הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בלי נאמנות אין אזרחות

ממש מרשים, אתה הבן האדם הראשון בישראל שעשה צבא?
אגב בזמני במארבים לא היינו מתחברים לאינטרנט ורואים פורנו, אבל זה בטח עניין של קידמה.

לא אמרתי שאני ראשון מה שאני טוען שזה לא נכון שאני לא עושה כלום (לפי הגדרתכם).
אתה כנראה לא יודע מה ההבדל בין כוננות ארטילרית לבין מארב של חירנקים תברר ותחזור אליי.

כמה מחבלים עצרת ?
שאני אודה לך באופן רשמי

75656.234324 תשלח את התודה בדואר צבאי לsuper killer הם כבר ידעו שזה שלי.

---------- התגובה התווספה ב 23:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:35 ----------

http://he.wikipedia.org/wiki/מלחמת_יום_הכיפורים<font color=&quot;silver&quot;> אחי תזהר שהארמים לא יתקפו אותכם במפתיע, זה בערך באותה רמת רלוונטיות.

נכון כי אתה בהערכות מצב של פורום מטכ"ל, איך שכחתי.

לא אמרתי שאני ראשון מה שאני טוען שזה לא נכון שאני לא עושה כלום (לפי הגדרתכם).
אתה כנראה לא יודע מה ההבדל בין כוננות ארטילרית לבין מארב של חירנקים תברר ותחזור אליי.

כוננות ארטילרית זה לשבת בחדר ולגלוש.
אז גם אני בכוננות עכשיו.
אז מה אתה רוצה משאית של מדליות?

75656.234324 תשלח את התודה בדואר צבאי לsuper killer הם כבר ידעו שזה שלי.

לא עצרת\הרגת אף מחבל, אתה באופן אישי לא מהווה שום גורם התרעהומעולם לא ירית לעבר מטרות אויב. שוב, איך התרומה שלך מתבטאת? קצת פספסתי.

אני שומר עליך על אמא שלך ועל המדינה זה תרומה.
לא, אתה מתכתב בפורום. אתה לא שומר על אף אחד.

75656.234324 <font color="silver">

---------- התגובה התווספה ב 23:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:35 ----------

נכון כי אתה בהערכות מצב של פורום מטכ&quot;ל, איך שכחתי.

כי מי שיושב באותו פורום מטכ&quot;ל הם גאונים מטורפים שכל החלטה שלהם מלאת היגיון וחוכמה. מזל שיש אנשים עוד יותר טיפשים מקצינים שיקבלו את הפקודות שלהם.

כוננות ארטילרית זה לשבת בחדר ולגלוש.
אז גם אני בכוננות עכשיו.
אז מה אתה רוצה משאית של מדליות?

ההבדל הוא שהחדר שלי במרחק חצי דקה מהתותח.
אני לא רוצה מדליות ולא ביקשתי מדליות אני הטוען שהתפקיד שלי כן חשוב לביטחון המדינה.

---------- התגובה התווספה ב 23:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:38 ----------

לא עצרת\הרגת אף מחבל, אתה באופן אישי לא מהווה שום גורם התרעהומעולם לא ירית לעבר מטרות אויב. שוב, איך התרומה שלך מתבטאת? קצת פספסתי.

הרתעה, הסורים לא יורים כי הם יודעים שיירו עליהם בחזרה.
וגם מחבלים יצא לי לעצור.

וואלה, תתפלא שאפשר גם להתכתב בפורום וגם לשמור על אמא שלך.

כמה מהלוחמים שנמצאים עכשיו במוצבים לאורך גבולות המדינה ירו לעבר מטרה או הרגו מחבל?!
לדעתך 90% מהלוחמים הם מיותרים לשמירה על בטחון המדינה?

אתה מדבר שטויות

כי מי שיושב באותו פורום מטכ&quot;ל הם גאונים מטורפים שכל החלטה שלהם מלאת היגיון וחוכמה. מזל שיש אנשים עוד יותר טיפשים מקצינים שיקבלו את הפקודות שלהם.

אתה מכיר אותם? דיברת איתם פעם? אתה אומר שהם טיפשים כי? אתה עושה הכללות מפגרות.

אני צריך לתת לעצמי 3 שנים כי אני לא יכול ללכת מפה? אחלה סיבה.
חיית במקום אחר שאתה יודע שכל כך טוב פה מאשר במקומות אחרים?

בטח שאתה יכול ללכת,אתה יכול לעוף מפה לאירופה ושם לנסות לקבל אזרחות או לחיות שם כמו כלב בלי אזרחות,אף אחד לא מחזיק אותך כבול באזיקים במדינה הזו.

הרתעה, הסורים לא יורים כי הם יודעים שיירו עליהם בחזרה.
וגם מחבלים יצא לי לעצור.

וואלה, תתפלא שאפשר גם להתכתב בפורום וגם לשמור על אמא שלך.

הנוכחות שלך אישית כרגע ברמת הגולן משפיעה בצורה כלשהי על הסורים? לא. אם לא היית שם, הם עדיין לא היו יורים. לכן, קל להסיק שאין לך שום השפעה על בטחון המדינה.
לא רק שאתה לא תורם לאף אחד בצבא או במדינה, אתה עושה את ההפך בעקבות כל הכסף שהם מבזבזים עליך מעצם היותך חייל. גם אם תהיה מלחמה, ואתה תצטרך ללחוץ על כפתור כלשהו שכתוב עליו "לירות" (וגם זה בטח עם ניקוד), אתה עדיין לא תתרום לאף אחד בהתחשב בכמות הכסף שהצבא בזבז עליך, כשלשים איזה טמבל שילחץ על הכפתור הזה יעלה 22 שקלים.

---------- התגובה התווספה ב 23:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:45 ----------

כמה מהלוחמים שנמצאים עכשיו במוצבים לאורך גבולות המדינה ירו לעבר מטרה או הרגו מחבל?!
לדעתך 90% מהלוחמים הם מיותרים לשמירה על בטחון המדינה?

אתה מדבר שטויות

אז מה, היית ש"ג?

הנוכחות שלך אישית כרגע ברמת הגולן משפיעה בצורה כלשהי על הסורים? לא. אם לא היית שם, הם עדיין לא היו יורים. לכן, קל להסיק שאין לך שום השפעה על בטחון המדינה.
לא רק שאתה לא תורם לאף אחד בצבא או במדינה, אתה עושה את ההפך בעקבות כל הכסף שהם מבזבזים עליך מעצם היותך חייל. גם אם תהיה מלחמה, ואתה תצטרך ללחוץ על כפתור כלשהו שכתוב עליו "לירות" (וגם זה בטח עם ניקוד), אתה עדיין לא תתרום לאף אחד בהתחשב בכמות הכסף שהצבא בזבז עליך, כשלשים איזה טמבל שילחץ על הכפתור הזה יעלה 22 שקלים.

---------- התגובה התווספה ב 23:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:45 ----------

אז מה, היית ש"ג?

אתה אומר יל זה בכזה ביטחון כאילו אתה והרמטכ"ל הסורי מדברים כול יום. צר לי לבשר לך אבל הסורים מתים לכבוש את רמת הגולן וברגע שהם יחשבו שהם יהיו מסוגלים לזה הם יעשו את זה. עצם נוכחתי פה מאד משפיע על ביטחון המדינה אתה כנראה לא מסוגל להבין את זה.
גם טייסים לוחצים על כפתור לירות וגם שיגור פצצה גרעינית זה ללחוץ על כפתור לירות מה הנקודה שלך? וד"א כנראה שבחיים לא ראיתי את התותחים בצה"ל אבל יש טיפה עבודה לפני הירי.

מזל שלפני עשרות שנים אנשים בארץ הזו לא היו לוזרים ונצלנים כמוכם שחושבים רק איך לנצל את המדינה ובמקום זה היו בצבא ונלחמו במלחמות הגדולות.

אתה אומר יל זה בכזה ביטחון כאילו אתה והרמטכ"ל הסורי מדברים כול יום. צר לי לבשר לך אבל הסורים מתים לכבוש את רמת הגולן וברגע שהם יחשבו שהם יהיו מסוגלים לזה הם יעשו את זה. עצם נוכחתי פה מאד משפיע על ביטחון המדינה אתה כנראה לא מסוגל להבין את זה.
גם טייסים לוחצים על כפתור לירות וגם שיגור פצצה גרעינית זה ללחוץ על כפתור לירות מה הנקודה שלך? וד"א כנראה שבחיים לא ראיתי את התותחים בצה"ל אבל יש טיפה עבודה לפני הירי.

צר לי לבשר לך הסורים מסוגלים תוך חצי יום לכבוש את כל רמת הגולן (כי מצויים שם ליצנים כמוך)

הם מבינים מה יקרה לאחר אותו חצי יום שהם יחזיקו ברמת הגולן, חיל האוויר יתקוף והמילואימניקים יגיעו לעשות את העבודה ולכבוש את הרמה בחזרה

במידה ויהיה חשש לתקיפה סורית יגייסו אוגדות מילואים, אתה שם לשחק בפלאפון ולאונן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית