הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין תופעות לוואי!?

ZEDED23

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
1
54
0
לאחר שימוש של 5 גרם ליום,כעבור יומים של שימוש,תופעות בלתי נסבלות,דפיקות לב ולחצים חזקים בחזה ממושכים לאורך כל היום,בא באפיזודות,האם זה טבעי!? חולף!? או שהגוף שלי מאותת שלא מקבל את החומר..,?[זה כבר הזדמנות שניה שאני נותן לחומר ניסיתי לפני חודש גם במינון נמוך יחסית והתופעות היו.]

אם זה כמו שאתה מתאר תפסיק מיד לדעתי

אתה מרגיש את זה במהלך היום או באימון ?

• פותח/ת השרשור
במהלך היום...הפסקתי ואחרי יומים התופעות חלפו..מה הסיבה לתופעות הקיצוניות הללו?[יש לציין שזה יהומבין HCL

• פותח/ת השרשור
כן ..ויש לי כמה סטוקים ואני דבק במטרה לתת צאנס לחומר,אולי להתחיל ב2.5 ליום...,מדוע הגוף מגיב כך,למי שמבין בענין?

---------- התגובה התווספה ב 13:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:03 ----------

לא הכל תקין.

בד"כ הגוף מתרגל לאט לאט
אני לא יודע מה אתה מרגיש כי גם אני הרגשת קצת אבל לא נלחצתי מזה

מצד שני יכול להיות שאצלך זה תופעות לוואי חזקות אז לדעתי תפסיק

אם יש לך בעיות לחץ דם ולב לא מומלץ בכלל להשתמש ביהומובין/ בכלל בכל תוסף תזונה או חומר שיש בו כמות גבוהה של קפאין. רשום את זה נראלי בפורטל מאמרים על היהומובין שכל מי שלוקה במחלת לב כזו או אחרת זה לא מומלץ בישבילו.

---------- התגובה התווספה ב 13:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:23 ----------

בנוסף אני מקווה שאתה לא לוקח אותו לפני אימוני משקולות!

• פותח/ת השרשור
מצב בריאותי תקין ,אני כבר שנים צורך קפאין במינונים גבוהים ואין שם בעיה,משהו בתגובה של הגוף לא בסדר לחומר יוהמבין אצלי,השאלה למה.

גבר לא נראה לי שתקבל פה את התשובה המתאימה

פשוט כדאי שתפסיק בינתיים עם החומר , ועם זה באמת חשוב לך , תשאל רופא ספורט אולי

גם לי היו תופעות לוואי דומות

לקח להן זמן להגיע, בערך שש שעות אחרי הלקיחה.

היה לי רעד בידיים, הזעה בידיים, התרגשות ופשוט סוג של חרדה\מתח שהיה קשה בהתחלה להססביר (עד שהבנתי שזה קשור לזה)
לדעתי לא שווה להמשיך עם החומר הזה למי שיש תופעות לוואי כאלה. אפשר לעשות חיטוב גם בלי זה.

התופעות שאתה מתאר אופייניות ליהומבין. אבל לא במינון נמוך כזה בייחוד למשקל שלך.

ברור שזה חוסר אחריות לומר לך להמשיך להשתמש בחומר לאור מה שתארת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית