקפה?

זה די דומה אצלי, אם אני שותה אותו אחרי אוכל. אחרי ארוחה, החלפתי לתה.

1. התזונה שלי טובה, התפריט די דומה לדוגמא של התפריט מסה שיש באתר.
2. הייתי שותה בעיקר בבוקר 2-3 כוסות בין הארוחות ואז הייתי פשוט נרדם בעבודה חחח

תעשה בדיקות דם על בלוטת התריס ורמות טסט בדם שני הפרמטרים היו אצלי לא טובים בחיטוב והרגשתי ממש לא טוב, איך שעשיתי נטראלי חזרתי על הבדיקות דם הפרמטרים חזרו לנורמה וגם הרגשתי הרבה יותר טוב.

תעשה בדיקות דם על בלוטת התריס ורמות טסט בדם שני הפרמטרים היו אצלי לא טובים בחיטוב והרגשתי ממש לא טוב, איך שעשיתי נטראלי חזרתי על הבדיקות דם הפרמטרים חזרו לנורמה וגם הרגשתי הרבה יותר טוב.
הבדיקות האלה עולות כסף? ואם אני רוצה לעשות אותם מה אני אומר לרופא?

ממש לא, תגיד שאתה פשוט עייף כל היום ושאתה רוצה לבדוק את הבלוטת תריס שלך (TSH) וTEST FREE בדם אם הוא יהיה נחמד הוא יפצל את ה TSH ל T3 וT4

עוד דבר שהייתי בודק זה את הפיזור של צריכת הפחמימות שלך לאורך היום. ארוחה מלאה בפחמימות, במיוחד אם מדובר בערך גליקמי גבוה, יכולה לגרום לרכבת הרים של ערנות. כל מי שעשה אי פעם העמסת פחמימות מכיר את ה- carb coma שמגיע אחרי.
פיזור יותר אחיד של פחמימות לאורך היום ומעבר לפחמימות בעלי ערך גליקמי נמוך יותר אולי יעזור. במילים פשוטות - תעיף קצת תפוחי אדמה, לחם לבן ואורז ותכניס במקומם ירקות ופירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית